Sfaturi de hairstyle de la Sorin Stratulat

Am participat in urma cu cateva zile la un eveniment de beauty, dedicat lansarii noilor produse Philips MoistureProtect (revin cu info despre produse). Cu acest prilej Sorin Stratulat, hair stylist Beauty District ne-a oferit cateva trucuri de ingrijire si coafare a parului. Pentru ca Sorin s-a afirmat si reafirmat drept un guru al parului, am ciulit urechile si am luat notite:

Philips MoistureProtect

  • Parul ud se tamponeaza cu prosopul. Frecarea cu ajutorul prosopului va deschide cuticula firului de par. Cel mai probabil peste aceasta cuticula deschisa vom veni cu un foehn care va fixa cuticula astfel. Rezultatul? Par electrizat si ciufulit.
  • Combinatia fixativ+placa este comparabila cu a te freca cu un burete abraziv pe fata si apoi a te da cu o crema despre care stii ca te irita.
  • Pentru o fixa o bucla atunci cand ne uscam cu peria, trebuie sa o racim inainte de a desface suvita de pe perie.
  • Parul contine 10-12% apa. In cazul in care parul este deshidratat ne vom confrunta cu un aspect nenatural, lipsit de fluiditate, „teapan”. In plus, nu poate fi coafat si este mai sensibil la factorii externi agresivi.
  • Parul rezista la temperaturi de pana la 230 grade C, in vreme ce produsele cosmetice nu. Prin urmare:
  1. nu trebuie niciodata sa aplicam ulei de par inainte de coafarea cu placa. Este ca si cum ne-am praji parul in tigaie.
  2. Uleiul de par se foloseste fie inainte de uscarea completa cu foehn-ul, fie dupa finalizarea coafurii.
  3. Singurul produs recomandat inainte de tratamentul cu placa este protectia termica. Aceasta are rolul de a difuza caldura si de a o repartiza uniform.
  4. Pe parul blond decolorat nu avem voie sa aplicam temperaturi mai mari de 150 grade C.

Despre noua gama de ingrijire si styling Philips MoistureProtect cu senzor inovator pentru controlarea automata a temperaturii

Philips a lansat gama Philips MoistureProtect in cadrul unui eveniment interactiv destinat jurnalistilor si bloggerilor de beauty. Philips MoistureProtect combina tehnologia inovatoare de ingrijire Philips cu rezultate excelente de styling si cu design-ul elegant al produsului. Gama Philips MoistureProtect include uscator si placa de indreptat, ambele special concepute pentru a pastra hidratarea naturala a parului, imbinand usurinta cu care pot fi folosite cu beneficiile asupra parului: aspect sanatos si stralucire.

Un par drept si hidratat

Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect ofera rezultate de indreptare excelente a firului de par, pastrandu-i totodata hidratarea. Senzorul de care beneficiaza monitorizeaza caldura cu scopul de a mentine hidratarea naturala a parului.
Daca este necesar, senzorul determina reglarea automata a temperaturii cu pana la 30°C in primele trei secunde pentru un aspect sanatos si stil stralucitor.

Uscare inovativa si care nu afecteaza parul

Uscatorul Philips MoistureProtect a fost conceput pentru a oferi femeilor rezultate excelente de uscare, pastrand in acelasi timp parul hidratat in timpul coafatului. Senzorul cu infrarosu al uscatorului Philips MoistureProtect determina temperatura parului, astfel incat atunci cand parul devine prea fierbinte, uscatorul reduce automat temperatura pentru a proteja parul si pentru a pastra nivelurile de hidratare, fara a compromite rezultatele de styling.

Produsele din noua gama Philips MoistureProtect vor fi disponibile in Romania incepand cu luna februarie 2015.
Pentru mai multe informatii, accesati http://www.philips.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.