Healthy lifestyle start-up

Healthy lifestyle start-up este un program fulger care include informația esentială de care ai nevoie pentru a-ți schimba stilul de viață, precum și o ședința privată de consiliere și personalizare a informațiilor primite.

Acest program este scânteia de care ai nevoie pentru a te mobiliza și pentru a începe să faci pașii necesari spre o viață mai sănătoasă. Vei avea de câștigat o stare de spirit mai bună, mai multă energie, o silueta aromonioasa și, cel mai important, informații care îți vor servi pentru toată viață, atât ție cât și întregii familii.

Cuprinsul programului:

1. Digestia și mâncarea: Bazele teoretice ale noului tău stil de viață

În prima ședința, vom învăța alfabetul unui stil de viață sănătos: zaharuri vs zahăr, grupe alimentare vs macro și micronutrienti, ce anume înseamnă mâncare sănătoasă și ce nu.

Concret, la sfârșitul primei ședințe, vei vorbi limba oamenilor care trăiesc sănătos, știu de unde să se informeze, cum să parcurgă eticheta unui produs alimentar și la ce trebuie să se uite atunci când își comandă cina sau ingredientele pentru aceasta.

2. Stil de viață vs dietă: beneficii, alternative, opțiuni

A doua ședință va sistematiza pașii pe care îi ai de parcurs pentru un stil de viață sănătos. Concret, de unde începi, cum mergi mai departe și ce să faci când te-ai abătut de la drumul corect.

Vom studia împreună câteva din planurile celebre care dau rezultate atât pentru siluetă cât și pentru sănătate, dar și “secretele” din spatele lor, astfel încât să îți poți adapta și personaliza propriul program în funcție de nevoile zilnice.

3. Practicarea unui stil de viață sănătos: trucuri comportamentele și alimentare necesare în viața de zi cu zi

Dacă până acum ți-ai însușit teoria necesară noului tău stil de viață, a venit vremea să învățăm cum putem să îți convingem mintea să îmbrățișeze noile obiceiuri fără suferință.

Această ședință este un ghid complet care răspunde la dilema “Am înțeles în teorie ce este de făcut, dar spune-mi concret cum să fac asta”.

4. Ședința 121 – tailor made take-away

Discuție privată cu fiecare dintre participantele la program în care:

– personalizăm meniul în baza jurnalului ținut în primele 3 săptămâni

– găsim soluții pentru problemele și provocările apărute

– răspund întrebărilor și nelămuririlor

Cum decurg orele?

  • ședințele se țin online, seara, în timpul săptămânii, pe platforma Zoom
  • 1h/ședința
  • grupuri de câte 6 persoane
  • 3 săptămâni de curs + 1 ședința privată

Preț pachet:

Pret standard: 800 lei

  • 10% discount pentru amândoi dacă aduci un prieten (adaugă în formularul de comandă, la secțiunea “cod promo” numele prietenului)

Autorul programului

Oana Trifu Bulzan este specialist în schimbarea stilului de viață. A absolvit facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila în 2008, cursul de nutriție Anatecor în 2010 și cursul Food and Nutrition în Health and Wellbeing la Harvard Extension School.

Promovează implementarea obiceiurilor alimentare în detrimentul dietelor, mișcarea body positivity și flexitarianismul.

 

 

Înscrie-te acum pentru grupa de septembrie!

Te rog să introduci datele tale și vei fi contactată pentru detalii.

Cursul nu se adresează personalului medical sau studenților la medicină sau nutriție, nu oferă certificări și nu înlocuiește sfatul medicului.

!Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumită!