Review Foreo UFO: Cea mai recentă obsesie a mea

Foreo UFO este cea mai recentă modă în domeniul maștilor cosmetice de hârtie, o industrie pe care promite să o revoluționeze. Și are toate șansele! UFO vine de la #UrFutureObsession, un device proiectat să dezvolte dependență!

Oricine a folosit vreodată o mască de hârtie știe că procedeul nu este chiar comod: în ciuda tuturor fotografiilor care au invadat Instagramul și care par să ilustreze cel mai cool moment din zi, să îți pui o mască de hârtie pe față și să aștepți 20 de minute nemișcată nu e chiar simplu. În timp ce tu aștepți să întinerești, simți cum toate substanțele active curg pe toate părțile. Plus că, nu știu cum e la voi în casă, dar eu nu am 20 de minute numai ale mele decât dacă îmi iau o zi de concediu în timp ce mă asigur că Silviu e  captiv la birou și Diana la grădiniță. Chestie care, recunosc, se mai întâmplă. 

Pentru celelalte zile în care nu am șanse la #metime, Foreo UFO promite să ajute luptând pe mai multe fronturi:

1. Prin substanțele active din măști

În masca de zi – Make my day – găsești substanțe hidratante și anti-oxidante, menite să protejeze împotriva poluării, să reducă inflamația și să crească tonusul.

În cea de noapte – Call it a night – găsești ginseng și ulei de măsline, primul cu rol revitalizant, efect binevenit după o zi obositoare, cel de-al doilea cu funcție de hrănire intensă. 

Update:

Colecția de măști activate de UFO include:

Masca ‘Shimmer Freak’ formula infuzată cu cafeina iluminează și revigorează conturul ochilor. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.

Masca ‘H2Overdose’ conține acid hialuronic care oferă o infuzie intensă de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratată. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Glow addict’ formula infuzată cu perle iluminează pielea ternă pentru un aspoect sănătos și piele radiantă. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Matte Maniac’ formula infuzată cu cărbune matifiază și elimină impuritățile pentru o piele curată, cu un aspect sănătos. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.

Masca ‘Youth Junkie’ formula infuzată cu colagen netezește liniile fine și ajută la creșterea fermitații pielii. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Make My Day’ Mask conține acid hialuronic și alge roșii care hidratează în profunzime, combinate cu protecție anti-poluare pentru un ten luminos. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Call It A Night’ Mask conține ulei de măsline și ginseng care hrănesc, revitalizează și hidratează pielea pe timpul nopții și ajută regenerarea celulară. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

2. Prin lumina LED

Dispozitivul Foreo folosește trei tipuri de culori, adaptate în funcție de nevoile tenului:

– albastru: stimulează circulația și lupta împotriva acneei

– roșu: efect antirid, sinteza de colagen

– verde: iluminează ten și lupta împotriva petelor pigmentare

3. Prin pulsațiile T sonice 

Pulsațiile transdermice sunt proiectate să activeze straturile profunde ale pielii, îmbunătățind absorbția substanțelor active.

4. Termoterapie

În timpul tratamentului, dispozitivul își schimbă temperatura:

Crioterapie pentru a crește tonusul, lifting și fermitate. În alte etape ale tratamentului, masca se încălzaște la 50 grade C, stimulând circulația și absorbția substanțelor active din măști. 

Cum funcționează?

E mai ușor să îți arăt decât să îți explic:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.