Epilarea definitiva – merita? functioneaza?

Epilarea definitiva este unul dintre subiectele care au ridicat cele mai multe intrebari in ultima vreme. Personal, credeam ca vremea ei a cam apus, insa multe dintre prietenele mele au inceput abia acum sa o testeze. Prin urmare, am primit foarte frecvent doua intrebari – functioneaza? merita?. Sa le luam pe rand:

Functioneaza epilarea definitiva?

legs-1133811_640

Depinde ce intelegi prin “functioneaza”. Daca iti imaginezi ca nu vei mai avea niciun fir de par niciodata pe zonele epilate, atunci nu, nu functioneaza. Insa daca iti doresti un fir mult mai rar, mai subtire, mai aproape invizibil care sa creasca din joi in pasti, o recomand. Eu aveam firul des, gros si crestea super-repede. Practic, daca radeam firul de par dimineata, pana seara deja incepea sa creasca. Ma obseda, ma scoatea din sarite. Acum, dupa mai multe sedinte de epilare, il epilez cand imi amintesc. La propriu. Si cu lama. Iar daca totusi uit complet de parul de pe picioare, ma trezesc dupa cateva saptamani cu niste puf palid ici-colo pe care sincer il vezi numai daca il cauti anume. Un vis…

Merita epilarea definitiva?

 

DA! Eu am testat epilarea definitiva atat prin saloane, cat si acasa cu Philips Lumea. Ambele metode au functionat excelent. Singura diferenta reala mi s-a parut pretul – pe epilarea definitiva in salon am dat in urma cu mai mult ani intre 100 si 150 euro pe sedinta. Pe epilatorul Philips Lumea am cheltuit o data si bine 1200 lei. Inca il am si il voi mai folosi cativa ani buni de acum inainte. Daca ar fi sa intorc timpul inapoi nu as mai toca banii prin saloane – am testat ambele variante (la salon am epilat brate, acasa am epilat cam tot ce mi-a iesit in cale) si nu am constatat nicio diferenta (este adevarat, intre timp preturile din saloane au scazut mult si este posibil sa fie mai ieftin epilatul la salon). Probabil ca acum ar fi cazul sa mentionez ca Silviu lucreaza la Philips, dar in alta divizie iar acesta nu este un advertorial.

Update: Promotii pe Emag la epilatoarele Philips Lumea

 

In cat timp se vad rezultatele epilarii definitive?

 

desert-1420434_640Atat in cazul epilarii definitive in salon cat si acasa, cu Philips Lumea, primele rezultate sunt vizibile dupa prima sedinta. Parul este mai rar si mai subtire. Cele mai evidente rezultate apar insa dupa a treia sedinta cand incepi sa uiti ca ai par si sa treci cu lama pe picioare atunci cand iti amintesti ca obisnuiai sa incluzi aceasta activitate in rutina zilnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.