Epilarea definitiva vs epilatorul electric

Cand am primit zilele trecute in teste un epilator, m-am blocat. Cine se mai epileaza cu epilatorul in zilele noastre? La aceasta intrebare, trei sferturi din fetele din birou mi-au raspuns ca ele. OK, se pare ca sunt singura care a testat epilarea definitiva si a ramas prietena cu lama de ras intre sesiuni. Ceea ce, logic, a ridicat problema epilarii definitive vs epilarea clasica, acasa, cu epilatorul electric, un subiect pe care am in plan sa il lamuresc astazi.

M-am epilat definitiv la salon si acasa. Am ramas cu un dispozitiv IPL pe care il folosesc la propriu din joi in Pasti. Intre timp, trec cu lama cand imi aduc aminte, cand ma duc la masaj si mi-e rusine sa nu-si rascheteze careva mainile sau cand ma pregatesc de piscina sau de vreo noapte cu nabadai. Altfel, firele de par care rasar in urma epilarii definitive sunt destul de rare, lenese si putin vizibile. Totusi, sa clarificam: par inca exista, nu pot renunta complet la lama de ras sau, in cazul de fata, la epilatorul electric in cinstea caruia m-am “pastrat” cateva zile.

Ma asteptam sa nu am ce scrie. E greu de crezut ca un epilator te mai poate cuceri. Ce anume mai poate aduce in plus? Pentru ca, va spun sincer, le-am vazut pe toate – cu protectie de 15 feluri, cu gheata, cu caldura, sub si supraacvatic samd. Si totusi…

Epilatorul Panasonic ES-WS24, un model nou dedicat tinerelor proaspat initiate in ritualurile de infrumusetare femeiesti, este atat de bland incat am verificat de cateva ori daca am pornit corect aparatul sau daca a trecut peste firele de par fara a le smulge.

Unul dintre motivele pentru care renuntasem complet la epilarea electrica era durerea, un altul iritatia nesuferita care persista zile intregi, fix pana cand firele de par reincepeau sa creasca. Epilarea cu noul dispozitiv de la Panasonic este nedureroasa iar pielea ramana complet neiritata. Unde mai pui ca aparatul este mic si dragalas, colorat vesel si super usor, cel putin in comparatie cu un vechi epilator pe care il aveam eu si cu care faceam hipertrofie la bicepsi pana terminam de epilat jumatate de picior.

epilator panasonic

De dragul “stiintei”, m-am epilat pe o gamba cu epilatorul iar pe cealalta cu lama. O saptamana mai tarziu, rezultatul este complet previzibil: prima gamba este inca fina in vreme ce a doua a devenit deja “rugoasa”.

M-am trezit in situatia de a nu stii ce sa fac: m-am indragostit de micul device si ma bate gandul sa revin la epilarea clasica pentru ca multe dintre argumentele care m-au condus la combinatia IPL+ lama nu mai stau in picioare acum.

Voi ce folositi pentru a va epila?

Raspundeti in comentarii si/sau pe Facebook si puteti castiga prin tragere la sorti noul epilator Panasonic ES-WS24!

Regulamentul complet al concursului este prezent pe Facebook.

Bafta!

392 Comments

  1. Epilarea acasa mi se pare cea mai comoda si cea mai economica metoda de epilat.

    • Este ceva revoluționar avand in vedere ca nu exista durere cand folosesti acest aparat!
      Chiar mi-l doresc foarte mult!

      • Este ceva revoluționar avand in vedere ca nu exista durere cand folosesti acest aparat!
        Chiar mi-l doresc foarte mult!

    • Aparatul, aceasta modalitate este mai rapida decat pensatul, mai sigura si mai curata decat epilatul cu ceara. Indepartarea parului cu laser este destul de costisitoare si necesita mai multe sedinte, asa ca epilatorul ramane pentru foarte multe femei o solutie de lunga durata, intrucat ne ajuta sa economisim timp, energie si bani.

    • Epilatorul, este cea mai buna metoda, nu necesita prea mult timp și poate fi folosit oriunde, in calatorii. Îl putem lua cu noi peste tot.

  2. Ma epilez acasa cu epilatorul, am incercat in trecut si cu ceara, dar merge mai greu cand te faci singura :)))

  3. Eu la început am folosit lama de ras, dar acum am ajuns sa avansez și folosesc ceară sau epilatorul. Da, îndepărtarea firelor cu epilatorul mi se pare cam dureroasă (cel puțin cu epilatorul meu asa este) dar sunt și avantaje (parul creste mai greu și mult mai rar). Folosesc epilatorul dar nu tot timpul.

  4. Am folosit in weekend epilatorul meu vechi de 10 ani si la axila, după ce tot timpul asta l-am folosit doar pe picioare pana la genunchi.
    Am zis ca mor de durere dar nu m-am lăsat pana nu am terminat. Sper sa câștig aici sa văd cum e și cu tehnologiile de noua generatie.

  5. In prezent folosesc epilarea cu ceara, insa pe viitor probabil voi incerca si epilarea definitiva deoaece mi se pare utila.

  6. Folosesc epilatorul pentru epilat si imi place rezultatul , însă mi-ar trebui unul nou ca e cam
    Vechi al meu . Pupici

  7. Epilarea cu ceara la salon îmi pare ca durează mai puțin ca și proces. Asta pentru ca încă nu am găsit epilatorul care sa nu ma plictisească și obosească in acest timp. Dacă acest aparat este chiar așa cum spui merita încercat.

