Hop si eu cu o parere!

Am tot incercat sa tac si sa nu scriu de sambata incoace, de cand a inceput scandalul cu Raduleasca. Acum insa, cat timp mi se coace mancarea, am doua minute libere si ma mananca tastatura sa-mi dau si eu cu parerea.

Mie imi place de Raduleasca. Ma declar fana. Imi place cum arata, imi place cum vorbeste (da, are gura mare, dar e cinstita si directa). E relaxata, e naturala, nu-si cantareste fiecare cuvant iar cu jurnalistii se poarta prieteneste (ori cel putin eu in pasa asta am prins-o). Atitudinea asta o diferentiaza mult de restul vedetelor.

Apreciez si stilul ei de viata, energia pe care o raspandeste (chiar si prin intermediul postarilor de pe Facebook), sfaturile “pamantene” pe care le ofera. Ba mi-au placut si cartile ei.

Da, sunt de acord, femeia are un buget cu mult peste imaginatia mea pentru a se mentine tanara si frumoasa. Da, are silicoane. Da, si-a injectat una-alta. Ia-ma pe mine (care nu-s tocmai neumblata prin saloane), pune-mi silicoane si inteapa-ma nitel. Nu voi arata ca Raduleasca. Muschii aia sunt munciti si intretinuti, nu-s facuti la doctor.

In fine, toate cele de mai sus, justifica atitudinea femeii asteia: miscati-va fundurile, faceti niste sport, mancati echilibrat. Uite si eu am fost grasa si acum arat misto. Deci, pentru mine, femeie de 30+, Raduleasca este un exemplu pozitiv.

BARBIE1

Pe de alta parte daca Raduleasca sau oricine altcineva i-ar spune fetitei mele (copil care practica sportul de performanta, deci nu sta cu fundul lipit de canapea si ochii bulbucati in tableta toata ziua) ca e grasa (pe un post TV cu audienta mare) i-as smulge parul din cap. As matura studioul cu ea. I-as infige in ochi cartofi pai de la punga.

Insa m-am pus in locul mamei pana la capat. Vreau asadar ca fetita mea care a muncit de i-au sarit capacele sa castige. Asa ca nu o iau pe Raduleasca de par si nu fac scandal pe platoul de filmare. Filmarea insa, nu e live. Am timp sa schimb ceva si sa previn ca acest episod sa ajunga public. Discut (mai mult sau mai putin civilizat) cu echipa si le explic ca vreau ca aceasta scena sa fie eliminata la montaj. Iar daca nu reusesc, ma intorc la planul initial cu cartofii pai…

Singura mea concluzie in urma celor scrise de mai sus este ca acest episod nefericit are o multime de vinovati intre care Raduleasca e doar unul. Ca ar fi grozav daca ar fi urechiati niste indivizi, ar fi minunat ca scena sa nu se repete si cu ocazia asta n-ar fi rau sa ardem in Piata Universitatii niste papusi Barbie. Nimic din toate astea nu se va intampla. Scandalul cu Raduleasca va face nimic altceva decat sa creasca audienta emisiunii, fetita va slabi cu o dieta drastica si, odata cu ea, o buna parte din pustoaicele care s-au uitat la emisiune. Sincer, raul a fost deja facut si toate scuzele pamantului nu il vor desface. Traim in timpuri grele pentru femei si habar nu avem cum sa pastram echilibrul intre a avea un grad sanatos de preocupare legat de felul in care aratam si dragostea neconditionata fata de corpul nostru. Iar ceea ce este mai grav este ca desi noi, mamele, habar nu avem cum sa ne invatam pe noi insene acest echilibru, trebuie sa predam clar, coerent si fara a lua in calcul esecul aceasta lectie pretioasa fetitelor noastre. La naiba, grea misiune…

Foto: Nickolay Lamm, www.myvouchercodes.co.uk

2 Comments

  1. Oana, nu crezi ca toate aprecierile tale catre Raduleasca sunt relationate *cu fizicul ei? Oare un fizic de un anumit tip ne face sa avem o anumita atitudine sau esenta sta in interiorul nostru?

  2. nu toate, dar o parte. si ca sa-ti raspund la a doua intrebare: sigur ca esenta sta in interior, dar nu cred ca incape indoiala ca are importanta mare si ambalajul. sigur ca dupa ani de zile petrecuti cu un om nici nu iti mai dai seama daca e frumos ori ba si nici nu mai conteaza. in rest insa, eu cred ca fizicul si atitudinea cantaresc greu atunci cand iti formezi o prima impresie despre un om. nu stiu sa spun daca asta e bine sau rau 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.