You need this!

In urma cu o saptamana m-am trezit ca dupa o noapte de petrecere fara sa fi petrecut. Aveam pungi sub ochi cauzate de o retentie nesuferita de apa iar ridurile, ei bine, sunt ale mele, recunosc, dar erau accentuate de pielea deshidratata (care a dus la retentie, dar ma rog, asta e alta poveste). Long story short, luni de dimineata era rau.

Din fericire, tot luni de dimineata eram programata sa testez un tratament facial iar pentru aceasta aranjare fericita am multumit tuturor planetelor care nu erau in retrograd.

In timp ce maini fermecate imi dezmierdau tenul, mi-am amintit de titlul unui newsletter trimis de un  magazin online care reuseste de fiecare data sa-mi afecteze bugetul: You need this! mi-a spus ultima oara si cardul meu inca nu a uitat experienta. Adevarul este ca toate cliseele publicitare mi-au traversat mintea in timpul tratamentului Guinot Hydraderm Cellular Energy, de la motivele pentru care am tot dreptul sa ma relaxez si sa ma rasfat, pana la ultima dorinta inainte de sfarsitul lumii.

All in all, tratamentul a fost magic. Este departe de a fi primul tratament pe care il testez, dar este printre putinele pe care le recomand. Pentru ca sunt omul lui “de ce”, mai jos gasiti motivatia logica pentru care ar trebui sa investiti 2 ore si sa alocati o parte din bugetul de infrumusetare acestui tratament.

  • Personalizare

Una dintre cele mai placute particularitati ale acestui tratament este ca e diferit pentru fiecare dintre noi, fiind complet personalizat pentru nevoile specifice ale tenului. Guinot detine solutiii eficiente pentru tenul deshidratat sau gras si sensibil, matur sau hiperpigmentat. Prin urmare, oricare ar fi problema (sau problemele), tratamentul Guinot Hydraderm Cellular Energy este raspunsul.

  • Masaj “serenity”

In cazul meu, pentru ca am facut tratamentul la Beauty Concept Boutique, am avut parte de rasfat regesc. La propriu. Amalia, expertul estetician, a lucrat ani de zile in clinici renumite din Dubai si in Kuwait. Mi-a povestit despre obiceiuri si rasfaturi, despre matasuri si catifele in vreme ce tenul meu s-a desfatat cu un masaj menit sa intinda, sa dreneze si sa vascularizeze.

  • Activare celulara

Un rasfat ar fi un simplu rasfat daca toate substantele cu care pielea este dezmierdata in timpul tratamentului nu ar fi ingrediente active, care patrund adanc in straturile tegumentului si stimuleaza regenerarea celulara.

Acum, in vreme ce scriu acest randuri, la o saptamana distanta, imi dau seama ca beneficiile au fost cu multe mai numeroase decat cele pe care le calculasem initial. Intre noi fie vorba,  erau suficiente chiar si asa.

Prin activararea ionica a transportului intra si intercelular printr-o tehnologie patentata Guinot, tratamentul aduce, la propriu, lumina pe chip.


Daca ati testat tratamentul sau daca va mai pot ajuta cu alte info, va invit sa imi lasati un comentariu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.