Cum sa tunzi sprancenele cu trimmerul electric

Am primit, spre testare, in urma cu o saptamana, trimmerul electric Veet Sensitive Precision™. Am presupus din start ca a aterizat “in curtea mea” datorita materialului despre sprancene pe care l-am scris in urma cu cativa ani si mi-am propus sa-i testez exclusiv aceast functie, desi “jucaria” promite sa epileze delicat (a se citi “sa rada”) si alte zone ale corpului, mult mai interesante.

De ce ai nevoie de un trimmer pentru sprancene?

Ma pensez cam o data la doua saptamani. Spun “ma pensez” dar, de fapt, “sunt pensata” pentru ca ultima data cand am bagat de una singura penseta in sprancene, am sfarsit cu niste virgulite de toate frumusetea. Deci ma las pensata 😉 la doua, maximmmm trei saptamani (iar daca se fac trei e jale, sprancenele mele arata ca niste omizi grasane). In acest interval sunt nevoita sa tund le saptamanal si sa jumulesc ocazional cate un fir rebel.

Cu tunsul a fost aventuros la inceput: prima oara am pus mana pe singura forfecuta pe care o aveam in casa, una de cuticule, curbata. La spranceana dreapta a fost cum a fost. La stanga insa, spranceana aia unde nimic nu iese cum trebuie daca te-ai nascut dreptaci, am facut o curbura ca un curcubeu intr-o spranceana care ar fi facut-o invidioasa si pe Adriana Bahmuteanu.  Am dat vina pe forfecuta, desi nu era intru totul vina ei si am plecat in cautarea unei unelte fara curbura cu care sa pot tunde spranceana intr-o forma care sa-mi permita sa ies pe strada.

M-am intors acasa cu o forfecuta de tuns parul din nas. Nu glumesc, e cea mai dreapta forfecuta mica pe care am reusit sa o gasesc. Si mi-am facut treaba, uneori mai bine, alteori mai zimtat, pana mai deunazi. Apoi am primit Veet Sensitive Precision™.

Cum a mers?

Trimmerul are multe plusuri in fata forfecutei – o data, pentru ca e imposibil sa ciuntesti spranceana intr-un mod dezastruos. Desi dispozitivul pare initial a avea potential sa-ti rada o spranceana cu totul, in realitate are un mecanism safe si prietenos chiar si pentru cei mai mai neindemanatici – cu conditia sa ii montezi capatul de tuns!

Al doilea avantaj este ca poti sa fii stangaci sau dreptaci, sprancenele vor avea parte de tratament egal. Daca ai incercat vreodata sa te pensezi singura sau sa-ti tunzi sprancenele, stii deja ca asta e mare lucru!

Al treilea e ca functioneaza 😉 – tunde spranceana simplu si curat. Wow!

Dezavantajul este ca ti se poate intampla – cum am patit eu – sa intalnesti cate un fir capos care nu vrea sa fie secerat de trimmer nici prima, nici a doua oara… iar de la a treia n-am mai incercat pentru ca mi-a fost teama sa nu tund prea mult spranceana. Prin urmare, am pus mana si pe forfecuta la final. Cu totate acestea trimmerul mi se pare util. Este simplu de folosit, rapid, practic si, daca nu ai experienta in tunsul sprancenelor, atunci e cel mai bun instrument pe care sa pui mana. In plus, poate fi folosit pentru indepartarea parului si in zona axilelor si liniei bikinilor.

#giveaway

Castiga prin tragere la sorti kitul de ingrijire a sprancenelor prezentat in imagine (creion si filler)!

Tot ce trebuie sa faci este te abonezi la canalul meu de Youtube – aici.

Concursul se desfasoara in perioada 19.03 – 28.03.2017

Bafta!

PS: daca ai selectat pe Youtube optiunea abonarilor private si nu apari in lista de abonati, nu poti intra in tragere la sorti. So pls don’t be a stranger 😉

4 Comments

  1. buna oana , ai incercat trimmer/ul in zona intima ? ofera acelasi efect fin gen dupa ce te depilezi cu lama sau doar scurteaza firele de par ?

    • hello!
      nu am incercat dar din cum a functionat prin altr parti 😉 cred ca e la fel ca lama.

  2. Hello. Eu as vrea sa l achizitionez insa mai mult as vrea sa stiu daca are capat de tuns si pt alte zone corporale Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.