Criolipoliza pentru aripioare

Se stie deja: probabil ca sunt cel mai mare fan la criolipolizei.

Am descoperit criolipoliza initial din cauza “celui de-al doilea fund“. Am avut rezultate atat de bune incat au urmat alte cateva. Initial am repetat criolipoliza pe genunchi (fara rezultate). Apoi am mai incercat inca o data, tot in zona genunchilor, dar cu un aparat mai performant si am avut rezultate excelente (nemasurate din pacate pentru ca am nu am avut inspiratia sa folosesc centimetrul) insa foarte vizibile cu ochiul liber. In sfarsit port fara regrete fuste deasupra genunchiului!

De ce unele criolipolize au rezultate si altele nu?

Explicatia este foarte simpla: exista aparate si aparate. Procedura in sine este standard, nu depinde de indemanarea persoanei care efectueaza criolipoliza. Asadar, singurele variabile sunt aparatul si “materialul clientului”.

In ceea ce priveste materialul clientului nu sunt multe de spus: cadidatul ideal pentru criolipoliza este acelasi ca si in cazul liposuctiei – persoane cu depozite de grasime care cedeaza greu sau deloc la regimul alimentar. Avantajul criolipolizei este ca, fiind o procedura complet neinvaziva si mult mai ieftina decat liposuctia chirurgicala, poate fi un instrument util si pentru cei care inca nu au incercat varianta “muncita”, adica dieta. Sigur ca un client care isi face o criolipoliza si apoi intra in primul fast food din drum nu va avea rezultate la fel de bune precum cel care bea multa apa dupa procedura si eventual tine un regim alimentar sanatos.

Cat despre cea de-a doua variabila, aparatul de criolipoliza, eu raman fana declarata CoolTech pentru ca am avut rezultate spectaculoase cu ajutorul sau. Anul trecut am incercat si un aparat “no name”, la o clinica “no name”. M-a incantat pretul tratamentului – 100 lei, insa nu am avut absolut niciun rezultat. Deci, in loc sau platesc pretul standard pentru acest procedeu (piperat, e adevarat, dar cu rezultate garantate) eu am ales sa arunc cu 100 lei pe fereastra.

Câștigă silueta mult dorită, energie și sănătate fără dietă și fără foame!

Solicită o ședința privată!

De ce este bun CoolTech si nu alt aparat pentru criolipoliza?

CoolTech iti ingheta sunculita la -8 grade vreme de 70 de minute. Majoritatea aparatelor merg doar pana la -3 grade iar durata procedurii variaza. Asadar, acesta este secretul succesului si motivul pentru care am optat pentru acest aparat prima data. A doua oara l-am ales pentru ca prima data a fost un real succes.

 

Ultima isprava: criolipoliza aripioarelor

Dupa ce am scapat de al doilea fund si de genunchi am decis sa atac si ultima reduta: aripioarele. Am cautat asadar o locatie dotata cu CoolTech. Din fericire in urma cu numai o saptamana s-a deschis un nou salon in zona Unirii care este dotat cu aparatura de ultima generatie si, pentru ca este proaspat deschis, are multe oferte promotionale! Nu le-am ratat, am ales un pachet cu criolipoliza si Velasmooth. In urma cu doua zile mi-am facut procedura de criolipoliza pe aripioare si in curand voi incepe si atacul asupra celulitei (este insa bine sa lasati o fereastra de timp intre crio si vela). De aceasta data m-am masurat inainte de a porni la razboi (avem 58 cm circumferinta pe aripioare in punctul cel mai grasan si voi reveni cu update-uri saptamana viitoare cand ma masor).

Salonul vi-l recomand cat e “cald” si are oferte promotionale: personalul este extrem de amabil, aparatura este de ultima generatie pentru toate domeniile pe care le acopera iar momentan au timp pentru programari rapide.

Trend Clinic

Mobil: 0740 33 00 32

www.trendclinic.ro si pagina de Facebook aici.

Bucuresti, Splaiul Unirii 4 – SITRACO Aripa Noua, bl. B3, tronson 3, et. 2, ap. 2.2

 

 

15 Comments

  1. oana cum ti s a parut?
    mie mi se pare prea ieftin…in mod normal 1 sedinta costa 800 ron iar aici faci 2 zone cu banii astia…
    te rog raspunde mi si zi mi cum este aparatul sa nu imi iau vreo teapa

  2. A functionat! Am dat jos in prima sapt 2 cm pe fiecare coapsa. Masurata acasa, de mine si inainte si dupa. Aparatul este cel mai bun de pe piata, sincer imi place salonul foarte mult si atitudinea lor. Este f ieftin pt ca abia au deschis si vor sa se faca cunoscuti. Du-te pana nu cresc preturile ;))
    Ps: Mi-am facut si vela tot la ei – pana acum 2 sedinte si se vede deja diferenta!

  3. Oana, ne poti spune daca si cat de tare te-au durut aripioarele in prima saptamana dupa procedura? Multumesc anticipat.

  4. Buna, Andreea! Nu m-a durut deloc la aripioare. La genunchi am avut o reactie mai deosebita – vreo 2 saptamani dupa procedura nu mai aveam sensibilitate, puneam degetul si nu simteam ;)) Dar ca sa zic asa, cine are nevoie de sensibilitate in zona aia? :)) Oricum, mi-a revenit, n-am ramas cu nicio problema, doar mai putina suncuta ;))

  5. Multumesc mult pentru raspunsul prompt, am luni programare la aripioare! Eu am avut aceleasi probleme temporare pe abdomen si nu stiam la ce sa ma astept pe spate. 😉 Important este oricum ca dispar simptomele neplacute in timp scurt si ramane talia subtiata.

    • Buna, azi mi am facut prima data sedinta de criolipoliza pe abdomen. Nu mai sunt Rosie dar ma doare destul de tare si sunt mai umflata in zona respectiva. Imi poti spune te rog cat timp dureaza asta? Imi da o stare proasta si maine am a doua sedinta pe flancuri si coapse interior.multumesc

  6. Buna! Ce procedura ai folosit pentru a scăpa de grăsimea din zona genunchilor? Si eu am o problema acolo…
    Merci mult!

  7. Cate sedinte sunt necesare pentru o singura zona? Este de ajuns una, daca folosesti aparatura cool tech?

    • Depinde de la persoana la persoana. Chiar nu poti afla decat la fata locului. Si cel mai sigur vezi dupa o sedinta. Ca idee, cand am facut eu sedinta, acum mai multi ani, nu puteai sa faci o procedura mai repede de 45 zile. Deci nu m-as arunca oricum la abonamente cu mai multe sedinte ca inseamna sa platesti in avans pe cateva luni… Posibil intre timp sa se fi schimbat tehnologia si protocoalele, cel mai sigur intreaba direct intr-o clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.