  8. Ma epilez cu ceara mi-a plăcea sa folosesc si epilatorul cu epilare definitiva ❤

  9. Folosesc epilatorul de foarte multi ani si mi se pare comod si eficient. Mi-ar placea sa-l incerc.

  10. Si chiar ma gandeam sa incerc epilarea definitiva in anumite zone! Acum folosesc ceara in mare parte a timpului!

  11. Recunosc, mai folosesc epilatorul când plec undeva pe durata mai mare. Însă mă enervează ca îmi cresc fire pe sub piele de la el. Plus ca pe unele le smulge, pe altele nu…Și mă trezeam peste câteva zile cu fire noi crescute așa ca mai nou folosesc crema epilatoare. Este mai practica și durează mai puțin. Oricum nu renunț la epilatorul electric, însă cred ca trebuie sa îl schimb. Pare sa nu-și mai facă treaba eficient.

  12. Eu folosesc epilatorul, La salon inca nu am incercat. Tu de care metoda esti mai multumita ?

  13. Ma bucur ca ati abordat aceasta chestiune, nu numai ca e vara si e in trend, dar parca era începuse sa devina ceva demodat epurarea Acasa..toata lumea la salon se făcea!! ! Foarte buna descrierea produsului, citisem despre el si vreau sa il castig.pana in prezent am incercat toate tipurile de epilatoare.aceasta este metoda mea de epilare. Elegant si produsul poate fi luat cu mine in bagaj ocupa spatiu putin…

    • Eu fosesc crema…dar cum miroase super aiurea pt mine e o corvoada….cand ma grabesc mai folosesc si lama

  14. eu prefer epilarea acasa cu epilatorul deoarece mi se pare mai comod si de epilarea definitiva cu acel aparat imi este frica

  15. Intr-adevar ai dreptate! E dureros sa folosesti epilatorul insa o fac mult mai rar decat daca as folosi lama, o metoda nedureroasa. Cat despre epilarea definitiva nu prea stiu nimic pentru ca mi s a parut o metoda costisitoare. Astept si alte articole. Puup.

  16. Eu folosesc un epilator de la Braun – il am cam de 5 ani. Da, e nasol ca ramai cu o iritatie, dupa, insa pe mine ma tine cam 2 zile. Oricum, e mai bine decat cu ceara, pe care eu nu o suport.
    Iarna mai folosesc si lama, parca mi-e lene sa stau 1 ora sa ma epilez…
    Metoda cu laser nu as incerca-o – sunt reticenta.

  17. Eu apelez la cosmeticiana, ceara ma ajuta sa tin ceva vreme parul sub control. Totusi, acasa am si-un epilator care imi e de mare folos pentru diverse retusuri.

  18. Mi-as dori sa am posibilitatea sa il pot incerca. Eu folosesc celebru apart de ras. Este deranjant, firul se par a devenit foarte aspru.

  19. Eu folosesc un epilator( mai rudimentar el ) dar a fost prieten de nădejde. La nevoie şi pe fugă folosesc lama. Aş încerca şi eu acest mic device :))

  20. Consider ca este o metoda foarte buna de epilare si are un efect de lunga durata!

  21. Ma epilez cu ceara acasa deoarece mi se pare o metoda buna de a rari parul. Dezavantajul este ca trebuie sa astept pana parul creste mai mult, de aceea folosesc si epiltorul de multe ori, mai ales vara.

  22. Și eu foloseam epilatorul electric pentru a mă epila acasă, însă eram nemulțumită de faptul că era dureros și aveam pielea iritată. Așa că încet încet am trecut la cremă depilatoare și, ocazional, lama de ras, însă aș putea reveni oricând la epilator dacă găsesc unul mai ok.

  23. Super. Vreau si eu un asa epilator. Acum, eu folosesc crema depilatoare.am avut mai demult un epilator, care ma irita foarte rau, si am renuntat la el.
    Bravo, super articol.

  24. Foarte interesant articolul! Eu ma epilez cu ceara, dar acum m-am convins ca metoda prezentata este mult mai eficienta!

  25. Mi se pare cel mai comod și cel mai igienic sa te epilez singura acasă 🙂

  26. folosesc doar epilatorul, cu multi ani in urma am folosit aparatul de ras si ceara

  27. In principiu folosesc aparatul de epilat dar chiar as vrea sa incerc si cu epilatorul

  28. Folosesc benzi cu ceara, dar intr-adevar, e mai dificil singura. Epilatorul ar fi solutia optima…

  29. Sunt pro epilare definitiva dar are un dezavantaj, este costisitoare, asa ca ma bazez pe epilatorul electric, este dureroasa epilarea dar da randament.

  30. Eu folosesc lama, am folosit un epilator in trecut dar, cum ai precizat si tu, durerea si iritatiile de dupa m au facut sa l pun deoparte. Lama imi este mai comoda. Totusi, chiar m ai facut curioasa in legatura cu acest epilator.

  31. Folosesc ceara pt zonele mai sensibile iar pentru picioare epilatorul

  32. M-am obisnuit cu epilatorul.il folosesc sa indepartez si parul de la subrat.e ok din pct de vedere al durerii.singurul dezavantaj este iritatia si firele crescute sub piele,dar sint de părere ca metoda IPL este mai periculoasă. Exista un scop pentru care parul trebuie sa creasca,iar aceasta metoda stopeaza cresterea si nu cred ca e de bine@ noroc La toată lumea

  33. Folosesc un epilator Braun, dar este destul de dureros, și de aceea as încerca epilatorul prezentat de tine (sper sa-l castig). ☺

  34. Super acest epilator,si eu tot folosesc epilator,dar nu unul profesional si benzi depilatoare,depinde de lungimea parului 😀

  35. nu am voie la epilare cu laser, deci aparatul ramane arma mea de baza 🙂

  36. Momentan, folosesc benzile depilatoare si mai apelez din cand in cand si la crema sau lama,dar mi-as dori sa incerc acest epilator. Am incercat si inainte sa folosesc un epilator, insa nu suportam durerea, asa ca am renuntat. Acum sper sa-l castig pe acesta, sa vad ce poate!

