Cum a fost in concediu?

A trecut ceva vreme de cand m-am intors in concediu si, desi mi-am propus de ceva timp deja sa postez fotografiile, am tot uitat.

Am fost in concediu in Turcia, in Bodrum, la hotel Vogue – pe care nu stiu daca sa-l recomand 100% pentru simplul motiv ca aveam standardele prea sus datorita hotelului pe care l-am nimerit anul trecut, in Belek – Ela Quality Resort la care pur si simplu nu am avut nici cea mai mica carcoteala. La cel de anul acesta, desi facilitatile pentru copii erau numeroase (motiv pentru care l-am si ales) nu am simtit ca Diana mea a avut la fel de multe optiuni. Kids club-ul era deschis doar cateva ore pe zi, caruselul magic avea si el un program tare aiurit, spatiul nu era la fel de “securizat” pentru copii impiedicati asa cum este la Ela. Una peste alta am avut parte de un concediu foarte reusit, insa daca ar fi sa recomand fara nicio ezitare un hotel pentru familiile cu copii mici, as ramane la Ela cu mentiunea ca Bodrumul este superb si merita vizitat macar o data in viata.

Depre cum a fost, las imaginile sa graiasca. Mi-am propus insa inca de cand eram in concediu sa va recomand lotiunea SPF pentru copii pe care am folosit-o in concediu si de care am fost super-ultra-multumita pentru ne-a ferit de absolut tot alaiul de consecinte neplacute expunerii la soare. Este vorba de spuma pentru protectie solara Photoderm Kid SPF 50+ de la Bioderma. A fost extrem de usor de aplicat (Diana imi cerea sa o dau cu frisca :)), a rezistat incredibil la balaceala si a protejat-o fara cusur, copilul nu s-a ars deloc, desi s-a bronzat frumos. O recomand cu drag tuturor mamicilor!

IMG_2880 IMG_2891 IMG_2899 IMG_2902 IMG_2904 IMG_2927 IMG_2930 IMG_2940 IMG_2950 IMG_2976 IMG_2999 IMG_3008 IMG_3010 SVS_6390 SVS_6391 SVS_6396

SVS_6392

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.