Best Beauty Products 2016

Imi place sa fac acest articol la fiecare sfarsit de an. Nu mai devreme, nu mai tarziu, nu mai des. Pastrez in el doar cateva produse care au trecut testul timpului si au ramas in trusa mea. Trusa care, fie vorba intre noi, in ciuda meseriei nu include mai mult de 10 produse. 10, dar Doamne, toate 10 sunt mari iubiri. Restul, sute de maglavaisuri frumos colorate si parfumate, sunt simple “aventuri” pe taramul cosmeticalelor, iubiri pasagere care ma incanta doar pentru ca mai apoi sa inceteze sa imi trezeasca interesul. Iata asadar cele cateva produse care mi-au castigat inima in 2016:

Crème de la Mer si Fondul de ten Skincolor

Produsele La Mer au o poveste care m-a cucerit pe loc – la fiecare noua productie de crema sau ser este adaugata o cantitate din amestecul anterior. Astfel, esenta originala a amestecului se pastreaza, facandu-se legatura cu amestecul Miracle Broth™ original, dezvoltat de dr. Max Huber. Este un detaliu care, pentru mine, inseamna ca in crema mea se pastreaza energia videcatoare a marii, entuziasmul primei descoperiri dar si experienta castigata din toate productiile anterioare. Pe langa basmul cu care m-a vrajit, crema este minunata. Actioneaza ca un balsam calmant pe pielea mea vesnic revoltata de cate ceva. In plus, a vindecat ca prin magie, peste noapte, cam toate bubele dureroase de prin casa – fie ca a fost vorba de o zgarietura tip Harry Potter de pe fruntea Dianei sau pielea crapata de frig a lui Silviu.

Alegerea fondului de ten din aceeasi gama a venit ca o consecinta naturala a vrajei aruncate asupra mea de catre crema. Este un produs fara cusur, care acopera excelent fara a incarca tenul. Hidrateaza fara a fi uleios, este mat fara a fi uscat. Pe cuvant ca inca nu i-am gasit un defect.

Mascara Better Than Sex

Probabil cea mai buna mascara care a aterizat vreodata in trusa mea de machiaj. A fost dragoste la prima testare si am ramas ca doi porumbei de atunci – nedespartite, zilnic, fara exceptie. De dimineata pana seara, fara nevoia de refreshuire pe parcursul zilei. Nu-i comentez numele ca risc sa dorm pe pres.

 

Iluminatorul Wonderful Cushion Sephora & Chanel Blush in stick

Desi se pregateste sa paraseasca tendintele in make-up, este putin probabil sa renunt in viitorul apropiat (sau in viata asta) la conturarea pometilor. Cu atat mai mult cu cat am gasit cele doua produse cu care pot sa imi fac machiajul in doi timpi si trei miscari.

Primul este stickul din colectia Les Beiges de la Chanel cu ajutorul caruia conturez linia pometilor. Este extrem de usor de folosit chiar si pentru cel mai stangaci om.

Al doilea produs super-util pentru conturul pometilor este Iluminatorul Wonderful Cushion care se aplica super usor, arata natural chiar si atunci cand este folosit fara prea mare indemanare, rezista excelent si are un pret forte prietenos. Il recomand calduros.

 

Ulei de par Moroccanoil

Am primit recent un tratament Moroccanoil pe care l-am luat cu mine in concediu fara a verifica continutul cutiei. Parul meu trecut prin prea multe nu supravietuieste fara masca sau macar balsam. Va puteti imagina asadar reactia mea cand m-am trezit post-samponare, in creierii nicaieriului, cu un soi de ulei de par pe care scria cam asa: aplicati cateva picaturi din produs pe parul ud sau uscat. “Carevasazica, am pus-o – voi arata 5 zile ca Medusa”. Am pus complet lipsita de speranta cateva picaturi pe suvite doar pentru a constata ca parul meu s-a rapunzit brusc. Pe cuvant. Zici ca iesisem din coafor.

Ca si cand magia nu ar fi fost suficienta, cateva zile mai tarziu am citit in cartea “Acts of love” semnata de Talulah Riley ex-ex-Musk un pasaj in care personajul principal, o femeie superba, se pregatea pentru o intalnire cu un el teribil de apetisant tratandu-si parul cu ulei moroccanoil si corpul cu ulei de cocos. Ghici ce folosesc eu de atunci?

Astept parerile si recomandarile voastre!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.