Vecinul de la 2

Bate in miezul noptii, iar eu incerc sa citesc un curs de anatomie pentru examenul de la sfarsitul saptamanii. Ma enerveaza cursul mai mult decat m-as fi asteptat.

Ma enerveaza din cauza vecinului de la doi. Fiindca in vreme ce eu parcurg fara interes structura aparatului Golgi, el studiaza intens un altfel de anatomie, cu mult mai placuta decat cea din cursul meu.

E un elev silitor. Studiaza seara de seara. Apoi face o baie lunga cu hidromasaj. Iar eu, intocmai ca-n bancul cu bocancul, ma pregatesc pentru o ora de bazait enervant ori de cate ori aud hatanituri orgasmice.

Inteleg de ce face sex in fiecare seara: pentru ca poate! Si pentru ca probabil cineva acolo sus (sus de tot, vreau sa spun) face misto de mine aratandu-mi ca unii au o viata in timp ce eu analizez mitocondria. Inteleg si de ce se spala dupa. Ba chiar il aplaud.

Ceea ce nu inteleg este cum naiba face asemenea maratoane de sex si de ce are nevoie de fiecare data de cate o ora de bulbuci postcoitali.

Ori poate ca vrea doar sa se dea mare. Poate ca de fapt sare in pat cateva ore in fiecare seara iar apoi se odihneste in cada. Sau poate de fapt bazaitul nu vine de la cada cu hidromasaj ci de la un vibrator gigant care face sa mi se balangane plasa de vise agatata in locul lustrei.

Oricum as calcula-o, el depune un efort considerabil zi de zi, iar eu sunt chiauna de somn. Si nu stiu, va jur, nu stiu cum sa-i bat omului la usa si sa-l rog sa se… spele mai putin. Stiu doar ca trebuie neaparat sa gasesc un pretext suficient de bun pentru a-i bate la usa ;). Idei?

2 Comments

  1. De fiecare data cand face baie sau… sare in pat :)) infige-i un batz in… butonul de la sonerie si poate o sa inteleaga omul ca cineva este deranjat 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.