Programe

Înscrie-te la unul din programele de schimbare a stilului de viață!

 

 

 

 

 

 

Acest curs se adresează celor care vor să găsească un echilibru între plăcerea de a mânca și bucuria sănătății și a siluetei. Nu este o încercare forțată de a transforma fiecare femeie în fotomodel, cu orice preț, ci un ghid informațional de cea mai înaltă calitate împletit cu un suport emoțional empatic. Din această alăturare, cu participarea dvoastră, se naște un comportament sănătos în raport cu alimentația, activitatea fizică și toți factorii ce însumează un stil de viață sănătos, cu efecte benefice asupra corpului și psihicului.

Află mai multe!

 

 

 

 

 

Healthy lifestyle start-up este un program fulger care include informația esentială de care ai nevoie pentru a-ți schimba stilul de viață, precum și o ședința privată de consiliere și personalizare a informațiilor primite.

Acest program este scânteia de care ai nevoie pentru a te mobiliza și pentru a începe să faci pașii necesari spre o viață mai sănătoasă. Vei avea de câștigat o stare de spirit mai bună, mai multă energie, o silueta aromonioasa și, cel mai important, informații care îți vor servi pentru toată viață, atât ție cât și întregii familii.

Află mai multe!