Program HEAL – Vindecă relația ta cu mâncarea!

 

 

“A mânca este o necesitate, a mânca inteligent este o artă.”

La Rochefoucauld

Cred cu tărie că relația minte-corp-alimentație trebuie să ia naștere din acceptare și iubire. Cred în diversitate și sunt convinsă că frumusețea poate veni în recipiente mai mici sau mai mari iar mâncarea este mult mai mult decât un simplu combustibil menit să ne ispitească până la epuizare. Alimentul este binecuvântare, dragoste și bucurie.

Acest curs se adresează celor care vor să găsească un echilibru între plăcerea de a mânca și bucuria sănătății și a siluetei. Nu este o încercare forțată de a transforma fiecare femeie în fotomodel, cu orice preț, ci un ghid informațional de cea mai înalta calitate împletit cu un suport emoțional empatic. Din această alăturare, cu participarea dvoastră, se naște un comportament sănătos în raport cu alimentația, activitatea fizică și toți factorii ce însumează un stil de viață sănătos, cu efecte benefice asupra corpului și psihicului.

“Un curs extrem de interesant și bine structurat, care ne-a adus informații de actualitate și foarte utile” (Nicoleta)

Vă invit alături de mine într-o călătorie transformatoare în care, înarmați cu informație de calitate și cu un mindset pozitiv, vom crea premisele necesare pentru stabilirea echilibrului, normalității și vindecării.

Ce este programul HEAL?

HEAL este un program online intensiv cu ajutorul căruia poți dobândi odată pentru totdeauna obiceiuri alimentare sănătoase, îți poți îmbunătăți silueta și starea de sănătate.

“Acest curs se adresează tuturor, se explică concepte științifice și medicale într-un limbaj accesibil persoanelor din afară acestor domenii, iar la final chiar știi ce schimbări poți face astfel încât să trăiești să îți îmbunătățești viață.” (Ioana)

De ce să urmezi cursul?

 • Te-ai săturat să cari după tine kilograme în plus, să urmezi la nesfârșit diete
 • Vrei să privești mâncarea ca pe un prieten, nu un inamic
 • Ai investit de-a lungul anilor o mică avere din dorința de a atinge greutatea visată
 • Vrei să primești informații reale, verificate

Cum te va ajută programul HEAL?

 • Vei învața să migrezi către un stil de viață sănătos cu blândețe, fără să suferi din pricina schimbărilor, fără să renunți la mâncarea pe care o iubești
 • Vei găsi motivație și o abordare pozitivă
 • Vei învața cum să îți personalizezi alimentația la nevoile tale fără să fii permanent dependent de recomandările sau sfatul unui specialist
 • Nu vei mai ține niciodată în viața ta o dietă
 • Te vei bucura de o stare de bine și vei avea mai multă energie
 • Vei scădea riscul de boală cronică
 • Vei afla ce înseamnă mâncarea sănătoasă și unde o găsești

Cum decurg orele?

 • ședințele se țin online, seara, în timpul săptămânii, pe platforma Zoom
 • 1h/ședința
 • grupuri de câte 4-6 persoane
 • 10 săptămâni de curs

Fiecare student are dreptul la o absență motivată iar ora va fi recuperată într-o ședință individuală cu durata de 30 minute.

“Cele 10 cursuri adică 10 săptămâni au zburat foarte repede, însă… informațiile adunate se sedimenteaza pe zi ce trece.” (Nicoleta)

Cuprins:

Săptămâna 1: Algoritmul HEAL – vindecă-ți relația cu mâncarea!

Săptămâna 2: Nutrienți & grupe alimentare;

Săptămâna 3: Anatomia digestivă & microbiom;

Săptămâna 4: Cronobiologie – cum să te aliniezi la ceasul tău intern;

Săptămâna 5: Teoria anti-dietă, cum să îți atingi greutatea ideală și să rămâi acolo;

Săptămâna 6: Cum facem cumpărături, cum citim eticheta produselor alimentare, cum combinăm alimentele;

Săptămâna 7: Start cu ce faci bine: Personalizarea meniurilor, metoda 5+2, portion size, planificare si tehnici de preparare;

Săptămâna 8: Strategii de longevitate din zonele albastre;

Săptămâna 9: Tehnici comportamentale pentru schimbarea obiceiurilor

Săptămâna 10: Concluzii & recapitulare.

