Inspiratie mediteraneana: Noile geluri de dus Palmolive Mediterranean Moments!

Comunicat de presa

Noile geluri de dus Palmolive Mediterranean Moments iti ofera senzatia unei escapade mediteraneene datorita noilor formule pe baza de ingrediente naturale de origine marocana si italiana.

Gama de geluri de dus 240

Gelurile de dus Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc si extract de migdale si Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia si capsune te transpun intr-o atmosfera mediteraneana completa si te invita sa-ti alinti pielea, invaluind-o in mirosuri fascinante.

Noile geluri de dus sunt lansate in cadrul campaniei „Descopera o lume plina de placeri” ce va avea loc in perioada 15 august – 8 septembrie si invita romanii sa incerce noile produse Palmolive, sa se bucure de promovari speciale in magazine si premii instant garantate. In acelasi timp, toti participantii pot intra in cursa pentru marele premiu – o excursie pentru doua persoane in Pamukkale, Turcia.

Bucura-te de placerile verii cu noul gel de dus Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc si extract de migdale!

Simte-te ca intr-o vacanta de fiecare data cand folosesti noul gel de dus Palmolive Mediterranean Moments cu ulei de argan din Maroc si extract de migdale! Pielea ta devine catifelata, placuta la atingere si miroase fascinant.

Redescopera deliciile sanatoase ale verii in noul gel de dus Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia si capsune!

Gelul de dus Palmolive Mediterranean Moments cu caise din Italia si capsune iti lasa pielea moale, matasoasa si cu un parfum minunat. Noile ingrediente iti desfata simturile si iti redau buna dispozitie de care ai nevoie pentru a te simti in fiecare zi ca in vacanta.

Pastreaza pe piele senzatia verii cat mai mult timp cu noua gama de geluri de dus, Palmolive Mediterranean Moments cu arome fascinante, miresme proaspete si ingrediente exotice, care au grija ca pielea ta sa radieze de frumusete!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.