  37. Si eu folosesc epilatorul pentru a indeparta usor firele de par nedorite 😉 mi se pare foarte eficient ,iar gradul de durere este cu mult mai mic fata de epilarea cu ceara …cel putin asa mi se pare mie 🙂 cu ceara este prea dureros

  38. Mda…ai dreptate, nu prea ar mai părea actual epilatorul electric, dar cu toate acestea chiar este. E ca și în cazul cărții și e-book-ului…Eu folosesc exclusiv epilatorul, încă din liceu, adică să tot fie aproape 20 de ani. M-am obișnuit să fac singură, acasă, procedura aceasta, care a fost puțin dureroasă la început, dar apoi a devenit banală. Contează mult și aparatul, e drept, dar și consecvența cu care îl folosești, fără a-l„ trăda” cu lama de ras, deoarece lama îngroașă firul de păr și îndesește, pe când epilatorul, folosit periodic, duce la rărirea și subțierea firelor. Nu e un mit, e o certitudine, am constatat-o pe pielea mea :), la propriu. 🙂

  39. Folosesc aparatul de ras, tare mult mi-as dori un epilator dar mereu au fost altele prioritare pe lista de cheltuieli

  40. Si eu folosesc inca epilatorul electric. Am unul de foarte mult timp.
    As incerca si epilarea definitiva pe viitor

  41. La inceputurile mele foloseam aparatul de ras si crema depilatoare, apoi am descoperit epilatorul :)) si de curand epilarea cu ceara, ultimele doua sunt peste primele dar nu neaparat si de durata.. epilatorul m-a saturat de fire sub piele si durere iar firele imi par la cateva zile iar ceara nu reuseste sa faca fata mai mult de 1 saptamana, firele crescaandu-mi pe reprize.. si este cam costisitor tinand cont ca ma epilez total.. asa ca, combin ultimele doua metode ca sa fac cumva fata.. si penseta imi este de mare ajutor cateodata :)) :-*

  42. De cand am nascut ma epilez acasa cu epilatorul, este mult mai la indemana decat sa merg la un salon.

  43. Mereu m am ferit sa ma fac cu epilatorul pentru ca e dureros.dar daca exista un epilator care nu provoaca durere asta e super

  44. de aceea am renuntat si eu la epilator dar se pare ca tehnologia a avansat!

  45. Folosesc epilatorul de ceva ani, tin minte ca inainte de al folosi refuzam pur si simplu din cauza durerii ( nu suportam durerea deloc), dar cand vedeam ca dupa ce treceam cu bigul parul creste tot mai aspru si repede , mi-am luat inima in dinti si am inceput sa folosesc epilatorul; incet incet m-am obisnuit.

  46. Folosesc epilatorul de 12 ani, mai rapid și comod pt acasă decât ceara.

  47. Eu ma epilez cu un mic aparat pe care-l folosesc de cativa ani si mi-ar placea sa-l schimb 😀

  48. Din pacate am ramas tot la big
    Mai folosesc din cand in cand epilator dar nu imi place cum ma fac

  49. Folosesc crema depilatoare sau lama. Dar uneori mă bate un gând să încerc și eu epilarea definitiva.

  50. Bună ziua fetelor.Am citit cu plăcere articolul și înclin sa cred ca voi reanaliza idee epilării cu un epilator profesional.Desi rezist cu stoicism la durerea fizica nu mi s-a părut în regula ca sa mă irit după utilizarea epilatorului din dotare (primit cadou) și sa scot tot felul de onomatopee din cauza usturimiI, spre “deliciul” soțului ….ce-mi sugera de fiecare data ca merit medalia “masochistului perfect “.Mai în gluma , mai în seros , concluzia e ca mai dau o șansă metodei epilării cu epilatorul și voi opta pentru cel sugerat de Dvs , în articol , ca fiînd super ok..Merg pe mana Dvs. O VARA FRUMOASA! !

  51. Epilarea acasă e cea mai avantajoasa,nu contează cu te te epilezi,te simți confortabil și nu te costă mult!

  52. Foloseam epilatorul electric dar am pielea foarte sensibila si imediat imi apar bubite. Epilarea cu zahar am incercat-o tarziu pe la varsta de 20 de ani, dupa ce am vazut un tutorial pe youtube A fost o experienta extraordinara si de atunci imi mai fac din cand in cand placerea si ma epilez cu zahar, insa e destul de costisitor, consum peste 2 kg de zahar pentru tot corpul iar un mic dezavantaj e ca se intareste cam repede. Altfel, zaharul bate de departe ceara traditionala!

  53. Aș dori să încerc și eu acest epilator care nu produce durere , nu am folosit până acum tocmai din această cauză,frica de durere ma oprit să achiziționez unul.

  54. Super acest epilator chiar asi dori sa-l incerc
    Eficient ,comod si bland

  55. Am epilator cam vechi dar e bun…chiar am nevoie de unul nou. ..L-As încerca cu drag

  56. Epilarea acasă din punctul meu de vedere este cea mai buna… Îmi place foarte mult ce ai scris

  57. Folosesc ceara pt a ma epila,am avut si un epilator dar mi s-a ars.nu pres eram mulțumita de el pt ca pielea rămânea iritata în urma si epilarea cu el era cam dureroasa.Mi-ar plăcea să am ocazia să testez si eu acest epilator

  58. Un aparat excelent se pare, eu folosesc crema depilatoare, dar sincer nu sunt încântată. Nu suport durerea sau iritațiile, de aceea m-am oprit la varianta asta. Ești o fericită că ai găsit varianta optimă!

