Operatiunea genunchi: Checked!

Saptamana trecuta am trecut in faza a doua a proiectului “Pregatirea corpului pentru vara – editia 2015”. Acest proiect de amploare ;)) este compus din 3 faze principale (cel putin in teorie, in practica vom mai vedea). Asadar, faza 1 se constituie din alimentatie fara cusur incepand cu 1 ianuarie. Checked! Sa va spun drept, in fiecare an incep prin a manca super sanatos si cuminte, de parca m-ar veghea peste umar Dukan insusi. Prin a doua jumatate a anului, imediat dupa concediul de vara, scap in cartofi prajiti, continui cu cozonac de Craciun si salata de boeuf de Revelion, iar in anul urmator o iau de la capat. Ma rog, eu ma amagesc ca jumatate de an de mancat sanatos e mai bine decat deloc.

Faza a doua, careia ii dedic aceasta postare, se refera la remodelare in vreme ce a treia faza este dedicata exercitiului fizic. Asa cum era de asteptat, sportul este pe ultimul loc si inca n-am reusit sa ma mobilizez. Inca.

Dar sa revenim la remodelare. Saptamana trecuta mi-am indeplinit inca o dorinta din seria #2015resolutions (si din ultimii 20 de ani for that matter): criolipoliza la genunchi.

Am scris in trecut (si am observat ca nu sunt singura cu aceasta obsesie) ca ma deranjeaza teribil forma grasana a genunchilor mei. Oricat as slabi, in partea interna a genunchilor ramane o zona de suncuta care da aspect de “x” picioarelor mele. Iata asadar de ce sunt adepta fustelor trei sferturi si ocolesc cu limba in cerul gurii pantalonii scurti.
Ei bine, fara a lungi prea mult povestea, saptamana trecuta mi-am facut o sedinta de criolipoliza pe genunchi.

De ce criolipoliza?

Pentru ca este o procedura fermecata cu care am avut, in trecut, rezultate spectaculoase si pentru ca este singura alternativa la liposuctie in care am incredere.

Am facut asadar un reasearch atent dupa cele mai bune aparate si saloane. Piata este plina de chinezarii care fura ochii cu preturi mici la proceduri si aparate lipiste de eficienta. Stiu sigur pentru ca am testat fara niciun fel de rezultat vizibil.

M-am oprit asadar asupra aparatului de criolipoliza Cooltech despre care am citit review-uri spectaculoase. Pentru a beneficia de cea mai noua generatie, am mers direct la clinica importatorului in Romania. Calculul a fost simplu: daca ei nu au cele mai performante aparate, atunci nimeni nu le are. In plus, m-a atras durata tratamentului (70 minute), cu mult peste durata procedurilor pe care le-am testat in trecut si temperatura scazuta la care se lucreaza (-8 grade C) – iarasi, o temperatura la care putine aparate ajung. (majoritatea merg pana la -3 grade C).

Cum functioneaza criolipoliza?

Principiul este simplu: celulele grase mor la temperaturi scazute. Prin urmare, aparatul de criolipoliza realizeaza slabirea localizata prin inducerea apoptozei (mortii celulare) a adipocitelor fix in zona dorita. Ulterior procedurii, celulele moarte vor fi indepartate treptat, pe parcursul a 6 saptamani, cu ajutorul mecanismelor naturale ale organismului.

Pe cand rezultatele?

De aceasta data am plecat la razboi complet echipata: am facut poze si masuratori inainte. Prin urmare, peste 6 saptamani voi reveni cu un review complet al procedurii: cat s-a micsorat si cum arata post-crio.
Pana una alta parca vad deja rezultate (dar nu vreau sa ma pripesc la concluzii) fiindca piciorul stang (care avea genunchiul mai grasan) s-a micsorat vizbil. Insa fara a mai genera sperante, revin in 6 saptamani cu un raport detaliat.

Citeste si: Criolipoliza – cum am scapat de al doilea fund 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.