Editorial nou

Nu ma asteptam ca editorialul recent publicat pe Garbo sa mearga atat de bine. De altfel, cand am apasat butonul “publish”, mi-am spus in gand “pregateste-te sa fii injurata!”. Mare mi-a fost asadar uimirea cand am descoperit ca e plin Facebook-ul de femei care s-au regasit in textul meu. Va invit sa il cititi pe Garbo, cu cateva adaugiri in urma unor critici (constructive) pe care le-am primit:

– departe de mine dorinta de a imparti mamele in doar 2 categorii – slute si dive. Sunt constienta ca acestea sunt doar extremele si ca intre cele doua exista mii de personalitati mai mult sau mai putin echilibrate. Mi-am dorit doar sa punctez un fenomen, sa arat cu degetul catre o categorie de femei care recunosc, ma calca pe nervi ingrozitor de tare.

– la fel de indepartata si ideea ca eu insami as fi o diva… Doamne, mi-as dori tare mult sa fiu atat de ingamfata sa ma consider o diva. Din pacate, ma caracterizeaza mai mult nesiguranta si complexele. Probabil ca tocmai din aceasta cauza sunt atat de afectata de rautatile altora. Daca as fi o diva, m-ar durea in varful tocurilor ce zic alte femei.

– nu ma consider a fi o mama fara de cusur. Ba dimpotriva, sunt in continuare speriata de bombe. Fac ce si cat ma duce capul, fac cum cred ca e mai bine. Desi, probabil, uneori gresesc… pentru ca e uman, toate (mai) gresim. Oricum, cred si ca si aceste greseli fac parte din educatia unui copil. Nu cred ca exista mama fara cusur, nu cred ca are cineva reteta absoluta a succesului.

– recunosc, nu reactionez bine cand sunt criticata 🙂

There it goes, apas butonul “publish”, ma astept la niste injuraturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.