Remember me

Nu-s vreo fana infocata a lui Edward Cullen (mai putin cunoscut sub numele de Robert Pattinson). Nu-mi plac deloc  dramele. Si cred ca filmele intunecate de umbre triste ar trebui interzise femeilor potential depresive. Iata de ce, recomandarea mea de a vedea “Remember me” are valoare. Fiindca filmul incalca toate regulile mele si totusi este dragut.

Oara viata chiar nu-ti ingaduie fericirea?

2 Comments

  1. L-am vazut si eu acum ceva timp, chiar este un film care merita atentie. Eu am descoperit ca si filme gen “Twilight” ne pot invata cate ceva, pot avea o oarecare valoare si un anume impact la nivel afectiv. De exemplu, in Twilight, eu mi-am pus intrebarea ce as fi ales intre Edward si Jacob,. privindu-i nu ca actori, ci ca persoanaje care infatiseaza pe de o parte pericolul si iubirea extrema, pe de alta parte siguranta si o iubire la fel de extrema. Cred ca mi-am dezvoltat un mod propriu de a privi dincolo de personajele respective si de a le transpune in realitate intr-o oarecare masura. Sau poate pur si simplu iubesc povestea spuse de Stephanie Meyer in seria Twilight.

  2. Pe mine ma sperie twillight, la fel cum si ultimele harry potter m0au facut sa-mi fie frica sa stau singura in casa ;))
    Prefer comediile romantice, chiar daca nu au personaje bine construite. Imi dau o senzatie de placere… ca si cum as fi mancat o felie de tort de ciocolata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.