Cel mai bun ghid de nunti este acum disponibil pe piata!

Cine ma cunoaste sau a vorbit macar o singura data cu mine, stie ca am inceput sa-mi planific nunta inainte sa invat sa merg. Am visat, vreme de aproape 30 de ani, la fiecare detaliu cuprins in cele 24 ore de basm. Si am fost sigura ca va fi aproape imposibil sa am parte de un eveniment care sa se ridice la nivelul asteptarilor mele. Apoi am cunoscut-o pe Carmen si, sub indrumarea ei, am avut parte de ‪#‎ceamaifrumoasanuntadinlume‬. Azi Carmen a scos pe piata un ghid de nunti, NUNTA By Carmen Ioniță, cu ajutorul caruia fiecare cuplu poate avea o nunta de vis. Prin urmare, desi as vrea sa o pastrez secret, doar pentru mine, sa nu-i permit sa organizeze (Fereasca Sfantul!) nunti mai frumoase ca a mea, sunt incredibil de mandra de Carmen a mea si simt nevoia sa ma laud cu ea. Iata asadar comunicatul de presa care anunta aparitia acestui splendid ghid de nunti realizat de cea mai buna organizatoare de nunti din Univers.

Incepand de astazi, revista Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio.

Aboneaza-te acum la revista Nunta by Carmen Ionita si viziteaza-ne pe Facebook pentru a ramane permanent la curent cu informatiile proaspete pe care ti le daruim!

Cine este Carmen Ionita ?

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea evenimentelor de gala si sute de petreceri spectaculoase in portofoliu, Carmen Ionita este un nume de referinta in industria de wedding planning. Este apreciata pentru conceptele inovatoare si pasiunea pentru detalii, fiind una dintre cele mai consecvente si ambitioase prezente din piata de profil.

Ce este Revista Nunta by Carmen Ionita ?

Revista de cultura nuptiala si ghid complet pentru organizarea nuntilor fara cusur, NUNTA by Carmen Ionita este o formula de succes ce combina jurnalismul solid cu experienta specialistilor ce croseteaza evenimente de poveste.

Publicatia cu frecventa trimestriala si distribuire nationala este o adevarata „Scoala pentru miri si mirese”, dedicata cuplurilor ce viseaza la nunti perfecte – si perfect realizabile – caci „la catedra” sunt cei mai buni experti din toate domeniile conexe teritoriului matrimonial.

Cum poti profita de continutul ei?

Revista Nunta by Carmen Ionita este disponibila la toti distribuitorii autorizati de presa si in magazinele Inmedio. In plus, continutul editiei print este completat de informatii disponibile online pe www.revistanunta.ro. Continului editiei online este 100% gratuit si este darul de nunta pe care Carmen Ionita il ofera mirilor sai.

Toate florile sus !

 

SHARING IS CARING 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *