Barbatul ideal

Astazi, in timp ce dezbateam cu colegele tinutele de la Golden Globes, am ajuns la o polemica inevitabila: Cine e cel mai grozav? Brad Pitt sau George Clooney?

Este o mare surpriza pentru mine ori de cate ori cineva in alege pe Brad Pitt in fata lui Clooney. Nu mi-a placut Brad Pitt nici cand era frumos, daramite acum, cand si-a lasat barba si par lung si aduce a capitanul Nemo. In fine. Mi-am amintit si ca, in copilarie, eu eram indragostita de Kevin, nu de Nick. Iar astazi, cand gusturile mi-au ramas aproape neschimbate, militez pentru barbatul cu par pe piept si nu pentru frumuselul dat cu gel.

Citeam astazi, in EVZ, despre retrosexual (o specie pe gustul meu, un mascul fatal cu testosteron si unghii nepilite) care castiga tot mai mult teren in fata mai sensibililor metrosexuali. Mi-am imaginat un cowboy putin cam badaran, cu blugi mulati pe coapse si-un pai intre dinti si mi s-a ridicat la loc parul maciuca. Parca nici asa nu-i bine.

Cum arata barbatul ideal?  Ei bine, acesta este un subiect pe care l-am dezbatut si razdezbatut – in jurnale, in editoriale, in carnetele secrete in care imi insiruiam visuri (pe unul din ele, am descoperit in urma cu cateva zile,  imi scriam mai nou lista de cumparaturi pentru piata).  In 27 de ani de viata, n-am ajuns la nicio concluzie clara si n-am reusit sa intocmesc un portret robot viabil. Pentru ca treaba asta cu barbatul ideal e o mare aberatie! Fiecare sac isi are peticul sau, fiecare broasca este deschisa de cheia potrivita. Exista un barbat ideal pentru fiecare dintre noi. Care nu corespunde cu barbatul acela perfect (si aproape identic pe toate listele) pe care l-am construit imaginar in adolescenta. Acesta din urma ne-ar plictisi teribil 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.