Colectia-capsula de bijuterii semnate Andreea Raicu

Imi place Andreea Raicu cu totul, de la stilul vestimentar pana la valorile pe care le promoveaza. Era natural asadar sa ma indragostesc de colectia de bijuterii din care fac parte noua piese create dupa gusturile, stilul si dorintele ei.

andreea raicu

Lucrate manual, realizate din alama placata cu aur de 24 k sau cu rodiu, cu perle sau cristale Swarovski, bijuteriile sunt o poveste in sine. Inelele, bratarile, cerceii sau colierele vorbesc despre feminitate, eleganta, imaginatie si seductie. Cel mai pronuntat accent, insa, cade pe discretie. Sunt niste piese cu linii simple, sobre – ce pot fi purtate atat in tinute casual, cat si de seara – pe care Andreea insasi le poarta zi de zi.

“In ultima perioada am fost intrebata foarte des de catre clientele magazinului meu – www.shop.andreearaicu.ro – cu ce accesorii sa poarte hainele din colectia mea. Imi imaginam tot felul de modele de cercei, coliere sau inele care sa se integreze cat mai bine in tinutele realizate in atelierul meu asa ca intr-o zi am decis ca e timpul sa transform ideile in realitate. Asa ca iata: o colectie capsula de bijuterii dedicate femeilor care au o viata activa, dar care nu vor sa renunte nicio clipa la feminitate. Eu iubesc perlele si cristalele, cred ca nu exista limite in a le purta, si dedic aceasta colectie-capsula celor care imi impartasesc pasiunea!”, a declarat Andreea.

andreea raicu

Colectia este disponibila exclusiv in magazinul on-line www.shop.andreearaicu.ro incepand cu data de 21 iunie. Piesele sunt produse in atelierele Tria Alfa si au preturi cuprinse intre 120 si 319 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.