Scapa definitiv de parul nedorit rapid si fara durere

comunicat de presa

Profita de sezonul rece si pregateste-te pentru zilele insorite de vara apeland la cea mai eficienta, rapida si non invaziva metoda de epilare.

Pentru a arata impecabil si pt ca vara sa nu ne ia prin surprindere, ar trebui sa ne gandim cum sa avem picioarele fine si catifelate pregatite pentru bronz, fara stresul epilarii permanente.

Recomandarea noastra este epilarea definitiva fara durere SPL, o metoda eficienta si de durata, cu rezultate vizibile, care va va ajuta sa aveti o piele catifelata si fara par in permanenta.

Tratamentul este rapid, riscurile sunt minime, iar eficienta este dovedita. Cu Or-light epilarea completa a unui picior intreg sau a spatelui unui barbat este posibila in doar 20 de minute. Metoda SPL se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, dar si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara.
Rezultatele sunt vizibile: cu pana la 80% mai putin par nedorit inca de la prima sedinta.

Numarul recomandat de sedinte este intre 5 si 10, depinzand de culoarea si tipul de par din zona vizata tratamentului, dar si de culoarea pielii. Tratamentul functioneaza la fel de bine pentru par blond sau piele pigmentata, fiind eficient pentru toate tipurile de par de pe toate zonele corpului. In doar cateva saptamani puteti scapa pentru totdeauna de parul nedorit, fara durere.

Echipamentul Or-light Spl permite indepartarea rapida , fara durere a firelor de par, aspect ce duce la o imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului surclasand vechea metoda de epilare definitiva IPL.

Abeauty Clinique iti pune la dispozitie acest tratament alaturi de o informare si indrumare necesare tipului tau de piele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.