COS Toamna Iarna 2016

Am descoperit COS in urma cu mai multi ani in Berlin si am fost vrajita din prima clipa de stilul acestui brand. Nu sunt singura – fashion-bloggeritele din .ro au anuntat in urma cu cateva luni cu mult entuziasm deschiderea primului magazin COS in Bucuresti, pe Calea Victoriei.

Astazi am primit si un preview al colectiei de toamna iarna COS 2016.

Functionalitatea reinterpretata si decadenta zilnica ghideaza colectia COS toamna/iarna 2016. Inspirata de culorile intense regasite in fundalul picturilor lui Lynette Yiadom Boakye, paleta coloristica a acestui sezon este compusa din albastru inchis, ocru, visiniu si verde inchis.

Pentru femei, formele clasice au fost reinventate si remodelate pentru a crea un ton neregulat si surprinzator. Elementele eclectice si uneori neobisnuite prezente in colectie sunt inspirate de proiectul “100 chairs in 100 days” semnat de designerul italian Martino Gamper. Chiffon-ul de matase este alaturat stofei pentru a crea un top contrastant, ce va surprinde prin combinarea cu pantalonii plisati din lana. Top-ul fara maneci stil palnie si pantalonii scurti alungiti, produsi dintr-o piele delicata in culoarea albastru inchis, vor genera o actualizare a tinutelor asortate clasice.

Accentul este pus pe exagerare, prin gulerele foarte inalte ale helancilor si manecile alungite, pe cand taieturile geometrice ofera un aspect definit si multifunctional. Supradimensionarea pantalonilor masculini aduce un element surpriza, pe cand manipularea volumelor determina o neregularitate jucausa.

Suprapunerea se realizeaza prin atasarea unui manson din lana de merinos unui pulover din acelasi material, acestea fiind asortate cu un pantalon evazat din lana, aspectul final fiind unul ce aminteste de un puzzle ciudat ce se imbina perfect. Pentru a prezenta o silueta curata si rafinata, fustei petrecute din lana cu nasturi in culoarea ovazului ii este asociat un top din satin cu detaliu pe spate si o talie accentuata in aceeasi culoare, dar si o camasa din bumbac decoltata.

 

Piesele multifunctionale raman esentiale si in acest sezon. Pentru femei, shopper bag-ul din piele delicata cu accente de aluminiu tine locul unui clutch. Ornamentele si bijuteriile sunt regasite in culoarea cuprului si importanta suprafatelor va fi accentuata la genti si curele.

Fularele hibrid si buzunarele aduc elementul de functionalitate.

Pentru mai multe informatii pe www.cosstores.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.