  59. Folosesc lama de ras cel mai mult atunci cand ma grabesc undeva si imi place ca nici nu ma irit, dar exista riscul de a ma taia. Ceea ce se intampla rar . Am incercat epilarea cu ceara, dar e mai greu sa te faci singura epilator nu am incercat, sunt tare curioasa cum “actioneaza”. Poate imi voi achizitiona in viitor.

  60. Folosesc epilatorul iar cand nu am timp, lama. Dar epilatorul de la Panasonic mi se pare potrivit pentru ca e si silentios dar in acelasi timp si bland cu pielea.

  61. Am avut un astfel de aparat, L-am folosit si am fost foarte multumita.

  62. Eu ma epilez mai rar cu epilatorul pt ca nu am timp însă îmi doresc un epilator ca cel din concurs te pup

  63. Pentru mine epilatorul este cel care ma scapa cel mai repede de parul nedorit si dureaza pana la trei saptamani cresterea lui ceea ce ma face sa-l indragesc.

  64. De asemenea si eu folosesc tot epilatorul, devenindu-i fan doar dupa lungi experiente cu nelipsita, indispenabila si totusi atat de enervanta lama de ras. Adevarat! Toate ne dorim pe cat posibil pielea cea mai fina din univers pentru o vesnicie, exact ca in filme sau reclame doar ca relitatea ne dezamageste. Dupa obositoarea experienta cu lama, am facut pact cu epilatorul doar ca nici de data aceasta multumirea nu a fost pe deplin, pentru ca durerea este dar s-a mai rarit sau pielea s-a “calit” dar totodata firele cresc destul de rapid sau nu sunt total “eliminate”. Chiar sunt curioasa in privinta acestui epilator, care pare sa promita. Mi l-as dori foarte mult altfel o sa reincerc si ceara desi e mai dureros, altfel trebuie sa ma gandesc la o alta solutie. Cu drag o novice in cautare de noutati 🙂

  65. Și eu folosesc epilatorul iar când mă grăbesc și nu am timp ori folosesc crema ori lama

  66. Folosesc epilatorul pe maini, picioare si axile, iar pentru zona intima, crema depilatoare!

  67. Epilatorul mi se pare ces mai comoda si destul de eficienta metoda de indepartare a parului nedorit, fara sa ne mai deplasam la salon

  68. Bună ,eu folosesc adesea lama de ras și rareori aparatul de epilat, și deși le folosesc pe amândouă, tot mai avantajos este aparatul de epilat.

    • Bună ,eu folosesc adesea lama de ras și rareori aparatul de epilat, și deși le folosesc pe amândouă, tot mai avantajos este aparatul de epilat.

  69. Super acest epilator ,chiar mi.as dori tare mult sa.l incerc .

  70. Folosesc doar ceara depilatoare, iar atunci cand ma grabesc, recurg la clasicul big!

  71. Folosesc epilatorul, dar si big-ul atunci cand nu am chef de epilator!

  72. Folosesc big-ul acasa,iar din acest motiv imi doresc foarte mult acest epilator.

  73. Un articol drăguț la fel ca epilatorul! sincer nici eu nu ma impac prea bine cu genu acesta de epilare pentru ca la fel, ma irit si imi cresc fire de par pe sub piele si e super enervat.. dar poate nu folosesc aparatul sau metoda care’mi trebuie si de aceea mi ar plăcea sa trec la epilare definitiva sa scap de grija parului nedorit.

  74. Cine nu își dorește sa scape definitiv de parul de pe corp ?! As încerca sa apelez la epilarea definitiva cu ipl dar este destul de costisitoare mai ales ca ai nevoie de mai multe ședințe si trebuie respectat intervalul de timp dintre ședințe . Eu folosesc epilatorul pe mâini , picioare , axila, burta si in zona inghinală pe margini. Sunt dependentă de epilator deși acum am ceva probleme cu epilatorul meu si îmi ia din ce in ce mai mult timp sa ma epilez. Un epilator nou ar fi foarte util si binevenit ! 🙂

  75. Super! Eu folosesc benzi, dar sunt cam dureroase,si epilatorul e dureros, dar mai putin

  76. Epilatorul mi se pare cel mai ok pentru ca ma fac cand vreau eu, nu doare, prinde si cele mai mici fire . Nasol e ca scoate mult zgomot…dar in rest…Este okeee

  77. Eu folosesc ceara pentru că imi este mai usor dar cand am timp mai mult, folosesc epilatorul.

  78. FB: Stephanie Stef
    Folosesc epilator deoarece este o metoda rapida si eficienta! Mi-as dori acest epilator deoarece este mult mai performant!

  79. Folosesc metoda de epilare cu lama. Nu am încercat niciodata un epilator, deși mi-aș fi dorit.

  80. Acest epilator din spusele dumneavoastră mi se pare indispensabil pentru orice tânără domnișoară .. Blând si totuși eficient !

  81. Pana in primavara am folosit big,la 2-3 zile trebuia sa ma fac iar si iar…apoi mi-am luat un epilator,am zis ca rezist durerii,dar imi curgeau lacrimile siroaie de durere,iar rezultatul era : firele de par toate imi cresteau sub piele.am trecut din nou la big si crema.

