Harbor Fiori Di Bach

Despre terapiile Bach mi-am tot propus sa scriu. Le folosesc aproape un an si sunt foarte incantata de rezultate. Va puteti imagina prin urmare ca m-am bucurat peste masura cand am aflat ca elixirele minunate se gasesc acum si sub forma de cosmetice 🙂 Informatii mai jos:

Starea de bine vine din interior si inglobeaza emotii pozitive, armonie a simturilor si relaxare. Intr-un mediu social si profesional tot mai dinamic in care timpul pe care ni-l alocam noua este tot mai putin, terapiile naturiste reprezinta o solutie salvatoare care ne readuc buna dispozitie si linistea interioara.

Laboratoarele Harbor Phytorelax au lansat pe piata din Romania o gama de produse cosmetice pentru ingrijirea corpului care au la baza complexul lui Bach. Acesta contine 37 de plante, flori si apa de izvor a caror imbinare ingenioasa are menirea de relaxa si a revitaliza simturile. Gama “Harbor Fiori di Bach” consta in geluri de dus, ulei de masaj si crema de maini, a caror formula respecta sensibilitatea pielii, deoarece nu contine parabeni si ingrediente cu potential alergenic. Esentele florale au un parfum proaspat si foarte placut care revigoreaza instant tesutul epidermic, iar pielea capata luminozitate.

bagno-energizzante-500crema-maine
Bucura-te de beneficiile terapiei florale si ofera-ti momente de relaxare chiar la tine acasa!

Produsele Harbor Fiori di Bach sunt disponibile in Farmaciile Help Net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.