Cum sa scapi de celulita: Tratamente noi de remodelare corporala

Ce am mai testat, ce a mai aparut, ce a functionat.

De cand lumea, tara arde si baba se piaptana. Ei bine, nu e vorba de ingrijirea parului, ci a posteriorului, dar principiul ramane acelasi ;). De vreun an n-am mai scris nimic despre tratamentele corporale menite sa te scape de celulita si sa te remodeleze pe sablon de 90-60-90, dar de testat, am testat. Asa ca a venit vremea sa facem update-ul raspunsului la intrebarea “cum sa scapi de celulita”.

  • Tratamente profesionale de remodelare

Putine sunt tratamentele care promit sa elimine celulita si pe care sa nu le fi testat eu. De fapt, pe cuvant ca nu ma pot gandi acum la niciunul, desi probabil ca exista. Oricum, concluzia este aceeasi – exista un miliard de promisiuni, dar putine rezultate. 4 mai exact:

Am scris anul trecut despre Trilipo, un tratament pe care il consider in continuare foarte eficient si il recomand cu incredere. Puteti citi aici despre el >> Review Trilipo: Cum am scapat de celulita 

In cadrul unei eveniment dedicat unui alt tip de produs, un trainer de peste mari si tari specializat in aparatura de remodelare corporala a folosit o formulare care mi-a aprins un bec: “numaistiuce este la fel de eficient pentru ten cat este cavitatia pentru coapse”. Va vine sa credeti sau ba, nu incercasem cavitatia. Asa ca am trecut la fapte, am facut vreo 4 sedinte de cavitatie pe coapse (pe care, e adevarat, le-am combinat cu masaj anticelulitic) si am fost multumita sa observ rezultate imbucuratoare. Cu atat mai mult cu cat pretul cavitatiei este foarte mic, cel putin comparativ cu tratamentele de remodelare.

Am ajuns astfel si la al treilea tratament anticelulitic care da rezultate si anume, masajul. Fac ce fac si ajung la concluzia ca tot frectia la picior cu celulita e sfanta. Asadar, daca vrei sa faci un singur lucru cu buget mic, fa masajul anticelulitic!

…daca insa bugetul e mai mare, fa Ultraformer III!

Am ajuns astfel si la cea de-a patra solutie de remodelare corporala. Ultraformer III este aparut recent in Romania, in urma cu vreo luna. Cand l-am testat, mi s-a povestit ca este deja foarte cerut si ca a facut cateva femei fericite.

Desi nu lupta tintit pe celulita, ci mai mult pe fermitate si lifting, procedura este spectaculoasa in toate privintele. Dureaza vreo 30 de minute, nu doare, nu ustura, nu ingheata, nu te obliga sa stai in vreo pozitie nesuferita. Rezultatele promit sa apara pe parcurul a 12 saptamani, dar cel putin o parte sunt vizibile imediat, cu ochiul liber, in special prin comparatie pe jumatate de corp – eu am facut tratamentul pentru coapse (cum altfel?) deci am vazut diferenta intre coapsa dreapta si cea stanga. La evenimentul de prezentare, produsul a fost testat pe jumatate de fata si rezultatul a fost spectaculos.

Tehnologia din spatele Ultraformer III se bazeaza pe ultrasunete care stimuleaza sinteza de colagen nou in tesuturi. Pretul este piperat (in jur de 500 euro), dar il recomand in special acelora dintre voi care au slabit brusc si se gandesc serios la un lifting.

 

  • Sportul

Ei da, ce sa zic, stiu ca nu-ti place, dar adevarul este ca nimic nu te remodeleaza mai eficient decat sportul. Am implinit un an de cand merg la aerobic si marturisesc ca nu este atat de rau pe cat credeam. Daca gasesti un antrenor priceput, poti vedea rezultate in timp scurt si, datorita lor, te vei simti motivata sa te intorci. Dupa ceva vreme, incepe sa-ti placa si ajungi la acel punct despre care doar auzisem, in care mergi la sala pentru ca meriti… in a good way!

Iti recomand sa urmezi clase de pump si tonifiere pentru ca rezultatele apar rapid si remodeleaza frumos. Ti-o recomand super calduros pe Dada, la Aviatiei Wellness Center, pentru ca este pe cat de eficienta, pe atat de distractiva! Plus ca avem toate sansele sa ne intalnim la clase!

