Unde ne pensam? (in Bucuresti)

Sunt obsedata  de sprancene. Imi pare ca acestea pot  schimba cu totul infatisarea unei femei. In egala masura, pensatul este probabil cea mai simpla si mai accesibila metoda de a-ti schimba look-ul. Desigur, asta daca dai peste cine trebuie atunci cand treci pragul salonului.

Eu am sprancene groase, stufoase, care cresc super repede, deci imi permit sa fac tot soiul de experimente cu ele. Am testat asadar cam toti pensatorii celebrii despre care am auzit in Bucuresti si sunt dispusa sa mai testez daca aveti recomandari calduroase.

Pana una alta, iata povestea experientelor mele:

1. Ella

La Ella am ajuns in urma unei documentari ample. Voiam sprancene perfecte pentru ziua cea mare si am ajuns la salonul Ella Style dupa ce am gasit pe net o recomandare calduroasa din partea Adelei Sirghie.

Ella face minuni din prima – in sensul ca oricat de cheala ai ajunge la ea, tot  scoate o forma interesanta din sprancenele tale. Am fost multumita din prima secunda in care i-am trecut pragul si am mers la ea vreme de un an, inclusiv inainte si dupa nunta.

spranceneellaAm renuntat apoi fiindca locatia mi-era peste mana si nu mai aveam timp sa ajung. In plus, simteam ca pensatul “tip Ella” nu rezista prea mult (este de asteptat, Ella sculpteaza o forma noua in spranceana iar daca ai o viteza de crestere a parului cum am eu, este obligatoriu sa respecti forma naturala) iar in pozele de nunta paream putin mirata (vezi foto ). Sau poate pur si simplu intrasem eu intr-o faza in care tineam mortis sa fiu cat mai naturala.

Una peste alta, o recomand calduros pe Ella pentru o schimbare de look spectaculoasa.

2. Anastasia Soare

paunaLa salonul Anastasiei Soare am ajuns dupa nastere – cand aratam inca fix ca o bulinuta si simteam nevoia sa fac ceva pentru a parea mai frumoasa. Am ramas clienta fidela vreme indelungata in ciuda pretului piperat. Pensatul de la saloanele Anastasia Soare este standard. Ti se da forma dupa un sablon, esti epilata cu ceara in jur si finisata cu penseta. Rezultatul este unul foarte bun – o forma naturala, foarte placuta, care rezista in timp.

3. IBrows – Darius Stanese

Pe Darius il recomand acelora dintre voi care isi doresc o forma naturala a sprancenelor. Este extrem de atent si tipicar (asteptati-va ca pensatul sa dureze ceva) si respecta forma naturala a sprancenei. Tocmai de aceea nu veti vedea vreo schimbare majora in urma pensatului ci un aspect curat, ingrijit, elegant.

 

 

 

12961195_796614430471802_9181838328398117587_oThe Lash Loft mi-a atras atentia pe Instagram si m-am bucurat sa ii gasesc foarte aproape de biroul meu, langa cafeneaua Pascucci. Este un salon axat pe gene false dupa care eu personal nu ma omor, insa nici cu pensatul nu mi-e rusine. Chiar deloc! In prezent sunt preferatii mei pentru toate motivele bune: am impresia ca am cele mai frumoase sprancene din tot ce am testat, pensatul rezista super bine vreo 2 saptamani (ceea ce e super record pentru mine), iar pretul (*tobe) este de 30 lei. V-am spus ca sunt la doi pasi de biroul meu?

 

 

sprancene-la-irina…este cea mai recenta descoperire a mea. Am ajuns la Biblioteque din cauza unor dureri de spate infioratoare si am descoperit-o pe Ioana si ale sale maini fermecate. Dupa vreo 2, 3 sedinte am inceput sa mai uit de durerile de spate si sa observ ca Ioana are sprancene perfecte. Asa ca am ajuns la Irina.
Irina este genul ala care nu lasa niciun fir de par in urma ei. Cu toate astea, pensatul nu dureaza o vesnicie, forma pe care o da e naturala dar, zic eu, spectaculoasa (vezi foto). Forma rezista bine, vreo 2, 3 saptamani. Pretul este si el prietenos – 30 lei.
Update: salonul La Bibiotheque s-a inchis dar pe Irina o puteti contacta la tel. 0761.612.403

SalveazăSalvează

70 Comments

  1. Daca vrei, du-te la doamna Dida, are un salon frumos undeva pe Eminescu. daca vrei, iti dau adresa exacta . E suuuper… si mi’e tare dor de dansa…..

  2. Buna, am sprancene relativ subtiri si le-am lasat sa creasca pt o forma naturala, usor arcuita .. Sa le faca groase ca ale tale in poza 2 🙂 avem update in zona de pensat? E fff util articolul! Multumim

  3. Ma bucur mult ca ti-a fost util. N-am update-uri utile desi am mai testat intre timp. M-am intors si am ramas la ella style. O recomand cu multa incredere, nu cred ca vei fi dezamagita!

