2011 vs 2012

Anul trecut, putin dupa miezul noptii, ma asezam la masa din bucataria apartamentului din Colentina in care Andra locuia pe atunci si intocmeam o lista de rezolutii pentru 2011. Pe jumatatea de coala A4 semnata de noi doua se inghesuiau promisiuni marete, schimbari uriase si sperante din plin.

Am adormit atunci cu sufletul mototolit, dar cu siguranta ca zilele aveau sa devina mai bune (serios, de mai rau nu prea mai era loc) si ca anul ce mi se desfasura inainte avea sa-mi aduca tot ce am visat. Daca as fi stiut pe atunci ce mi se pregatea….

Cu toate astrele in maneca, n-am aflat! Si-am infruntat cu nebunie si dragoste fiecare zi fara sa ma gandesc la cea de apoi. In 2011 am iubit cat pentru o mie de vieti. Am plans cat sa umplu cateva sute de galeti. Am sperat, apoi n-am mai sperat, am fugit, m-am intors… si uite-ma aici, cu o lista scurta de dorinte pentru anul ce va urma. Si asta pentru ca restul sperantelor mele… sforaie pe perna alturata.

Asadar….

Promit ca, incepand cu acest an, voi respecta urmatoarele noi reguli:
1. mai voi da cu crema de corp zilnic
2. voi manca minim o leguma la fiecare masa si minim cate un fruct/zi
3. voi fi optimista
4. nu voi mai manca paine alba (iar cea neagra, numai la mic dejun)
5. nu voi mai cauta cearta de dragul impacarii si confirmarilor
6. voi cupla toti prietenii ramasi singuri
7. voi manca super sanatos
8. voi manca supe
9. nu voi mai tine niciodata dieta
10. desi majoritatea rezolutiilor tin de alimentatie, promit ca n-am sa ajung iar nebuna obsedata de nutritie, am sa fiu flexibila si normala, echilibrata si rezonabila.
Update:
11. Voi inceta sa imi reevaluez deciziile. Odata ce am hotarat ceva, nu voi reveni de un miliard de ori asupra respectivei hotarari. Sunt destul de sigura ca aici e sursa tuturor supararilor mele.
12. Accept ca nu pot multumi pe toata lumea.

3 Comments

  1. La multi ani, Oana! Sa ai parte de un an plin de fericire, iubire si toate planurile pe care le-ai scris aici, plus inca multe altele, ca asa se intampla de obicie, mai vin pe parcurs cate unele, sa ti se indeplineasca! Don`t worry…be happy;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.