  82. Folosesc epilatorul și crema depilatoare. La epilator mă nemulțumește apariția firelor sub piele și faptul ca necesita destul de mult timp. Cu ceara nu mă împac deoarece sunt destul de sensibila la durere. Mi-ar plăcea sa încerc noul aparat prezentat în articol, mă încântă faptul ca nu irita pielea și nu produce durere.

  83. Mi-ar placea sa câștig pentru ca m-am saturat de big si crema de epilat

  84. Wow… nu am mai citit o asa recenzie la un aparat de epilat. Si eu il folosesc pentru picioare. La axila.ma fac cu ceara rece, nu as avea curaj sa bag dracia aia acolo. Dar da… epilatul este o tortura, picioarele imi raman iritate de parca am pojar. Zile in sir. Si intr-o saptamana deja devin tepoasa. Nu mai mentionez de firele sub piele care imi lasa cicatrici de toata frumustea.
    Sunt curioasa sa testez micutul asta.

  85. Eu folosesc și epilatorul și ceara, dar aș încerca cu drag epilarea cu IPL, pentru că sunt destul de sensibilă la durere.

  86. Si eu mă epilez acasă cu epilatorul. ..e ok cu durerea, in timp nu o mai simti iar parul creste din ce in ce mai greu
    Sincer nici eu nu am mai auzit de ceva timp de fete care folosesc epilatorul printre cunoștințe și mă bucur că au abordat acest subiect

  87. Folosesc aparatul de ras Gilette cam de 2ori/săptămână,fiindcă,momentan nu-mi permit un epilator bun ,de care as avea mare nevoie.

  88. Folosesc epilator si uneori ceara sau big cand e o urgenta.

  89. Epilatorul este cea mai buna metoda de a scapa de pilozitati. Eu il adordar cum in casa ai si copii, al meu desi are 17 ani, s-a gandit sa isi epileze mingea de tenis pana a inecat aparatul. Am crezut ca mor, abia am scos firele galbene. Rezultatul a fost ca a reusit sa largeasca dintii, asa ca acum trec de 10 ori prin acelasi loc pana sa smulga un fir. Eu raman fan epilator elecrtric si daca ai norocul sa dai si peste unul ca acesta, esti cel mai fericit om

  90. Epilatorul electric deși cochetez cu ideea de a încerca IPL

  91. Nu am folosit un epilator pana acum dar cred ca este usor si mult mai comod de epilat.

  92. Folosesc big sau crema..Mi as dori foarte mult un epilator..m.am cam saturat la 2 zile sa o iau de la capat

  93. Mi-as dori acest epilator chiar dacă este un pic mai dureros, folosesc crema epilatoare dar firele cresc foarte repede, mi-as dori sa il folosesc pentru a creste mai greu.

  94. Nu prea suport durerea si folosesc crema depilatoare dar tare as vrea sa gasesc o metoda mai eficienta.

  95. Folosesc epilatorul si dupa lama…sa indepartez ce a mai ramas…pentru ca da…dupa epilatorul meu cam vechi mai raman fire 😀

  96. Este cea mai buna metoda, conditia fiind sa ai un aparat cat mai performant .

  97. Interesant articolul,eu folosesc de obicei lama de ras,ca e cea mai rapid,da parul creste repede si mai des,asta nu-mi place dar nu as vrea sa folosesc epilatorul sau ceara,mi-e teama de durere.

  98. E foarte bun epilatorul , eu mereu ma epilez acasă cu epilator

  99. Pentru picioare și mâini folosesc epilatorul iar pentru zona inghinala și axile folosesc aparatul de ras pentru ca mi se pare prea dureros de folosit epilatorul în aceste zone.

  100. Epilarea acasa mi se pare cea mai comoda si cea mai economica metoda de epilat.

  101. eu folosesc in ultima perioada ceara si crema de epilat..am folosit acum multi ani aparatul electric,dar era o experienta dureroasa..imi pare bine ca ai postat despre acest nou epilator.

  102. Folosesc epilarea cu ceară deoarece imi este foarte usor de folosit dar si epilatorul este mult mai bun pentru o epilare definitiva

  103. Folosesc în mare parte aparatul . Însă sunt momente în care recurg la cremă sau lamă de ras doar pentru că timpul este limitat sau pentru că folosirea aparatullui este prea durerosă .

  104. Pare tare eficient micutul.nu am incercat niciodata epilarea IPL insa as fi curioasa ce metoda este mai buna! Folosesc de cand ma stiu big si epilator electric!

  105. Folosesc crema de epilat si ceara dar, as fi incantata sa incerc si un aparat de epilat deoarece cred ca, este mai eficient .

  106. Eu folosesc epilatorul, mi se pare cel mai bun si o metoda nedureroasa. Ce ma deranjeaza este faptul ca piele se irita. Dar mi-ar place sa incerc acest epilator nou care lasa pielea fina.

  107. Epilarea acasă e cea mai comodă și cea mai eficienta,folosesc bigul

  108. …,, un model nou dedicat tinerelor proaspat initiate in ritualurile de infrumusetare femeiesti,” … dupa cum il descrii pare potrivit adolescentei mele . Eu am un model mai vechi dar i se pare prea dureros.

  109. Desi folosesc crema pentru epilat cred si sunt convinsa ca epilatul cu un epilator este mult mai buna.

  110. Epilatorul mi se pare mai putin dureros decat ceara. Dupa ce termin folosesc apa termala spray pentru calmarea pielii.

  111. Metodele mele de epilat sunt cu ceara sau epilator si dupa cum spui tu acesta ar fi foarte bun.

  112. Pare a fi super epilatorul, tot epilator folosesc si eu dar nu este asa peeformant si undori rupe firele nu le smulge.

