Unde ne facem unghiile (in Bucuresti)?

Manichiura e celalalta obsesie a mea, dupa pensat. Cand sunt proaspat pensata si am unghiile facute, pazea, pot orice!

Cred ca mi-am facut manichiuri prin tot Bucurestiul, slabe sanse sa fi ratat un salon civilizat. Asadar, avand in vedere vasta experienta, imi permit sa prezint cele cateva saloane de care am fost super multumita si pe care le recomand fara ezitare.

Salon de manichiura NailTreat (Andreea)

manichiura cu gel bioCand ma fac mare si am mult, mult timp pentru mine, ma voi duce iar pana la Timpuri Noi si inapoi pentru a-mi face manichiura. Salonul de ingrijire a unghiilor foloseste doar produse BioSculpture, o gama fermecata care mi-a vindecat unghiile. Sa va explic:

Am ajuns la Andreea dupa ani de gel, cu santuri si gauri in unghii. Numai cine si-a pus gel de unghii fara pauza, inca de la inceputul gelului, stie despre ce vorbesc. Unghiile mele erau de cosmar. Intre doua bombanituri, Andreea le-a dat fata inca din prima sedinta pentru ca gelul BioSculpture are in egala masura rol de tratament si functie estetica.

Cu manichiura BioSculpture si magia Andreei, am frant inimi. Pur si simplu unghiile arata perfect si manichiura se face observata oriunde. Imi amintesc ca fix cu o zi inainte de o internare neprevazuta, mi-am facut unghiile un visiniu splendid. Postoperator, am primit vizita tuturor asistentelor din spital pentru ca mi se dusese vestea ca-s pacienta cu unghii frumoase, atat de frumoase incat merita sa vii din cladirea vecina ca sa le vezi cu ochii tai.

Dezavantajul manichiurii NailTreat este ca durata procedurii este de vreo doua ori mai mare decat la o manichiura cu semi sau gel. Avantajul este ca in salon e tot timpul veselie, deci nu te poti plictisi. Recomand cu R mare de tipar.

Contact:

www.instagram.com/nailtreat/

✆ 021 794 1079

Manichiura La Bibliotheque (Mihaela)

manichiura cu oja semipermanentaLa Bibliotheque am ajuns la masaj, apoi la pensat, apoi la coafor si in cele din urma la mani. Desi salonul e super prietenos am tot evitat manichiura pentru ca eram fidela unui salon si mi-era greu sa cred ca as putea nimeni mai bine de atat. Apoi, printr-o conjunctura fericita, am ajuns totusi la manichiura, pe mana Mihaelei.

Prima surpriza a fost ca am plecat cu o manichiura impecabila. Pana la Mihaela, nu mai vazusem unghii asa frumoase decat la NailTreat (vezi mai sus) iar atunci am fost sigura ca iscusinta venea in urma unor cursuri de pictura.

A doua surpriza a fost ca manichiura a rezistat perfect mai bine de doua saptamani. Cand m-am dus la programare, mi-era si mila sa le sterg, aratau ca in prima zi, doar ca imi crescusera la baza.

A treia surpriza este ca Mihaela stie sa vrajeasca cumva cuticulele. Mie imi creste totul super repede – spranceana, par, unghie, cuticula. E bine de cele mai multe ori, dar presupune “mentenanta” frecventa. Mihaela convinge cumva cuticula sa stea cuminte vreme de doua saptamani (poate si mai mult, dar eu atat am testat).

Recomand calduros!

Contact:

www.facebook.com/SalonLaBibliotheque/

✆ 0749 777 777

Update: Salonul se inchide de la 1 martie :(, daca primesc vesti unde o puteti gasi pe Miha, va anunt.

Manichiura la Evidence Baneasa (Ramona)

manichiura bucurestiRamona este un inger al pedichiurilor complicate. Si trust me, eu stiu ce inseamna “pedichiura complicata”. Am descoperit-o in concediul de maternitate cand, mamele stiu de ce, orice ai nevoie trebuie sa se intample la maxim 5 minute de casa. Spre norocul meu, Baneasa Shopping City este la 5 minute de casa iar Ramona face unghii splendide in salonul Evidence de la intrarea in mall, vis-a-vis de Perfect Nails (mentiunea este importanta fiindca mai exista un salon la intrarea de la Carrefour).

Am fost super multumita si incantata de la inceput pana la sfarsit atat de manichiura cat si de pedichiura dar am migrat incet-incet spre alt salon dupa finalizarea concediului de crestere a copilului, cand mi s-a parut mai la indemana sa merg la un salon din apropierea biroului.

Contact:

https://evidencebeauty.ro/

✆ 021 361 17 89

 

Manichiura la THAIco Spa (Mihaela)

La THAIco Spa am ajuns intamplator dupa ce am primit un voucher cadou de Craciun de la colegii de birou, desi auzisem despre acest spa doar superlative. Intr-adevar, masajul aici este divin si se incadreaza in mod cert in topul celor mai placute rasfaturi de care am avut parte de-a lungul vietii.

Pentru manichiura, m-am programat la nimereala, fara sa stiu ce ma asteapta si am fost super-placut surprinsa. Mihaela e rabdatoare si tipicara, nu taie, nu ciupeste si nu lasa nicio picatura de oja in plus sau in minus. Are precizia unui ceasornicar atunci cand taie cuticulele si talentul unui pictor cand le da cu oja. Recomand cu incredere!

Contact:

thaicospa.ro

✆ 0729THAICO (0729 842 426)

Asa cum v-am obisnuit, acest articol este in continua updatare. Pe masura ce testez, revin cu imagini.

Cu drag,

Oana

 

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *