Program HEAL – Vindecă relația ta cu mâncarea!

 

 

“A mânca este o necesitate, a mânca inteligent este o artă.”

La Rochefoucauld

Cred cu tărie că relația minte-corp-alimentație trebuie să ia naștere din acceptare și iubire. Cred în diversitate și sunt convinsă că frumusețea poate veni în recipiente mai mici sau mai mari iar mâncarea este mult mai mult decât un simplu combustibil menit să ne ispitească până la epuizare. Alimentul este binecuvântare, dragoste și bucurie.

Acest curs se adresează celor care vor să găsească un echilibru între plăcerea de a mânca și bucuria sănătății și a siluetei. Nu este o încercare forțată de a transforma fiecare femeie în fotomodel, cu orice preț, ci un ghid informațional de cea mai înalta calitate împletit cu un suport emoțional empatic. Din această alăturare, cu participarea dvoastră, se naște un comportament sănătos în raport cu alimentația, activitatea fizică și toți factorii ce însumează un stil de viață sănătos, cu efecte benefice asupra corpului și psihicului.

“Un curs extrem de interesant și bine structurat, care ne-a adus informații de actualitate și foarte utile” (Nicoleta)

Vă invit alături de mine într-o călătorie transformatoare în care, înarmați cu informație de calitate și cu un mindset pozitiv, vom crea premisele necesare pentru stabilirea echilibrului, normalității și vindecării.

“Cursul HEAL este un ABC modern și captivant al alimentației echilibrate în ziua de astăzi, atent updatat. Oana Trifu jongelează perfect cu informații verificate, ca un om de comunicare veritabil, și filtrate prin perspectiva obiectivă a absolventului de medicină. Cursul HEAL este ca o sesiune de yoga: îți deschide ”căi”, dar nu te forțează în direcții ce nu ți se potrivesc ție în momentul și în faza în care ești.” (Mădălina Drăgoi, jurnalist și fashion stylist)

Ce este programul HEAL?

HEAL este un program online intensiv cu ajutorul căruia poți dobândi odată pentru totdeauna obiceiuri alimentare sănătoase, îți poți îmbunătăți silueta și starea de sănătate.

“Acest curs se adresează tuturor, se explică concepte științifice și medicale într-un limbaj accesibil persoanelor din afară acestor domenii, iar la final chiar știi ce schimbări poți face astfel încât să trăiești să îți îmbunătățești viață.” (Ioana)

De ce să urmezi cursul?

 • Simți nevoia să înțelegi cum funcționează corpul uman și nutriția acestuia pentru a avea control asupra stării tale de sănătate și asupra greutății corpului tău 
 • Te îngrijorează o boală familială și vrei să preiei frâiele stării tale de sănătate și să trăiești fără frică
 • Vrei să fii un “om normal” în relație cu mâncarea
 • Ai bilă leneșă
 • Vrei să privești mâncarea ca pe un prieten, nu un inamic
 • Ai investit de-a lungul anilor o mică avere din dorința de a atinge greutatea visată
 • Vrei să primești informații reale, verificate
 • Cauți răspunsul la dilema “am toate analizele bune și mă simt rău”
 • Te balonezi din orice, poți să mănânci doar câteva alimente, restul “îți pică greu”
 • Ești dependentă de dulciuri
 • Ești tot timpul obosită dar dormi prost

Cum te va ajută programul HEAL?

 • Vei învața să migrezi către un stil de viață sănătos cu blândețe, fără să suferi din pricina schimbărilor, fără să renunți la mâncarea pe care o iubești
 • Vei găsi motivație și o abordare pozitivă
 • Vei învața cum să îți personalizezi alimentația la nevoile tale fără să fii permanent dependent de recomandările sau sfatul unui specialist
 • Nu vei mai ține niciodată în viața ta o dietă
 • Te vei bucura de o stare de bine și vei avea mai multă energie
 • Vei scădea riscul de boală cronică
 • Vei afla ce înseamnă mâncarea sănătoasă și unde o găsești

Cum decurg orele?

 • ședințele se țin online, pe platforma Zoom
 • 1h/ședința
 • grupuri de câte 4-6 persoane
 • 10 săptămâni de curs

Fiecare student are dreptul la o absență motivată iar ora va fi recuperată într-o ședință individuală cu durata de 30 minute.

“Cele 10 cursuri adică 10 săptămâni au zburat foarte repede, însă… informațiile adunate se sedimenteaza pe zi ce trece.” (Nicoleta)

Cuprins:

Săptămâna 1: Algoritmul HEAL – vindecă-ți relația cu mâncarea!

Săptămâna 2: Nutrienți & grupe alimentare;

Săptămâna 3: Anatomia digestivă & microbiom;

Săptămâna 4: Cronobiologie – cum să te aliniezi la ceasul tău intern;

Săptămâna 5: Teoria anti-dietă, cum să îți atingi greutatea ideală și să rămâi acolo;

Săptămâna 6: Cum facem cumpărături, cum citim eticheta produselor alimentare, cum combinăm alimentele;

Săptămâna 7: Start cu ce faci bine: Personalizarea meniurilor, metoda 5+2, portion size, planificare si tehnici de preparare;

Săptămâna 8: Strategii de longevitate din zonele albastre;

Săptămâna 9: Tehnici comportamentale pentru schimbarea obiceiurilor

Săptămâna 10: Concluzii & recapitulare.

 

Preț pachet pentru 10 săptămâni curs:

Pret standard: 2400 lei

 • discount 10% la plata integrală
 • poți plati in 3 rate a câte (3 x 800 lei)
 • 10% discount pentru amândoi dacă aduci un prieten (adaugă în formularul de comandă, la secțiunea “cod promo” numele prietenului)

Autorul programului

Oana Trifu Bulzan este specialist în schimbarea stilului de viață. A absolvit facultatea de Medicină Generală UMF Carol Davila în 2008, cursul de nutriție Anatecor în 2010, cursul Food and Nutrition în Health and Wellbeing la Harvard Extension School și a studiat coachingul prin medicina funcțională la Functional Medicine Coaching Academy. 

Promovează implementarea obiceiurilor alimentare în detrimentul dietelor, mișcarea body positivity și flexitarianismul.

 

 

Înscrie-te acum in grupa de primavara!

Te rog să introduci datele tale și vei fi contactată pentru detalii.

Cursul nu se adresează personalului medical sau studenților la medicină sau nutriție, nu oferă certificări și nu înlocuiește sfatul medicului.

Testimoniale

Povestea mea incepe cam asa: sunt mama de 2 dragonei simpatici si am avut o problema oncologica cu deznodământ fericit in urma cu 2 ani. Imi place sa cred ca duc o viață sănătoasă și încerc să am grijă de mine. Dar ce inseamna sa ai un stil de viata sănătos? Am ales cursul Oanei, tocmai pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare. Si mi-a placut maxim, l-am gasit foarte folositor si aplicabil in viata reala. Nu sunt adepta dietelor si nu cred ca as putea rezista sa tin una pana la capat. In acest curs am invatat foarte multe, de la ce reprezintă si care sunt nutrientii, ce combinatii de alimente sunt de evitat,  pana la cum sa citim etichetele produselor pentru a sti ce sa alegem cand facem cumpărături.

O recomand pe Oana cu inima deschisa, este o placere sa o asculti si are cunostinte vaste din domeniul medical pe care le aplica la cursul predat. Iti da incredere in tine si forta sa reușești ceea ce iti propui!

Elena

Sătulă de diete drastice urmate ani de zile dar fără efect pe termen lung, restricții alimentare, frustrări adunate și tot felul de meniuri prestabilite, dar de care nu te poți ține pentru că ai o viață socială de trăit, mi-am dorit să găsesc un curs/nutriționist care să mă ajute să înțeleg ce trebuie să fac ca să îmi fie bine din punct de vedere alimentar, cum este potrivit pentru mine să mănânc și, mai ales, să mă învețe regulile de bază ale alimentației care, din păcate cred că lipsesc cu desăvârșire din educația din România.

Spre norocul meu, am găsit prin Oana și cursul Heal mult mai mult decât am căutat. Am găsit informații utile și ușor de pus în practică, am găsit educația alimentară de care avem nevoie explicată extraordinar de simplu, am găsit răspunsul la întrebarea “de ce nu combinăm cartofii cu carnea?” (cu toții știm că nu e corectă combinația dar câți conștientizăm și de ce? 😁).

Și, cel mai important este că am găsit înțelegere, am găsit prietenie, am găsit răbdare, am găsit compasiune atunci cand greșești și, mai ales, am găsit motivația să fac lucruri frumoase pentru mine, în timp, cu calm, fără frustrări, fără restricții alimentare absurde și mâncând și “acel ceva dulce” fără de care viața noastră ar fi mult mai tristă.Mulțumesc Oana pentru tot și mulțumesc tuturor fetelor cu care am împărțit seara de joi timp de 10 săptămâni 💖.

Girls, you are the best!

Diana

Cursul HEAL este un ABC modern și captivant al alimentației echilibrate în ziua de astăzi, atent updatat. Oana Trifu jongelează perfect cu informații verificate, ca un om de comunicare veritabil, și filtrate prin perspectiva obiectivă a absolventului de medicină. Cursul HEAL este ca o sesiune de yoga: îți deschide ”căi”, dar nu te forțează în direcții ce nu ți se potrivesc ție în momentul și în faza în care ești. 

Mădălina Drăgoi, jurnalist și fashion stylist

HEAL pt mine a fost un curs în care sănătatea primează înaintea oricărui alt scop. Deși eram o grupă focusată pe ideea de slăbit, Oana a avut grijă să ne menționeze mereu că focusul nostru ar trebui să fie pe sănătate și pe respectul corpului, pentru că pe termen lung, asta e cel mai important. Acest curs se adresează tuturor, se explică concepte științifice și medicale într-un limbaj accesibil persoanelor din afară acestor domenii, iar la final chiar știi ce schimbări poți face astfel încât să trăiești să îți îmbunătățești viață.

Ioana

 

Un curs extrem de interesant și bine structurat, care ne-a adus informații de actualitate și foarte utile, mai ales în această perioadă, în care organismul nostru are nevoie de o bună pregătire pentru a intră cu forțe proaspete în următorul anotimp, cel rece și, în același timp,cel care ne încarcă tot timpul cu emoția și Magia Crăciunului.
Cele 10 cursuri adică 10 săptămâni au zburat foarte repede, însă… informațiile adunate se sedimenteaza pe zi ce trece.
Îți mulțumesc foarte frumos, Oana, pentru această oportunitate 🙏🙏🙏.

Nicoleta

Încă nu îmi vine să cred că s-a terminat cursul HEAL! A fost o experiență minunată și am avut foarte multe de învățat! Chiar dacă nu sunt străină de diete – le-am ținut pe toate 🙂 – tot îmi luam câte 10 pagini de notițe la fiecare curs.

Mie mi s-a potrivit perfect programul pentru că mă săturasem de ținut diete minune și pentru că voiam să înțeleg mai bine mecanismele din spatele mancatului și traitului sănătos. Eu nu aveam nevoie de diete pe hârtie, ci de o hartă că să reinvat să mănânc sănătos și să pot fi un exemplu pentru copii.

După ani de zile în care mancasem “disociat”, cursul Oanei m-a ajutat să îmi rescriu câteva idei preconcepute și să mănânc sănătos, variat și fără să pun presiune pe mine.

Oana reușește să compileze o tonă de informații într-un format ușor de înțeles și asimilat. Atât de ușor încât le pot explica și copiilor de ce nu e bine să mâncăm înainte de culcare sau de ce mâncăm dulce în prima parte a zilei. Sau ce sunt și ce fac probioticele aka “piticii roz”.

Îmi este mult mai ușor acum să decid ce și când vom mânca, aud vocea Oanei în cap când sunt la cumpărături 🙂

Deși nu este un curs despre slăbit, subiectul este atins în fiecare curs. Și este și un efect secundar binevenit al mancatului și traitului sănătos.

Mulțumesc mult, Oana!

Andra
Oana, m-a ajutat foarte mult cursul cu tine. Pe lângă faptul ca mi-ai reconfirmat bunele obiceiuri pe care le aveam, am învățat și ceea ce fac greșit. Odată aflate aceste lucruri noi despre cum funcționăm noi ca oameni, am început un plan de acțiune, care sunt sigura ca de data asta va avea succes. Merita pe deplin sa îți dedici 10 săptămâni cunoașterii de sine și a modului in care ne hrănim.
Claudia
De când aveam 14 ani, adică de acum 18 ani, am ținut veșnic diete. Evident nu am ajuns la rezultatul dorit, sau și dacă am ajuns nu am menținut rezultatul. Obosită fiind de acest ,,stil de viață” am decis să încerc să îmi vindec relația cu mâncarea. O urmăream pe Oana de o vreme pe Instagram și m-am înscris la cursul ei. Apreciez că este cea mai bună alegere în materie de dezvoltare personală de până acum. Am învățat nu doar despre porțiile de mâncare, culorile din farfurie sau despre cum să ai grijă de microbiomul tău (nici eu nu am știut de existența lui până la curs 🙈), ci și despre cum să ai răbdare cu tine și să accepți că vei mai trișa câteodată (and it is absolutely fine). Pot spune, cu cea mai mare sinceritate, că acest curs mi-a schimbat stilul de viață, de la unul în ghilimele la unul real. Oana îți mulțumesc din suflet pentru toate informațiile transmise și tot timpul acordat, you were and are a real help 🤗.
Octavia

HEAL in presa

In cadrul emisiunii Ca’n viata / TVR 1

In cadrul emisiunii Numai de Bine cu Ela Craciun / Antena 3