Lifting eye serum La Mer

Cea mai recenta lansare La Mer fascineaza prin actiunea pe care o are asupra zonei ochilor. Nascut din energiile marii si puterea stiintei, noul Lifting Eye Serum a fost creat pentru a oferi fermitate si a ridica foarte vizibil pielea din jurul ochilor.

Putere interioara. Vitalitate exterioara

ser ochi la merAceasta formula de mare precizie pur si simplu suspenda timpul prin ultima descoperire La Mer – complexul inovativ Stretch Matrix Complex. Creata dintr-o retea de ingrediente naturale si un amestec puternic de alge, formula ridica vizibil zona ochilor si a sprancenelor. Pielea se va simti usor contractata la prima atingere.

La Mer – Un elixir legenda

La baza fiecarui produs si descoperire La Mer sta Miracle Broth™ – elixirul nascut din energiile marii, cunoscut pentru puterile sale transformatoare. Acest produs nou, inovativ, de lifting ajuta zona ochilor sa para complet energizata.

Dincolo de timp

In timp, efectele serumului continua sa apara, intrucat ingredientele botanice genereaza productia de elastina pe termen lung. Flexibilitatea si elasticitatea pielii cresc in timp, oferind tenului un aspect foarte tanar si fresh. Brand-ul La Mer, parte din portofoliul Estee Lauder Romania, se gaseste exclusiv in magazinul Sephora Baneasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.