Anticelulita: Review Elancyl Cellu Slim

Aseara am terminat borcanul de crema Elancyl Cellu Slim Nuit si am decis sa scriu cateva randuri pentru acelea dintre voi interesate de produsele anticelulita.

Sa incepem cu inceputul: am celulita, pielea destul de lipsita de fermitate, mananc sanatos si beau apa dar nu fac sport. Altfel spus, probabil ca 90 % dintre femei se regasesc in situatia mea.

Am folosit crema anticelulitica de la Elancyl vreme de o luna, in fiecare zi (cam atat mi-a luat sa termin borcanul). Dupa cateva administrari repetate am observat ca pielea a devenit extrem de catifelata, exact ca fundul de bebelus. Fara sa exagerez, n-am obtinut acest rezultat cu nicio crema, niciodata. Acesta este motivul pentru care as folosi inca un borcan din aceasta crema. Textura este placuta, mirosul la fel, crema se absoarbe destul de repede deci o poti folosi dimineata si dupa 10 minute iti poti pune linistita pantalonii pe tine. Din pacate, celulita este tot la locul ei. Nu s-a miscat niciun gram. N-as vrea sa pacatuiesc, pana acum n-am obtinut niciun rezultat cu nicio crema, deci marturisesc ca am fost placut impresionata de catifelarea despre care va povesteam mai sus fiindca a fost prima oara cand totusi am obtinut ceva de la o crema :).

crema-anticelulita

Bottom line, crema este absolut grozava, o recomand cu caldura daca doresti o piele catifelata. Din pacate, pentru mine nu a fost un remediu eficient impotriva celulitei.

Ati incercat-o? A functionat la cineva? Ati testat vreo alta crema care a mers? (plsss do share!!!).

Astazi mi-am cumparat urmatoarea “victima” – crema de slabit de la Deuteria (revin cu un review in vreo luna)

6 Comments

  1. nici la mine nu a avut efect pentru celulita,dar intr-adevar mi-a catifelat pielea.pana acum din tot ce am folosit pentru diminuarea celulitei a fost somatoline.

    • pe bune? ce produs a functionat mai exact ca vad ca sunt multe! si cand spui “a functionat”… cam la ce sa ma astept? magie ? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.