Aluzie subtila :D

Propunerile Wolford pentru Valentine’s Day sunt minunate… de altfel, orice produs Wolford este superb 😀

Regula numarul 1: Don’t blush, make them blush! Fii increzatoare in puterea ta de seductie si vei seduce garantat. Style tip: transforma the little black dress in Fatal Precious Dress.

Regula numarul 2: iesi din tipare. Alege culoarea iubirii, rosul, doar ca un accesoriu pentru unghii si buze si opteaza pentru un item indraznet. Ce zici de stay ups sau dresuri care sa ii sageteze nu doar privirea, ci si inima (Flavia Stay Up sau Tilda Tights).

Regula numarul 3: love is the new black, asa ca poti alege tot negrul si pentru lenjerie. Iti propunem  Flore Tanga si Flore Bra.

Regula numarul 4: poate nu ar strica sa ii dai si niste sugestii de cadou… ceva din inima, pentru tine. Cum ar fi o pereche de stay ups Audrey, cu o inima din cristale Swarovski, un cadou de care sa va bucurati impreuna.  O optiune mult mai buna decat ciocolata sau florile. Beneficii suplimentare: nu se depune pe solduri, ba chiar iti va face o silueta mai subtire.

Happy Valentine’s Day!

Wolford Alicia Tights 561 lei Wolford Audrey Stay up_210 lei Wolford Emilia Tights 187 lei Wolford Fatal Precious Dress 949 lei Wolford Fatal Precious Dress_949 lei Wolford Flavia Stay Up 221 LEI Wolford Flavia Stay up_221 lei Wolford Flore Cup Bra 417.2 lei Wolford Flore Tanga 208.6 lei Wolford Tilda Tights 278 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.