Ședințe private

 

Dacă simți nevoia să pornești pe drumul către un stil de viață sănătos cu un ghid alături, mă bucur să te pot susține în această călătorie. Îți pun la dispoziție toate informațiile pe care le-am acumulat de-a lungul anilor, personalizand împreună un plan în funcție de particularitățile și obiectivele tale.

Aceste ședințe sunt pentru tine dacă te recunoști în cel puțin una din afirmațiile de mai jos:

  • ai nevoie de un partener de navigație în alimentația anti-inflamatoare
  • te îngrijorează o boală familială și vrei să preiei frâiele stării tale de sănătate și să trăiești fără frică
  • dormi prost și ești tot timpul epuizată
  • ai bilă leneșă
  • vrei să fii un “om normal” în relația cu mâncarea
  • ești sănătoasă, ai toate analizele bune dar tu nu te simți bine
  • te balonezi din orice
  • poți să mănânci doar câteva alimente, restul “îți pică greu”
  • ești dependentă de dulciuri

Ședințele se desfășoară într-un spațiu definit de încredere, siguranță și lipsit de critică.

Sunt aici pentru a te susține și pentru a te îndruma cu ajutorul informației, tehnicilor de coaching și a experienței personale și profesionale.

În funcție de nevoile și prioritățile tale, de pașii pe care ești pregătită să ii faci și de scenariul general din viața ta, găsim soluții blânde prin care îți poți atinge scopul.

Despre terapeut

Oana Trifu Bulzan este specialist în schimbarea stilului de viață. A absolvit facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila în 2008, cursul de nutriție Anatecor în 2010, cursul Food and Nutrition în Health and Wellbeing la Harvard Extension School și a studiat coachingul prin medicina funcțională la Functional Medicine Coaching Academy. 

Promovează implementarea obiceiurilor alimentare în detrimentul dietelor, mișcarea body positivity și flexitarianismul.

 

Testimoniale:

“A doua zi dupa ce am vorbit cu tine ma simteam cu 5 kg mai usoara” (Ioana I.)

“Când te vezi prima dată cu Oana este că și cum ai ieșit la o cafea cu o prietenă din copilărie, pe care trebuie să o pui la curent cu noutățile din viața ta ( atât culinare, cât și emoționale). Ușor, ușor ( lună de luna) continui de unde ai rămas , normal faci și o actualizare a informațiilor, însă esența rămâne aceeași: o întâlnire cu o prietenă, într-o zi și la o ora prestabilită.

Nu e genul de nutriționist de “consum” : nu-ți da cantități exacte, ci doar estimativ; negociază cu ține cantitatea “ispitei”( în cazul meu pâinea), îți da să mănânci colorat ❤️ și face ceea ce alții nu fac: se implică și îți vorbește din suflet, empatizează. Așa că dacă vrei o prietenă pe care să te bazezi din punct de vedere al stilului de viață sănătos și frumos, fără să renunți la ce îți place, Oana este persoană potrivită. De unde mai pui că e și drăguță și îți ascultă toate frustrările și te învață să nu te mai arunci în mâncare să le rezolvi. La mine a funcționat… 12 kg în minus în maxim 3 luni. Mulțumesc că m-ai însoțit pe drumul acesta!” (Ana S)