Cum sa iti cresti genele ca si cum ar fi false: RevitaLash – review

Imi place foarte mult aspectul dat de genele false, cele puse frumos, fir cu fir, de cineva priceput. Din pacate, eu nu le pot tine mai mult de trei zile. Dimineata nu ma pot trezi decat daca ma spal cu multa multa apa; ma frec la ochi de 1500 de ori pe zi… fac ce fac si in maxim cateva zile raman fara gene. Asa ca aceasta varianta a picat.

E adevarat, am de la natura gene destul de ok. Dar la capitolul acesta, nu cred ca exista “prea mult”. Asa se face ca am ajuns sa testez gelul pentru cresterea genelor Revitalash.

41C2BeVACDL

Revitalash promite ca iti va creste genele in asemenea masura incat vor parea false. Si se tine de cuvant.  Gelul functioneaza, asta e clar, nimeni nu a sustinut ca nu.

Problema cu aceste geluri de crestere a genelor este ca au un compozitie o substanta care a generat numeroase controverse si a dus la interzicerea acestui produs in unele tari. Aceasta substanta este o prostaglandina folosita si in tratamentul glaucomului, tratament ce are ca efect secundar cresterea genelor. Pentru ca nu sunt complet inconstienta, inainte de a cumpara gelul, am cerut sfatul unei prietene oftalmolog in care am foarte multa incredere.

Raspunsul ei mi-a dat unda verde pentru folosirea gelului Revitalash. In primul rand, mi-a confirmat ca gelul functioneaza. Mi-a spus ca un pacient cu glaucom poate fi recunoscut din momentul in care paseste in cabinet pentru ca are gene nenatural de lungi. (yupii!!!). Mi-a explicat apoi ca pacientii cu glaucom isi pun toata viata picaturi cu prostaglandine in ochi. Cantitatea folosita pentru gene este incomparabil mai mica. Vestea proasta este ca prostaglandinele pot fi teratogene, deci este interzisa folosirea gelului in timpul sarcinii. In acest sens, nu l-as recomanda unei persoane care are fie si cea mai mica intentie sa ramana insarcinata in viitorul apropiat. De vreme ce eu ma incadrez in acest criteriu, am inceput sa folosesc gelul.

Rezultatele?

Spectaculoase! Dupa vreo 4 saptamani (in care mi s-a intamplat in cateva randuri sa adorm inainte de a aplica gelul) am inceput sa primesc complimente si exclamatii legate de genele mele. S-au lungit, s-au indesit, si sunt tari si rezistente. Cand ma dau cu mascara, genele cele mai lungi gadila spranceana. Arata fix ca genele false, doar ca nu sunt false 🙂

Cum se foloseste?

Gelul se aplica seara, inainte de culcare, cu ajutorul pensulei din dotare, la baza genelor. Se foloseste in fiecare seara (daca nu esti lenes ca mine) pe toata perioada in care iti doreste gene “fermecate”.

Efecte secundare

Am gasit pe internet cazuri in care Revitalash a provocat inchiderea la culoare a ochilor si conturarea lor. Eu nu am avut parte de niciun asemenea efect secundar, desi mi-ar fi placut sa mi se contureze ochii ca si cum ar fi fost creionati.

Il recomand?

Da de 1000 de ori daca ceea ce iti doresti este sa ai gene “false” dar reale. Nu de 2000 de ori daca ai in plan sa ramai insarcinata in curand. Am trecut printr-o sarcina, stiu ce inseamna sa-ti fie teama si daca ai luat o vitamina in plus sau in minus. Nimic nu este mai important decat sanatatea viitorului copil si sanatatea ta mintala atunci cand te gandesti ca te-ai dat cu gel sau nu in ziua in care ai ramas insarcinata.

De unde? Cat?

Eu l-am luat de pe Amazon cu 70$. Am citit ca un tub tine si un an, eu il folosesc de cateva luni si nu da semne ca ar fi pe terminate.

Astept parerea voastra in cazul in care l-ati folosit.

Update in 2018:

11 Comments

  1. Buna Oana,

    In ce sens e teratogena prostaglandina in sarcina? Chiar nu stiam, folosesc si eu ser gene si sunt insarcinata in 32 saptamani, rog reply urgent cu detalii.

    Multumesc,
    Manuela

  2. Salut, au trecut 3 ani de cand ai scris review-ul, poti sa ne spui cum stai cu genele, cat s-a mentinut efectul, cum a decurs dupa cele 4 saptamani de care ai zis? 🙂

    • Buna!
      Stau bine cu genele, sunt tot acolo ;)))
      Nu a aparut niciun efect secundat, dar ai grija la mentiunea cu sarcina daca te bate gandul
      :*

  3. Eu ma dau de o saptamana cu Realash. Nu prea se vad cine stie ce modificari!

    • Eu nu l-am testat pe acesta, dar vad la ei pe site ca dureaza min 2 sapt pana sa apara rezultatele. Pls posteaza un update daca ai timp sa ne spui cum a fost. multu! :*

  4. Majoritatea intensificatoarelor sunt utile deoarece au aceeasi substanta activa care actioneaza!

    • In teorie sunt de acord. Din cate tin minte, eu l-am incercat pe acesta si inca un brand (nu mai stiu cum se numeste dar tin minte ca mi-a atras atentia pt ca era super ieftin) si cel din urma nu a facut treaba. Nu-mi dau seama, poate difera concentratiile. Daca aveti experiente personale cu alte branduri le astept cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.