UberPUPPIES sau 15 minute de iubire necondiționată

Vineri, 12 februarie 2016, împreună cu Asociațiile Robi și RedPanda, Uber lansează UberPUPPIES, o inițiativă prin care, la cerere, iubitorii de animale din București pot primi dragostea necondiționată a unui cățeluș fără stăpân. Astfel, vineri, între orele 12:00 și 16:00, utilizatorii Uber pot comanda o mașină care le va aduce, pentru 15 minute, un cățeluș însoțit de un voluntar de la asociațiile partenere.

Toate încasările din această inițiativă vor fi donate către cele două asociații de protecție a animalelor. Pentru a comanda o mașină cu un cățel, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru asta, trebuie să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul care însoțește cățeii.

Doritorii pot adopta ulterior un cățel, reprezentanții celor două asociații partenere oferindu-le tot suportul privind procedurile și pașii de urmat.

Prin această inițiativă, Uber îi invită pe utilizatori să primească și să dăruiască puțină afecțiune necondiționată, în ajun de Sfântul Valentin.

 

Pentru cei care vor să cheme o mașină cu un UberPUPPY dar nu au cont, Uber acoperă până la 30 de lei din valoarea cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul “SMOTOCELI”.

 

Două sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberPUPPIES:

  • este important ca cei care se află la birou să se asigure că este permis să aducă animale în clădire și că nu sunt colegi alergici. În plus, este recomandat să existe o încăpere separată pentru această activitate.
  • este probabil ca cererea să fie mare, de aceea se poate întâmpla să nu existe mereu o mașină UberPUPPIES disponibilă. Utilizatorii sunt rugați să încerce peste câteva minute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.