02 septembrie 2012

Imi simt cuvintele legate si literele pe tastatura amestecate. Nu-i de emotie, e pur si simplu incapacitatea de a da o veste atat de importanta. As putea spune “s-a nascut Diana”. Dar e atat de putin, o propozitie banala pentru un eveniment atat de mare? Orice formulare as folosi imi suna a cliseu, asa ca tot scriu si sterg de cateva zile incoace.

Nici poze n-am pus din primul moment, dar am cedat atunci care Silviu a inceput sa ma priveasca putin crucis: “Traiesti pe Facebook si povestesti pe blog orice si inca nu ai pus poze cu Diana?”. Problema e urmatoarea: Diana e atat de frumoasa – era cea mai frumoasa din toata maternitatea, dintre toti copiii pe care i-am vazut vreodata, in toata lumea. Intre toti copiii care arata la fel, a mea era complet diferita. Pana si plansul ei suna dulce. Si altfel. Si parca nici nu deranjeaza.

Iar pozele… pozele nu sunt suficient de ilustrative. Sunt miscate, sunt blurate, sunt pixelizate, sunt oricum numai suficient de bune pentru ea nu-s. Dar am sa tot incerc…

2 Comments

  1. Sa va traiasca si sa va bucurati din plin de ea !!!! E absolut superba desi, probabil orice cuvinte frumoase si de lauda as folosi, tot nu sunt suficiente. E a voastra si asta e tot ce conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.