 

Preț pachet pentru 10 săptămâni curs:

Pret standard: 2400 lei

 • discount 10% la plata integrală
 • poți plati in 3 rate a câte (3 x 800 lei)
 • 10% discount pentru amândoi dacă aduci un prieten (adaugă în formularul de comandă, la secțiunea “cod promo” numele prietenului)

Autorul programului

Oana Trifu Bulzan este specialist în schimbarea stilului de viață. A absolvit facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila în 2008, cursul de nutriție Anatecor în 2010 și cursul Food and Nutrition în Health and Wellbeing la Harvard Extension School.

Promovează implementarea obiceiurilor alimentare în detrimentul dietelor, mișcarea body positivity și flexitarianismul.

 

 

Înscrie-te acum pentru prima grupa din 2021!

Te rog să introduci datele tale și vei fi contactată pentru detalii.

Cursul nu se adresează personalului medical sau studenților la medicină sau nutriție, nu oferă certificări și nu înlocuiește sfatul medicului.

Testimoniale

 

Sătulă de diete drastice urmate ani de zile dar fără efect pe termen lung, restricții alimentare, frustrări adunate și tot felul de meniuri prestabilite, dar de care nu te poți ține pentru că ai o viață socială de trăit, mi-am dorit să găsesc un curs/nutriționist care să mă ajute să înțeleg ce trebuie să fac ca să îmi fie bine din punct de vedere alimentar, cum este potrivit pentru mine să mănânc și, mai ales, să mă învețe regulile de bază ale alimentației care, din păcate cred că lipsesc cu desăvârșire din educația din România.

Spre norocul meu, am găsit prin Oana și cursul Heal mult mai mult decât am căutat. Am găsit informații utile și ușor de pus în practică, am găsit educația alimentară de care avem nevoie explicată extraordinar de simplu, am găsit răspunsul la întrebarea “de ce nu combinăm cartofii cu carnea?” (cu toții știm că nu e corectă combinația dar câți conștientizăm și de ce? 😁).

Și, cel mai important este că am găsit înțelegere, am găsit prietenie, am găsit răbdare, am găsit compasiune atunci cand greșești și, mai ales, am găsit motivația să fac lucruri frumoase pentru mine, în timp, cu calm, fără frustrări, fără restricții alimentare absurde și mâncând și “acel ceva dulce” fără de care viața noastră ar fi mult mai tristă.Mulțumesc Oana pentru tot și mulțumesc tuturor fetelor cu care am împărțit seara de joi timp de 10 săptămâni 💖.

Girls, you are the best!

Diana

HEAL pt mine a fost un curs în care sănătatea primează înaintea oricărui alt scop. Deși eram o grupă focusată pe ideea de slăbit, Oana a avut grijă să ne menționeze mereu că focusul nostru ar trebui să fie pe sănătate și pe respectul corpului, pentru că pe termen lung, asta e cel mai important. Acest curs se adresează tuturor, se explică concepte științifice și medicale într-un limbaj accesibil persoanelor din afară acestor domenii, iar la final chiar știi ce schimbări poți face astfel încât să trăiești să îți îmbunătățești viață.

Ioana

 

Un curs extrem de interesant și bine structurat, care ne-a adus informații de actualitate și foarte utile, mai ales în această perioadă, în care organismul nostru are nevoie de o bună pregătire pentru a intră cu forțe proaspete în următorul anotimp, cel rece și, în același timp,cel care ne încarcă tot timpul cu emoția și Magia Crăciunului.
Cele 10 cursuri adică 10 săptămâni au zburat foarte repede, însă… informațiile adunate se sedimenteaza pe zi ce trece.
Îți mulțumesc foarte frumos, Oana, pentru această oportunitate 🙏🙏🙏.

Nicoleta

HEAL in presa

In cadrul emisiunii Ca’n viata / TVR 1

In cadrul emisiunii Numai de Bine cu Ela Craciun / Antena 3