Multumesc, 2015!

Orice as spune despre 2015 e prea putin. Din viata mea de pana acum, 2015 a luat Oscarul. Nu a fost neaparat cel mai bun. A fost cu mult mai mult decat “bun”. 2015 a produs atat de multe schimbari in interior incat este imposibil de catalogat drept alb sau negru. 

La inceputul anului am avut sansa de a ma “restarta”. Am inceput sa vad lumea altfel, dintr-o pozitie probabil destul de buna de vreme ce am simtit ca vad mai bine. Am inceput sa traiesc mai intens, sa empatizez mai mult, sa ma bucur cand e bucurie si sa sufar odata cu suferinta celor din jur. Este o sansa sa te poti conecta astfel cu ceilalti, sa traiesti fara a-ti bate capul cu supravietuirea. Am invatat sa simt frumosul, am devenit mai fericita, mai indragostita de lumea din jur.

Pe la mijlocul anului am primit sansa de a infrunta viata cu ochii larg deschisi. Am prins curaj, mi-am inteles temeri iar pe unele le-am si infruntat. Am devenit mai curajoasa, mai stapana pe viata mea, mai sigura pe mine.

Finele anului a fost plin. Mi-am luat adio de la tot ceea ce adunase energia nefericirii, am acceptat bucuroasa lectii carora le-am inteles sensul aproape imediat, ca un copil studios care si-a facut temele. Am invatat sa transform momente mai putin bune in clipe pozitive.

2015 a fost fara indoiala un an incredibil. Un an in care am gasit in repetate randuri motive pentru care Pamantul inca ne rabda. Un an in care am descoperit iubire, intelegere, bunatate. Frecvent. Chiar si in locuri complet neasteptate. Am decoperit ca lumea e buna, iar atunci cand nu e, inseamna ca am inteles-o gresit. Am descoperit ca se intampla multe lucruri bune in jur. Trebuie doar sa le cauti atent si sa-ti reglezi privirea spre a cauta jumatatea plina. Am descoperit oameni buni in jur, prieteni adevarati dar si necunoscuti dornici sa ajute doar pentru ca pot. Am descoperit ca viata e a naibii de buna si oamenii sunt super frumosi. Din pacate a fost nevoie de evenimente tragice pentru a ne determina sa vedem toate aceste lucruri bune. Totusi, sunt sigura, de aici inainte totul va fi bine. The best is yet to come!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.