#momlife De unde îți iei un strop de tihnă?

Din punctul meu de vedere, mâncarea trebuie să îndeplinească trei roluri esențiale: primul, desigur, să fie hrănitoare. Al doilea, să fie gustoasă, să-ți alinte papilele cu ingrediente simple și naturale, puțin sau deloc prelucrate. Nu în ultimul rând, mesele unei zile ar trebui să-ți fie momente de tihnă. 

Captivi într-o lume pe care de multe ori am vrea s-o înghețăm ca să o prindem din urmă, alergați între discuții interminabile prin ședințe și drumuri către creșe, grădinițe sau școli, presați de tot ceea ce știm că ar trebui să facem, avem doar câteva resurse utile pentru a ne păstra echilibrul. Una dintre acestea este să manifestăm toleranța chiar și față de propria persoană. Alta, să luăm pauze de respiro, în care să ne distanțăm puțin de problemă pentru a-i identifica mai ușor soluția. 

Napolact și ReadyNation România au împletit aceste două resurse prețioase într-un program menit să ofere o mână de ajutor părinților din România. Inițiativa lor s-a concretizat într-o platformă online unde vizitatorii pot găsi o oază de relaxare, lipsită de griji și de critici. Aici pot fi citite, pentru început, 12 povești terapeutice dedicate părinților din România. Mesajele campaniei se regăsesc și pe cutiile de lapte Napolact BIO și redau povești din care părinții să culeagă învățături care să îi ajute în îndeplinirea celei mai importante ‘meserii’ din lume. 


“Fiecare dintre noi suntem deja cei mai buni părinți pentru copiii noștri.”

Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România. 


Ulterior, cei dornici să dăruiască din experiența de părinte vor fi invitați să împărtășească lecțiile personale. Din poveștile lor vor fi inspirate mesajele printate pe cutiile de lapte Napolact BIO în faza a doua a campaniei. 

Scrie și tu o povestioară cu tihnă!

 

 

 

 

 Featured photo by Karly Gomez on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.