Review Foreo UFO: Cea mai recentă obsesie a mea

Foreo UFO este cea mai recentă modă în domeniul maștilor cosmetice de hârtie, o industrie pe care promite să o revoluționeze. Și are toate șansele! UFO vine de la #UrFutureObsession, un device proiectat să dezvolte dependență!

Oricine a folosit vreodată o mască de hârtie știe că procedeul nu este chiar comod: în ciuda tuturor fotografiilor care au invadat Instagramul și care par să ilustreze cel mai cool moment din zi, să îți pui o mască de hârtie pe față și să aștepți 20 de minute nemișcată nu e chiar simplu. În timp ce tu aștepți să întinerești, simți cum toate substanțele active curg pe toate părțile. Plus că, nu știu cum e la voi în casă, dar eu nu am 20 de minute numai ale mele decât dacă îmi iau o zi de concediu în timp ce mă asigur că Silviu e  captiv la birou și Diana la grădiniță. Chestie care, recunosc, se mai întâmplă. 

Pentru celelalte zile în care nu am șanse la #metime, Foreo UFO promite să ajute luptând pe mai multe fronturi:

1. Prin substanțele active din măști

În masca de zi – Make my day – găsești substanțe hidratante și anti-oxidante, menite să protejeze împotriva poluării, să reducă inflamația și să crească tonusul.

În cea de noapte – Call it a night – găsești ginseng și ulei de măsline, primul cu rol revitalizant, efect binevenit după o zi obositoare, cel de-al doilea cu funcție de hrănire intensă. 

2. Prin lumina LED

Dispozitivul Foreo folosește trei tipuri de culori, adaptate în funcție de nevoile tenului:

– albastru: stimulează circulația și lupta împotriva acneei

– roșu: efect antirid, sinteza de colagen

– verde: iluminează ten și lupta împotriva petelor pigmentare

3. Prin pulsațiile T sonice 

Pulsațiile transdermice sunt proiectate să activeze straturile profunde ale pielii, îmbunătățind absorbția substanțelor active.

4. Termoterapie

În timpul tratamentului, dispozitivul își schimbă temperatura:

Crioterapie pentru a crește tonusul, lifting și fermitate. În alte etape ale tratamentului, masca se încălzaște la 50 grade C, stimulând circulația și absorbția substanțelor active din măști. 

Cum funcționează?

E mai ușor să îți arăt decât să îți explic:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *