And then we die

Maine e sfarsitul lumii. Ori cel putin asa am citit acum cateva zile nu mai stiu pe unde. Maine Luna se apropie extrem de mult de Pamant (va fi mai aproape decat a fost in ultimii nu-mai-stiu-cati-dar oricum-foarte-multi ani). In concluzie, deja previzibil, vine sfarsitul lumii.

Lasa ca deja treaba asta cu sfarsitul lumii a inceput sa ma plictiseasca inca de prin ’99 cand se estima ca in 2000 o sa bubuim toti. Ceea ce ma distreaza in mod deosebit este ca oamenii inca mai cred si mai intra in panica la asemenea vesti. Vreau sa spun ca de cand tin eu minte (si nu tin minte decat de vreo 20 de ani) lumea trebuia sa se sfarseasca de vreo 20 de ori.

Eu astept cu mare interes ziua de maine fiindca, cunoscandu-ma  drept o persoana puternic influentata de Luna, astept o intamplare interesanta. Plus ca am un presentiment bun.

Info despre apropierea lunii aici.

2 Comments

  1. Şi totuşi n-a fost nimic. ;)) Doar o durere de cap apăsătoare despre care i-am auzit vorbind pe mai toţi din jurul meu şi pe care am simţit-o şi eu. Nu putem decât să ne bucurăm. Am trecut şi peste asta.. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.