About

Am absolvit facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila în 2009, cursul de nutriție Anatecor în 2010 și cursul Food and Nutrition in Health and Wellbeing la Harvard Extension School în 2017. Citesc săptămânal noutățile din domeniu și caut să îmi finisez informațiile. Este posibil, prin urmare, să observi de-a lungul timpului că o parte dintre opiniile mele suferă diverse ajustări și asta pentru că acest domeniu vast este o că o ființă vie, care se dezvoltă zi de zi. La fel ca și mine, în raport cu această pasiune a mea.

Am pasiuni speciale precum medicina funcțională și flora microbiană. Sap zilnic prin cele mai recente studii în nutriție și sanatate și incerc le așez în limbaj aproape inteligibil. You can trust me 🙂

 • Absolvent Medicină Generală UMF Carol Davila – promoția 2009
 • Food and Nutrition in Health and Wellbeing la Harvard Extension School – promoția 2017
 • Terapeut membru OPMCA cu specializarea “Schimbarea stilului de viață – Lifestyle 31-085”
 • Medic rezident Geriatrie Gerontologie 2022

Contact

E-mail:

bulzan.oana@gmail.com

oana@oanatrifu.ro

Facebook: 

facebook.com/blogoanatrifu

Instagram

www.instagram.com/oanatrifu.ro/

 

Disclaimer: Informațiile regăsite în site nu țin locul, nu au calitatea de informații cu titlu profesional și nu reprezintă o consultație sau o recomandare a unui dietetician. Pentru asemenea recomandări va rog să va îndreptăți către medicul dvoastra specialist sau cabinetul unui dietetician.

 

 

 

2 Comments

 1. Bună! Sunt Ioana. Îmi doresc un stil de viata sănătos, dar nu reușesc sa fac asta din cauza programului destul de încărcat. As vrea sa învăț cât mai multe despre alimentație și despre beneficiile alimentelor atunci când sunt folosite corect.

  • Buna, Ioana!
   Ai nimerit unde trebuie :)) Un stil de viata agitat, un program imprevizibil, diverse pofte, o zi mai buna sau mai proasta… sunt variabile pe care nu le poti lua in calcul cand gandesti in avans un meniu. Prin urmare eu cred ca trebuie sa inveti sa fii propriul tau nutritionist ca sa iti poti adapta dieta la realitatea fiecarei zile si sa faci modificari “din mers”.
   :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.