  113. As fi curioasa sa testez si eu epilatorul, mai ales ca ai spus ca este un epilator maii bland si chiar mi-as dori ceva care sa provoace mai putina “durere” 😀

  114. Cu siguranta epilatorul electric este cea mai eficienta metoda de epilare.

  115. Acasa imi este mult mai lejer sa folosesc epilatorul sau ceara, depinde si ce timp am la dispozitie

  116. Țin bine minte perioada în care am început sa ma epilez. Foloseam lama de ras,metoda perfecta atunci dar și neeficienta și totuși eram încântată ca pielea rămânea lucioasa și fina. Ulterior, la vreun an, am primit cadou de la părinții mei un epilator. Când am început sa îl folosesc, a fost un chin, îmi amorțeau picioarele de durere, dar am perseverat și de atunci a devenit metoda mea preferata. Eficient, ieftin și de durata. Perfect match! :))

  117. De câteva săptămâni și eu am renunțat la epilarea cu epilatorul pentru ca nu îmi mai plăcea rezultatul final, iar acum aleg sa ma epilez cu ceara elastică la salon!

  118. Prefer epilatorul, este foarte comod pentru mine deoarece am o fetita de 6 anisori si nu imi permit sa pierd timpul in salaonele de cosmetica.

  119. Folosesc mai mult ceara si bicul, depinde de timpul de care dispun. De aceea as dori sa incerc acest aparat

  120. Prima data m am epilat cu crema si am fost destul de multumita imediat dupa ce parul a fost indepartat , dar fericirea nu a tinut prea mult caci parul nedorit a inceput iarasi sa apara. Urmatoarea metoda incercata a fost lama de ras , dar imediat ce am indepartat parul am avut mancarimi ingrozitoare si am renuntat imediat la aceasta metoda .Asa ca mi am luat inima in dinti si am achizitionat un epilator . Prima epilare cu epilatorul a fost oribila din cauza durerii si acelor bubite rosii ce abia au disparut . Am incercat si epilarea cu zahar , dar nu a dat prea multe rezultate , ba mai mult , am ramas cu bucatele de zahar lipite pe picior ! Asa ca m am intors tot la epilator , tot la durere. Am o piele foarte sensibila la durere , de aceea acest epilator ar fi revolutionar pentru mine , mai ales ca nu lasa nici acele pete rosiatice sa apara .

  121. In momentul de fata am un epilator care ma face sa plang de durere si mai dureaza si mult timp

  122. Bineinteles ca epilarea acasa este cea mai comoda!! In plus, ne ofera intimitatea necesara pentru a ne bucura de epilare! 🙂

  123. Pentru a mă epila folosesc epilatorul electric…cu toate că este dureros este o metodă mai economică decât epilarea definitivă,cu toate că pe viitor mi-aş dori să încerc şi această metodă

  124. Teoretic folosesc epilatorul cu ipl de la Philips.. dar mai mereu mi e sila sa ma fac cu el, asa ca mai sar din sedinte

  125. Consider ca epilatorul este una din cele mai bune metode de a scăpa de parul nedorit

  126. Nu stiam ca epilarea cu acest dispozitiv Panasonic este nedureroasa, o sa retin pentru ca doresc sa achizitionez unul.Multumim pentru informatii !

  127. Personal folosesc epilatorul electric pentru zona picioarelor si mainilor! Insa mi-as dori sa scap definitiv de tot parul nedorit de aceea mi se pare o idee interesanta epilarea definitiva!

  128. Si eu folosesc epilatorul, iar acest articol mi se pare extrem de util, caci nu stiam de epilatorul acesta pana acum… Pare genial

  129. M-ai cam convins. Aș vrea să îl încerc și eu. Ce-i drept epilatorul meu a cam îmbătrânit și cere altul nou ))

  130. Eu folosesc ceara tradiționala in combinație cu epilatorul electric. Acum chiar as avea nevoie de unul nou pentru ca cel vechi este învechit si parul creste destul de repede inapoi

  131. Cred ca epilatorul mi se pare cea mai comoda metoda. Mai ales pentru persoanele care nu pot olosi ceara sau creme din cauza iritatiilor sau a altor probleme de piele.

  132. Epilatorul este cea mai buna metoda. Adica si pentru cele care au vergeturi e mult mai indicat, decat ceara, pentru ca ceara poate provoca dezvoltarea mai rapida a vergeturilor. Sau cel putin asa am fost eu informata.

  133. Super articolul,mi-a placut mult!Folosesc ceara,n-am curaj sa incerc epilatorul,dar as vrea sa incerc.

  134. Folosesc epilatorul și crema depilatoare deoarece sunt destul de sensibila la durere. Mi-ar plăcea sa încerc acest nou epilator, mă încântă faptul ca nu irita pielea și nu produce durere.

  135. Eu folosesc ceara calda. Mi-e frica insa de epilatorul electric pentru ca nu l-am folosit niciodata si nu as vrea sa am taieturi sau alte surprize!

  136. Folosesc ceara și epilatorul, iar pentru firele crescute sub piele penseta. Sunt curioasa dacă folosirea acestui aparat împiedică creșterea firelor sub piele

  137. Momentan folosesc aparatul de ras, mi as dori sa folosesc epilator, dar nu am…

  138. Mă epilez pe picioare cu epilatorul ,iar pe mâini și inghinal mă fac cu ceara clasica . Sunt o fire curajoasă,și mă fac singură.

  139. Eu am folosit toate metodele de epilare, insa cea mai eficienta este cea cu epilatorul, dar si cea mai dureroasa. Am pielea extrem de sensibila si am ramas impresionata de acest review, chiar mi-as dori sa incerc acest epilator minune.

