Yon-Ka: Good Vibe imbuteliat

Cand vine vorba despre produsele si tratamentele pe care le incerc, mi se intampla rar sa povestesc despre experiente nereusite. Prefer sa scriu doar atunci cand am de facut o recomandare pozitiva, cand am gasit o solutie pentru o problema si vreau sa poata profita si altii in urma descoperirii mele. Adevarul este insa ca proportia de experimente reusite vs nereusite inclina dramatic in favoarea celei de-a doua. Este motivul pentru care, tot mai des in ultima vreme, inclin catre servicii “de baza” si evit sa ma arunc la tratamente care promit marea cu sarea. In cazul produselor de ingrijire, am aceeasi tendinta de a ma intoarce la produse simple, originale, organice. Si in ambele cazuri, m-am cam saturat de experimente noi.

Cu toate acestea, nu am putut rezista tentatiei de a testa un tratament facial la salonul La Bibliotheque. In mare parte pentru ca tot ce am experimentat la acest salon mi-a placut maxim. Imi fac unghiile aici, ma pensez, ma coafez si cam asta este tot ce as putea spera mai bun si mai frumos de la un beauty room. In plus, este child friendly, ceea ce rezolva vesnica mea problema “ce fac cu Diana cat timp imi dau fata?”.

Programarea tratamentului s-a nimerit chiar de ziua mea de nastere si s-a potrivit ca magia pentru ca rasfat mai mare nu am gasit in 33 de ani de viata. Laura ma astepta cu lumanarele parfumate si Enya in surdina, pregatita pentru un tratament personalizat cu produse Yon-Ka.

Cosmeticele Yon-Ka imi erau necunoscute pana la acel moment, dar au devenit rapid preferatele mele intr-un top pe care nu il schimb des. Trasatura esentiala a acestor cosmetice este focusul pe uleiuri esentiale si plante, toate produsele derivand de la un elixir de baza realizat dintr-o combinatie de 5 uleiuri a caror actiune este sinergica si holistica.

Astfel, un ritual Yon-ka te poarta in jurul lumii: levantica din Provence are efect calmant, muscata din Egipt vine cu proprietatile antiinflamatoare, rozmarinul din Maroc aduce efectul antiseptic si de regenerare, chiparosul din Franta are efect decongestionant si cimbrul din Spania contribuie cu proprietatile sale antiseptice [1].

Prin actiunea acestor cinci ingrediente nelipsite din fiecare pas al tratamentului, toti porii sunt rasfatati si relaxati, in vreme ce fiecare celula alege destinatia potrivita pentru nevoia sa. Energia locatiilor de origine ale uleiurilor este imbuteliata si transferata intr-un ritual care potenteaza beneficiile individuale ale componentelor din formula.

Rasfatul singur ar fi un motiv suficient de bun pentru a recomanda acest tratament. Dar nu este cazul. Pe langa beneficiile pentru suflet si minte, tratamentul personalizat cu produse Yon-Ka este magic pentru ten. In cazul meu, tratamentul a venit in intampinarea unei combinatii de nevoi care da sah mat celor mai pretioase branduri: acneea, deshidratarea, sensibilitatea exagerata si, desigur, ridurile au gasit alinare in combinatia magica imaginata de Yon-Ka si preparata de Laura.

Se intelege, cred, de la sine: Recomand din inima tratamentul, ori de cate ori ai nevoie sa te rasfeti pana la ultima celula sau atunci cand tenul tau tanjeste dupa un tratament bland si eficient in egala masura.

Cu drag,

 

 

 

Referinte

[1] https://www.skinstore.com/brands/yon-ka-paris-skincare.list?affil=thgppc&gclid=Cj0KCQjwvOzOBRDGARIsAICjxod15guXi1We2BD6y-PIpyMvKATWDvb3-3ONi6Dw4chOfI31PmGf3qEaAhaNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.