Prima crema pentru ochi de la Paula’s Choice

Echipa Paula’s Choice a spus timp de 30 de ani ca nu avem nevoie de o crema speciala pentru ochi, iar acum Paula’s Choice a lansat o crema de ochi! De ce?

Paula si echipa ei spun in continuare ca nu avem nevoie de un produs special etichetat „crema de ochi”. Acest lucru este posibil pentru ca o multime de produse cu formule foarte bune cum ar fi cremele hidratante, serurile sau alte produse tratament, pot fi aplicate in jurul ochilor. Am decis sa formulam crema noastra pentru ochi cand am aflat ca si cei mai loiali clienti ai nosti aleg o crema etichetata „pentru ochi”, formulata de alte branduri. Acest lucru a fost frustrant pentru noi in special pentru ca multe din aceste creme pentru ochi au formule mediocre. Noi am vrut sa ne asiguram ca oricine are nevoie de o crema speciala pentru ochi poate folosi o formula exceptionala, de aceea am lansat acest produs care indeplineste criteriile noastre de excelenta. Daca cineva alege o crema de ochi atunci acest produs trebuie sa fie formulat cu ingrediente eficiente, iar rezultatele trebuie sa fie net superioare cremelor hidratante traditionale. Toate acestea le vei descoperi o data cu Resist Anti-Aging Eye Cream. Are o textura complet diferita de orice crema hidratanta destinata tenului (care poate fi aplicata si in jurul ochilor), fiind emolienta si hidratanta, fara a fi grasa. Ai nevoie de aceasta crema de ochi? Nu, daca esti multumita de rezultatele pe care le ai de la produsul pe care il aplici in mod normal in jurul ochilor (care poate fi un ser sau o crema hidratanta pentru ten). Dar daca vrei sa faci mai multe pentru a preveni imbatranirea prematura a pielii sau daca zona ochilor este mai uscata decat restul tenului, atunci Resist Anti-Aging Eye Cream merita aplicata.
De ce este acest produs unic?

Resist Anti-Aging Eye Cream este o crema de ochi cu textura consistenta, ce actioneaza pentru a imbunatati aspectul multiplelor semne de imbatranire a pielii, inclusiv uscaciune severa, riduri si lipsa fermitatii pielii. Formula fara parfum este conceputa pentru a fi extrem de eficienta, dar in acelasi timp este blanda si poate fi folosita in zona ochilor. Pielea este tratata cu o gama larga de antioxidanti anti-aging, peptide si ingrediente reparatoare pentru a obtine o piele mai tanara si pentru a imbunatati fermitatea pielii prin hidratare intensa. Ingredientele active sunt mentinute stabile in recipientul opac, pentru beneficii maxime.

 

Pentru cine este potrivit acest produs?

Resist Anti-Aging Eye Cream este potrivit pentru toate tipurile de ten. Daca doresti un produs etichetat „crema de ochi”, acest produs este ideal pentru a trata semnele imbatranirii premature a pielii din jurul ochilor. Datorita texurii consistente, este ideala pentru persoanele care au pielea extrem de uscata in jurul ochilor, iar cremele hidratante pe care le folosesc in mod obisnuit nu ofera hidratarea necesara.
Disponibil in varianta full size: Resist Anti Aging Eye Cream – 168 lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.