Omg, omg, uite ce frumoasa sunt!

Sunt foarte fericita, ba chiar stralucesc la figurat, dar si la propriu. In aceasta dimineata mi-am facut o procedura de ingrijire a tenului care a avut rezultate atat de bune incat imi vine sa topai intr-un picior si n-am stare sa scriu aceste randuri pentru a ma lauda.

Dar sa o luam cu inceputul… am un ten oribil. Uscat ca un desert in anumite zone si gras ca un purcel in rest. E un cosmar! In jumatatea friguroasa a anului se cojeste ca un sarpe, in jumatatea calda sunt plina de cosuri de dimensiunea unui pui de elefant, genul acela de cornuri care te fac sa-ti doresti sa te fi nascut intr-o tara araba care obliga femeile sa poarte val peste fata. Daca in lunile de iarna am reusit sa identific cateva creme care sa imi calmeze fata cat de cat, vara sufar la propriu si ma simt urata, incarcata, buboasa…

Am incercat de-a lungul timpului tot felul de tratamente. Urasc aburul de la salon, urasc procedura cu totul si arat intotdeauna horror dupa un tratament clasic. Si parca fac cosuri si mai mari. Asa ca de vreo 2 ani m-am lasat pagubasa. Am acceptat ca voi fi tot restul vietii o persoana cu ten urat. Din ce in ce mai urat. Si, mai nou, ridat. Joy…

In fine, ca sa ajungem si la partea interesanta, astazi de dimineata aveam programare la TrendClinic. M-am dus cu gandul sa-mi fac un VelaSmooth, insa am fost ispitita sa imi fac un tratament facial. Si am acceptat.

Mi-am facut un Hydrafacial cu DermaBuiler. Ce inseamna asta? Practic, Hydrafacialul este un tratament care se adapteaza in functie de ten. O prima etapa a tratamentului consta in curatarea lui prin microdermoabraziune si suctiune, adica fara aburi si stoarcere. Mai pe romaneste, cu un aparat super-performant se “rascheteaza” stratul superficial de celule moarte de la suprafata tenului, iar apoi cu un mini aspirator se curata porii. E spectaculos, dureaza 10 minute si nu doare deloc. E un vis! (ierati-mi entuziasmul dar am o oglinda pe birou, fix langa monitor si imi vine sa ma pup ori de cate ori ochii imi aluneca in directia ei).

Dupa etapa de curatare, tratamentul difera in functie de problemele tenului. Adriana, specialistul TrendClinic era cel putin la fel de entuziasmata ca mine vazand rezultatele si tot oscila intre variantele de tratament pe care mi le putea aplica. Avand un ten cu toate problemele pamantului, eram un candidat bun pentru orice tratament. In cele din urma a decis sa continue cu o solutie antirid cu care sper sa scap de santurile nazolabiale pronuntate cu care natura si slabirea brusca m-au inzestrat. In poza de mai jos se poate vedea diferenta intre jumatatea stanga si dreapta de fata (in stanga era deja aplicat tratamentul, in dreapta unde santul este mai evident, inca nu era aplicat).

photo 2

Morala? Recomand tratamentul! Este spectaculos! Pentru curatare, pentru hidratare, antiacnee, antirid… este superb!

 

Mobil: 0740 33 00 32

www.trendclinic.ro si pagina de Facebook aici.

Bucuresti, Splaiul Unirii 4 – SITRACO Aripa Noua, bl. B3, tronson 3, et. 2, ap. 2.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.