  140. Folosesc epilatorul si/sau ceara. Multumim pentru informatii!!!

  141. cred ca e nevoie de un “mix” de metode. eu am renuntat partial la epilator din cauza ca imi cresteau foarte multe fire in piele, mai ales pe picioare, dar il folosesc pentru axila si maini. mi-ar placea sa il testez si pe acesta.

  142. foloseam si eu epilatotul acasa, dar din cauza durerii am renuntat. mi se parea un chin

  143. Folosesc epilatorul electric de care sunt chiar mulțumită dar mi-as dori un astfel de aparat pentru fata mea care nu suportă durerea.

  144. In prezent folosesc ceara si uneori epilatorul.Mi-as dori sa folosesc acest aparat foarte mult pentru ca am o piele sensibila.

  145. Eu folosesc benzile cu ceara si sunt multumita.Mai folosesc si epilatorul cateodata.

  146. Trebuie incercat epilatorul asta, daca e asa bun. Eu folosesc epilatorul pe brate,pentru ca acolo m-am obisnuit cu durerea, in rest folosesc crema depilatoare sau lama de ras.

  147. Eu tot la epilator am ramas din moment ce nu imi permit inca epilarea definitiva!!si nici daca nu am timp de epilat nu alterneze cu altceva,gen aparat de ras,ceara sau cremă!

  148. Folosesc benzile cu ceara di cateodata epilatorul. Mi se parte foarte economic nu costa mult si cam 3 sapt nu mai am treaba

  149. Multa vreme am folosit lama apoi am trecut la ceara si apoi la epilator electric. Am avut un Braun prina data, s-a stricat si am primit cadou un Rowenta dar nu sunt prea multumita de el. M-ai facut curioasa de acest Panasonic.

  150. Epilarea….. Acasa e cel mai bine si cel mai igenic mod de a te epila , un epilator mi se pare practic si de mare ajutor , din pacate al meu s-a stricat si am revenit ba big …

  151. Cu ceara, desi este chinuitor si nu intotdeauna rezultatele sunt multumitoare…destul de greu sa trag singura de benzi

  152. Eu nu am încercat niciodată să mă epilez cu epilatorul, pentru ca auzisem ca e dureros. Folosesc crema depilatoare, ceara şi, ca ultimă variantă, lama de ras. Sunt destul de mulțumită de rezultat, dar aş vrea să încerc şi epilatorul.

  153. Buna ziua.
    Interesant acest subiect!Nu cunosc care sunt procedurile epilării definitive.Nu ştiu daca după aceste metode mai este cazul a se folosi vreo metoda de epilare.Recunosc ca ma ,,fac,,cu crema epilatoare,fără stres,fără dureri,fără pierdere de timp şi cu lama de ras.Nu,,dețin,,păr în exces ,de aceea pot folosi cu brio aparatul de ras.Am încercat o singură data ceara,dar nu am rezistat si am lasat-o acolo până ce a căzut singură.Apoi ,tot o singură dată,am încercat un aparat de epilat Brown şi am avut aceeaşi senzație de durere ca şi cu ceara.
    Mi-ar plăcea să cred că s-a inventat un aparat ca cel descris de dv,fără dureri.

  154. Nu am încercat epilarea definitivă, dar aș dori să încerc acest epilator

  155. Eu folosesc aparatul de ras pentru epilat pentru ca este mai rapid dar efectul nu este de durata.

  156. Am folosit toate metodele de eliade mai puțin epilatorul.. In urma review-ului tău ma gândesc ca totuși merita încercat .

  157. Este chiar atat de eficient aparatul asta? Ahhhh e visul oricarei sa nu se mai epileze o data la 2 zile

  158. Pentru epilat folosesc de cele mai multe ori aparatul de ras, uneori crema depilatoare, insa aceste metode nu ma multumesc: firul de par creste foarte repede. Cu epilatorul mi-ar fi mult mai simplu, iar rezultatele ar fi de durata.

  159. Eu tot epilator folosesc.mi-am cumparat si unul cu unde pulsatile,dar pt ca alaptez nu il pot folosi

  160. Folosesc aparatul de ras. Din acelas motiv scris si in acest articol:durerea, senzatia de usturime a pielii si chiar iritarea.

  161. Oana m-ai convins să rămân la epilator!! De ceva timp mă bate gândul sa trec pe epilare definitivă, dar poate câștig epilatorul și scap de idee!! Mulțumim pentru review

  162. Din pacate folosesc bigul, chiar imi doresc foarte mult sa castig acest epilator ^_^

  163. Chiar azi mi-am propus sa achiziționez un nou epilator pentru ca al meu e vechi de 7 ani si se simte ca a “îmbătrânit “. :))

  164. Epilarea acasa este o metoda simpla , având in vedere ca nu as avea curajul sa merg la un salon .

  165. Cred ca e super sa ai un epilare sa te poți epila in mediul tău de acasa

  166. Pentru epilare prefer ceara deoarece lasa piele mai fina si parul creste mai greu. Totusi mi-as dori sa incerc si epilarea cu laserul

  167. Suna foarte promitator acest epilator de la Panasonic, eu folosesc de obicei ceara sau lama cand ma grabesc.

  168. Epilatorul mi se pare cea mai eficienta si cea mai sterila metoda de epilat

  169. Eu folosesc bug-ul, dar nu sunt prea mulțumită.. Astăzi ma fac și mâine deja se vede cum îmi crește parul și as vrea sa încerc acest epilator!