  • Creme anticelulitice eficiente

Eu si crema de corp – baba si mitraliera. Dar incerc, pe cuvant de onoare ca incerc an de an sa ma tin de ele, iar acum aproape ca imi iese. In mare parte pentru ca am gasit o crema de corp care imi place si care promite sa ma tonifieze. O folosesc cand imi amintesc si mi se pare ca pielea sta mai “teapana” dupa ce ma dau cu ea.

Crema de care m-am indragostit eu este Guinot Sculpt Expert. Despre o alta crema anticelulitica de care am fost multumita am scris si aici.

Update 2018: Am descoperit un tratament homemade anticelulitic super ieftin care mi se pare ca da rezultate. Este vorba de uleiul de ghimbir indian. Gasesti reteta leacului 😉 in video de mai jos:

  • Criolipoliza, editia 2017

Pentru ca de 11 ani scriu cu patos despre nemurirea sufletului si, in consecinta, cel mai citit articol de pe acest blog este “Cum am scapat de al doilea fund”, ma simt responsabila cu update-ul la tratamentele care fac lipoliza prin inghetare. Anul trecut in saloanele din Romania a aparut un nou tratament care promite sa o criolipolizeze si pe bunica suncutei. Este vorba de Clatuu – un aparat care ingheata suncutele la -9 grade C (CoolTech ingheta la -8 grade C). O alta noutate adus de Clatuu sunt cele doua modele de aplicatoare – unul plat pentru suncute mai mici si unul curbat pentru grasimea mai voluminoasa. Rezultatele sunt vizibile la 3-12 saptamani la ambele. Pentru CoolTech pot confirma pe pielea (si pe fundul meu), pentru Clatuu nu bag mana in foc pentru ca nu l-am testat, insa am auzit doar de bine. Daca l-a testat cineva, rog un comentariu detaliat ;).

In loc de concluzie:

Vestea buna este ca tehnologia avanseaza si devine din ce in ce mai eficienta. Se inventeaza periodic tratamente care dau cu adevarat rezultate cu conditia sa ai timp si un buget considerabil de cheltuit in aceasta directie.

Vestea proasta este ca trebuie intotdeauna sa faci ceva. Nu poti sa spui ca gata, ai scapat odata si pentru totdeauna. Uiti sa faci cate un tratament vreme de cateva luni si te trezesti iar cu nesuferita de celulita.

Citeste si: Lupta anticelulita – episodul nu-mai-tin-minte-cat

 

 

 

SalveazăSalvează

6 Comments

  1. Si eu am celulita si ma bate gandul sa incerc ori cellufight ori cellinea. Nu prea am incredere, dar incercarea moarete n are:)

  2. Buna, Ana!
    Cellufight e crema, imi arata cunoscut ambalajul si cred ca am testat-o in trecut, ba cred ca am fost si multumita. Oricum, cat timp hranesti pielea cu ceva, tot e mai bine decat deloc.
    Cellinea e supliment. Nu l-am incercat, nu stiu ce face si, mai rau, nu stiu ce contine. Vad foarte multe promisiuni pe site-uri dedicate dar nu gasesc la ingrediente decat “extractul de ceai verde, ulei de soia, L-carnitină” ceea ce nu-mi satisface deloc curiozitatea. Suplimentele alimentare ar trebui sa ajute, nu am nimic impotriva lor, dar ma deranjeaza ca nu gasesc ingredientele detaliate si modul de actiune pentru aceasta Cellinea. Daca le gasesti tu undeva, da un semn sa ne sfatuim.

  3. Suplimentele introduc in organism vitamine si minerale care odata bagate in circuit actioneaza acolo unde trebuie. Cum? Asta nu stiu nici eu..:)

    • Nu inteleg intrebarea. Despre ce suplimente e vorba? Si administrate cum? Daca sunt administrate local ajung prin sange, daca sunt administrate local, se bsorb prin piele. Dar ar ajuta sa detaliezi intrebarea pentru un raspuns mai clar

      • aaaaaa, e legat de conversatia din comentarii. Inteleg ce spui acum :))
        Informatiile sunt foarte blurate 🙁

  4. Si eu folosesc pentru a mai elimina din celulita un produs cellinea un produs din plante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.