About

By day, port pălăria de redactor sef Kudika.ro. By night, îmi scot pelerina de nutriționist și am un master plan prin care voi învăța lumea să mănânce sănătos. Am pasiuni speciale precum medicina funcțională și flora microbiană. Sap zilnic prin cele mai recente studii în nutriție și le așez în limbaj aproape inteligibil. You can trust me, sunt nutriționist cu acte în regulă: am absolvit facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila în 2008, cursul de nutriție Anatecor în 2010 și cursul Food and Nutrition in Health and Wellbeing la Harvard Extension School in 2017.

✔ Healthy lifestyle blogger
✔ Beauty addict
✔ Vegan, nutritionist
✔ Functional medicine enthusiast
✔ Good vibes only

Enjoy!

Contact

E-mail:

bulzan.oana@gmail.com

oana@oanatrifu.ro

Facebook: 

facebook.com/oanatrifu

2 Comments

  1. Bună! Sunt Ioana. Îmi doresc un stil de viata sănătos, dar nu reușesc sa fac asta din cauza programului destul de încărcat. As vrea sa învăț cât mai multe despre alimentație și despre beneficiile alimentelor atunci când sunt folosite corect.

    • Buna, Ioana!
      Ai nimerit unde trebuie :)) Un stil de viata agitat, un program imprevizibil, diverse pofte, o zi mai buna sau mai proasta… sunt variabile pe care nu le poti lua in calcul cand gandesti in avans un meniu. Prin urmare eu cred ca trebuie sa inveti sa fii propriul tau nutritionist ca sa iti poti adapta dieta la realitatea fiecarei zile si sa faci modificari “din mers”.
      :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.