  4. Buna, caut disperata pe cineva f priceput la pensat si vreau sa incerc si eu la ella style dar nu gasesc un nr de contact . Ma poti ajuta ? Ms frumos

  5. Buna! Imi poti spune te rog care este pretul unui pensat la ella style pentru a-mi face o idee?

  6. Bună ziua, pensatul la Ella se realizează doar din pensetă? Cât timp aproximativ rămâne forma?
    Mulțumesc anticipat

    • Buna!
      Da, e din penseta. Uneori mai foloseste o penseta electrica daca esti foarte paros deasupra sprancenei.
      Legat de cat tine forma, nu te pot ajuta prea mult, cred ca e o chestie individuala. Mie nu mi-a tinut mult, asta e si motivul pentru care merg la Ella in mod special pentru ocazii speciale. Dar erau fete acolo care spuneau ca merg de ani de zile si le rezista mult timp forma.
      Eu iti recomand sa o incerci!

  7. Buna!

    Lacare dintre saloanele Anastasia erai pensata in poza a doua? Multumesc mult 🙂

  8. in cel in baneasa parca. insa am inteles ca fetele de la radisson sunt cele mai bune. parca ana o cheama pe cea care facea minuni

  9. Buna Oana,imi poti spune daca ella este ideală pt pensatul unui bărbat?adica imi poate face o forma frumoasa lăsându-mi sprâncenele mai grosute?

    • Buna, Eduard! Nu stiu daca Ella e cea mai buna optiune in cazul barbatilor, stilul ei este mai dramatic, presupun ca iti doresti ceva mai natural.

      • Imi doresc o forma in sprânceană,dar sa nu mie le subțieze foarte mult,crezi ca ar merita încercarea?

  10. Buna, Oana! Imi poti spune, te rog, numele persoanei care te penseaza la salonul Lash loft? As vrea sa-mi fac o programare si presupun ca sunt mai multe persoane care penseaza acolo. Imi poti recomanda pe cineva, imi poti da un nume?

  11. Multumesc mult pt raspuns! O sa sun astazi sa-mi fac o programare. Si multumim pentru recomandari! Mie, una, mi-au fost de folos.
    Sa ai o zi frumoasa! 🙂

  12. Buna, Oana!
    Imi poti spune pe cine recomanzi de la The Lash Loft? Banuiesc ca nu toate cosmeticienele de acolo au acelasi stil de a pensa si nu vreau sa dau gres.
    Multumesc!

  13. Buna! Pe unde te mai pensezi zilele astea? 😀 imi place foarte mult forma care ai avut-o la biblioteque….deci daca mai e de actualitate Irina sau stii pe unde mai lucreaza acum…ar fi super!

  14. Într-adevăr este, eu numai cu ața m’am facut, sunt in vacanța si nu reușesc sa gasesc pe nimeni in București. O sa încerc la Biblioteque 🙂 mersi de răspuns x

  15. Buna, Oana. Stii daca este ok Ela si pentru micropigmentare fir cu fir? Multumesc

  16. Buna Oana,din toate saloanele pe care le ai enumerat îmi poți recomanda pe
    Cineva care este ideal pentru pensatul unui bărbat?

  17. Buna,
    In urma citirii forumului tau, am mers pe recomandarea ta si am ales-o pe Irina de la Biblioteque si intr-adevar am fost multumita atat de forma pe care reuseste sa o contureze cat si de salon in sine. Daca pot indrazni, ai avea si o recomandare de o cosmeticiana priceputa la tratamente cosmetice pentru ten?
    Iti multumesc frumos

  18. Eu as vrea sa fac un curs de pensat . Imi place dar nu am curaj sa ma apuc de una singura . Stie cineva vreun curs bun si de timp scurt ? Un weekend maxim 2 ? Zona ar fi Bucuresti obor Cora … dar si mai departe daca este super bun ! Multumesc anticipat tuturor !

  19. Buna!
    Din pacate salonul La Bibliotheque s-a inchis. Ai idee unde as putea sa o gasesc pe Irina?

  20. Îmi poţi spune, te rog, numele întreg al Irinei de pe facebook, aş vrea să văd câteva poze cu sprâncenele făcute de ea. Mulţumesc! ❤

  21. Buna, Oana!

    te rog, spune-mi daca la salonul Elle sunt mai multe persoane persoane care penseaza, sau numai una, deci, daca faci o programare la pensat poti ajunge la altcineva decat la Ella?

    • Nu mai tin minte cum o chema pe fata la care a pensam acolo, dar cand mergeam eu era singura care pensa.

  22. Buna
    Am ajuns si eu la Irina si am fost foarte multumita prima data motiv pentru care am revenit…ori avea o zi mai proasta ori nu stiu dar rezultatul e catastrofal…mi-a luat foarte mult din sprancene, din lungime , taiat mai jos decat linia lor…arata f rau acum..plus insista foarte tare sa le vopsesc ..eu avand tenul deschis si sprancene saten inchis…
    Nu recomand.

  23. Bună, ai ideea de vreun salon/persoana care penseaza în poziție verticala? Pensatul la orizontala facilitează asimetria deoarece mușchii se relaxează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.