3 descoperiri fabuloase in 2015: Produsele de beauty preferate anul acesta

I know, e abia sfarsit de octombrie, dar sunt atat de incantata de cele 3 descoperiri in beauty din acest an incat sincer mi se pare imposibil sa descopar in urmatoarele luni (sau ani) ceva atat de bun care sa poata rivaliza cu aceste 3 produse fermecate. Fara a mai pierde vremea, acestea sunt descoperirile mele fabuloase:

poza_liftissime_21. Gama Lierac Liftissime

Am folosit-o vreme de aproximativ o luna iar schimbarile au fost minunate. Pe durata utilizarii nu mi-am mai vazut deloc ridurile din jurul ochilor. Acum, ca am terminat cutia, pielea a redevenit uscata si ridurile au reaparut. Am cumparat o alta crema, tot de la Lierac (pentru ca ma mananca in fund sa testez tot in loc sa raman la ce stiu ca functioneaza), care nu pare la fel de spectaculoasa ca suratele din gama Liftissime, insa am in plan sa insist macar cateva zile in plus fiindca promite sa imi imblanzeasca tenul cuperotic iar asta mi-ar placea tare mult.

In ciuda infidelitatii mele, declar Lierac Liftissime castigator detasat la capitolul gama de ingrijire a tenului in 2015.

 

P2. Immortelle Precious BB Cream by L’Occitane

Mi se spune de ceva vreme ca am un ten impecabil. Iar mie imi vine sa mor de ras.

Am scris in repetate randuri ca am tenul foarte dificil. Am puncte negre, cosuri, pori dilatati si, mai nou, riduri. Deci “impecabil” nu este chiar primul cuvant care iti vine in minte cand te uiti la fata mea.

Initial am crezut ca oamenii nu mai vad bine. Apoi am realizat ca a inceput sa imi placa de mine in poze. Am zis ca sunt filtrele de vina. Doar ca, stiti voi… #nofilter 😉

Ei bine, “vinovatul” era BB Cream-ul. Sunt o fana declarata a BB cream-urilor, nu mai folosesc fond de ten de cand s-au inventat. Insa Immortelle Precious BB Cream de la L’Occitane este… cum sa il descriu astfel incat sa nu-i rapesc din glorie? Un produs care face o treaba mai buna decat Mama Natura dar o lasa pe aceasta din urma sa primeasca laudele pentru munca sa.

3. Tratament eficient pentru celulita

Ei da… am lasat ce-i mai bun la sfarsit. Va spun, 2015 a fost cel mai bun an din toti 31 pe care i-am trait pana acum! Cel putin in materie de beauty news. Dar nu numai 😉

Acestui leac ii voi dedica o postare speciala pentru ca este mult prea important. Pana cand imi fac timp sa o scriu, va spun doar ca tratamentul magic se numeste trilipo si te scapa, fara nicio exagerare, de celulita. Promit sa revin curand cu informatii, poze si o statuie pentru Cristina, terapeutul care mi-a facut tratamentul.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.