Bravo Nicoleta!

Nu stiu daca e o chestie numai buna de urlat in gura mare, dar sa-i dam Cezarului ce i se cuvine. De vreo doua zile sunt obsedata de Nicoleta Luciu. Si o admir si o aplaud si ii deschid din cand in cand pagina de Facebook pentru a o admira.

Iata de ce:

1. A dus doua sarcini. Dumnezeule, cat curaj trebuie sa ai. O data sa te apuci sa-l faci pe al doilea dupa ce ai vazut ce inseamna o sarcina. A doua oara pentru ca nu l-a facut numai pe al doilea ci si pe al treilea si al patrulea. Dintr-un foc.

2. Pentru ca a slabit de fiecare data fantastic. Si a ajuns intr-un timp record de la o silueta de 100 de kg (ceea ce, serios, nu e deloc greu intr-o sarcina) la silueta asta:

3. Pentru ca a avut suficient curaj sa spuna ca si-a facut tratamente si operatii estetice de tot felul pentru a reveni la corpul pe care il avea inainte… spre deosebire de majoritatea matzelor care sustin ca legile gravitatiei nu se aplica la vedete. Fiti fara grija, ramane suficient de munca chiar si atunci cand bisturiul iti sare in ajutor.

Acestea sunt motivele pentru care o admir pe Nicoleta Luciu si ii multumesc ca ne-a aratat noua, viitoarelor mamici care refuza sa se mai urce pe cantar, ca se poate sa redevii femeie chiar si dupa o sarcina de trei ori mai grea decat in mod normal.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.