  170. Eu folosesc bigul, dar nu sunt prea mulțumită.. Astăzi ma fac și mâine deja se vede cum îmi crește parul și as vrea sa încerc acest epilator!

  171. Folosesc epilatorul. Mi se pare cea mai eficienta metoda.

  172. Tot mai ok este epilarea acasa din punctul meu de vedere. Epilatorul acesta chiar suna compromitator, eu am folosit Braun din totdeauna, dar chiar l as incerca

  173. Prefer epilarea acasă cam prin toate metodele:) depinde de zona și de alte condiții. Mi se pare super epilatorul, as vrea sa l încerc

  174. Am auzit ca eplitatorul este mult mai eficient, dar nu am incercat pana acum! Sper sa pot incerca aceasta metoda de epilare chiar cu acest epilator ☺

  175. Folosesc epilatorul dat doare putin.ar fi foarte eficient acesta pt ca nu doare

  176. Da,nici eu nu sunt de acord cu big-ul,dar daca te grabesti,il folosesti si pe ala,in cazuri extreme :)) . Am auzit si eu de epilare definitiva.. oarecum,nu stiu de ce se cheama ,,definitiva,,. Fore de par vor creste si vor exista acolo cat vei exista si tu. Nu sunt de acord cu ea,pentru ca trebuie sa te duci intr-adevar o data pe luna sau ceva de genul,dar e si foarte scump… cred ca benzile de ceara sunt cele mai ok..ceara in general. Mi-as cumpara si eu un dispozitiv,un epilator,dar ma mai gandesc.:))
    Nice job! :*

  177. De obicei folosesc epilatotul,iar atunci când sunt pe graba apelez la bic

  178. Am folosit epilator de câteva ori și mă încântă, lasă o piele fina și catifelată daca te mai dai și cu puțină crema după,pentru epilarea definitivă cred că orice fata/femeie ar opta..numai că nu toate își permit..,sper sa îl câștig pentru că ar fi primul meu epilator,și nu îmi pot permite unul deocamdată cu bugetul pe care îl am, mulțumesc

  179. In general epilarea cu ceara sau big, desi un epilator nu mi ar strica

  180. Woow…ai descris aparatul in asa maniera, incat m-ai facut sa mi-l doresc foaaaarte muuult! Inainte sa folosesc ceara, foloseam din cand in cand aparatul, dar chiar era dureros! Sper din suflet ca acesta sa fie mai putin dureros, pt ca sunt decisa sa il incerc!

  181. Sinceră să fiu, pana acum am folosit doar bicul cu o crema depilatoare sau spumă de ras, chiar mi-as dori un astfel de epilator.♡

  182. Folosesc epilatorul de ani de zile si sunt foarte mulțumită, Nu as renunta la el niciodată.

  183. Epilatorul mi se pare cea mai comodă tehnică pe care o poți folosi acasă. Restul sunt incomode cum ar fi: big sau ceara

  184. Mi-as dori mult sa castig aparatul. Folosesc doar big Gilette, fiindu-mi frica de ceara si nepermitandu-mi alte aparate sofisticate.

  185. Am incercat toate metodele, dar cea mai eficienta si cea mai placuta pentru mine ramane tot cea cu epilatorul.

  186. Folosesc crema epilatoare pt ca de la big ma irit foarte rau si nu imi permite bugetul sa imi iau un epilator

  187. Eficienta metoda..Mi-aș dori și eu..Dar nu îmi permit așa că continui cu big-,ul

  188. Epilatorul e cea mai lejera, ieftina, rapida, multumitoare si comoda metoda de epilat in comfortul casei tale.

  189. Am renuntat la epilarea cu bigul pentru ca pielea imi devenise foarte sensibila si am inceput sa folosesc epilatorul. Dar al meu are putine pense si dureaza foarte mult pana termin.

  190. Ca metode de epilare folosesc bigul, epilatorul si, cand am mult timp la dispozitie, ceara calda. Mi-as dori un epilator nou pentru ca al meu nu isi mai face treaba, a iesit la pensie :))

  191. Eu folosesc de-obicei ceara,dar mi-ar plăcea sa încerc si acest aparat

  192. Am incercat ipl-ul si clar nu e metoda pe care sa te poti baza. Mai presupune si riscuri…Asa ca m am intors la epilatorul clasic- un panasonic ff eficient, peste celelalte 2 braun uri mai vechi.

  193. Stiam eu ca am mai citit articolul de cum l-am vazut, de aproape 1 an ma epilez doar cu ceara, dar chiar azi m-au apucat niste nervisori frumosi, nu am nici macar o saptamana de cand am fost la epilat si deja am par pe picioare… ma gandesc serios sa trec la lama pe perioada verii fiindca altfel nu prea cred ca o sa fac fata… epilatorul ma umple de fire sub piele… poate este si vina mea, poate nu este el cel mai grozav… cine stie… dar in perioada calda chiar am o mare problema cu epilarea… eu oricum sunt o maimutica, ma epilez de la gat in jos… deci chin, ma baga la idei epilatorul despre care vorbesti in articol insa o sa vad ce o sa decid… pupici.

  194. De la epilatorul meu( unul vechi) cresc fire sub piele si irita deci suna tentant sa-l schimb

  195. Eu ma epilez cu aparatul cu ceara si benzi. Fata de epilatorul clasic e mai putina durere, doar cand smulg banda, fata de fiecare fir in parte cu epilatorul.
    As fi înclinat catre un epilator ipl dar bugetul nu imi permite.

  196. In mod clar, ceara are efecte foarte bune in cazul meu, urmată de epilatorul electric! Pana in acest moment, nu am avut șansa sa încerc epilarea definitiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.