Gânduri & rezoluții: 2020, te rog mult, fii bun! <3

Pentru mine, 2019 a fost un an foarte greu. 

M-a pus față în față cu frici uriașe, cu pierderi dureroase, m-a epuizat. 

Dar mi-a adus, poate mai mult decât oricare alt an din viața mea, lecții prețioase și rezolvări pe care le caut de ani buni. Mi-a așezat îngeri în cale și mi-a dat soluții în situații grele așa cum o mama ii pune sub nas soluția copilului obosit care mai are de făcut teme.

2019 a fost anul în care mi-am îmbrățișat cu înțelegere și blândețe limitele, în care mi-am vindecat anxietatea și am descoperit resurse acolo unde credeam că se mai găsește doar disperare. Am bifat 3 din 5 rezolutii. Merge ;).

La numărătoarea finală, 2019 iese un an excelent. Dar Doamne, da-mi unul ușor te rog, să-mi trag sufletul și să mai prin viață din urmă.

What’s next?

1. Învăț să fac ciorbă 🙂

Serios, am o mare problema, nu-mi iese niciodată ciorbă sau supă bună. Dacă aveți soluții și rețete, le primesc cu drag!

2. Mă concentrez pe aici și acum.

O rezoluție începută în 2019 căreia simt că încep să-i înțeleg mecanismul abia acum, pe final de an. Sper să  devin tot mai stăpână pe tehnică.

3. Sport – 30 min zilnic

De ce de la anul fac sport. Ba chiar pe stomacul gol pentru că acest studiu spune că subiecții care au pedalat înainte de micul dejun au ard de două ori mai multe grăsimi decât cei care au mâncat. 

https://www.nytimes.com/2019/11/27/well/move/eating-food-exercise-fasting-insulin-weight-loss-fat.html

Tu planuri ai pentru 2020?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.