Costumele de baie si hainele modelatoare: arma secreta a formelor voluptoase

Prima oara cand am citit despre lenjeria modelatoare a fost in cartea 101 trucuri pentru o silueta perfecta de Mimi SpencerPe atunci eram mai tanara, nu trecusem printr-o sarcina, o cezariana si nici nu ma ingrasasem niciodata pana la valori din 3 cifre. Long story short: nu-mi trecea prin cap de ce ar vrea cineva sa poarte asa ceva.

Ani mai tarziu, m-am trezit comandand lenjerie dupa criterii noi: nu mi le doream neaparat pe cele mai frumoase sau sexoase, ci pe cele croite confortabil, elegant, in armonie cu liniile corpului. Vine un moment in viata cand intelegi notiunea de “mom fit“…

Al treilea moment relevant pentru subiect s-a desfasurat in urma cu vreo doua luni cand am gasit-o pe soacra-mea butonand bonprix.eu. Nu facusem niciodata comanda in trecut si eram sceptica din cauza preturilor dubios de mici. Dar pusa fata in fata cu niste modele foarte apetisante de costume de baie care mai si promiteau si oaresce efect modelator, mi-am spus ca merita incercarea asa ca am facut o comanda mica, de “test”.

Costumul de baie a venit si mi-a venit. M-am simtit bine in el, asa cum ma simteam cu 10 ani in urma cand masuram o cifra obscen de mica in talie. A fost pasul decisiv. M-am indragostit de lenjeria modelatoare si am mai facut o comanda, tot la Bonprix, de aceasta data pentru un furou modelator cu ajutorul caruia am putut purta o rochie preferata din perioada in care bateam cluburile de joi pana duminica dimineata.

De ce si cand sa porti lenjerie modelatoare?

N-as purta zi de zi lenjerie modelatoare. Stilul meu este unul relaxat, natural. Nu-mi plac hainele mulate in tinutele de zi si nici nu mi se mai par adecvate la un anumit moment in viata decat daca faci parte din clanul Kardashian.

Povestea se schimba cu totul la petreceri. Pentru ca forma corpului meu are nevoie de rochii mulate pentru a fi pusa in evidenta iar hainele mulate pot fi uneori neingaduitoare. Este fix momentul victorios in care poti scoate din sifonier arma secreta: o piesa modelatoare care are abilitatea de a imblanzi si cea mai nazdravana dunga.

Exceptie de la aceasta regula fac costumele de baie. O data pentru ca le porti pe plaja 😉 si in al doilea rand petru ca sunt comode. Singura diferenta este ca te strecori mai greu in ele la inceput. Dar efortul merita pentru ca, sincer, nu cunosc nicio femeie care sa poata afirma cu mana pe inima ca se simte confortabil pe plaja!

Daca aveti recomandari, le astept cu drag!

Mai jos, imagini cu restul comenzii BonPrix:

Cu drag,

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.