#beautylab: Review Babyliss Le Pro Intense 2400 W

Despre uscatorul de par Babyliss Le Pro Intense 2400W am citit atat de multe recenzii pozitive incat deja parea prea frumos ca sa fie adevarat. Produsul are rating de 5 din 5, indiferent in ce limba cauti recenziile si pare a multumi chiar si cele mai pretentioase pasionate de beauty din intreaga lume.

M-am bucurat asadar cand l-am descoperit pe lista produselor de testat in prima luna din an.

>> Gasesti aici lista de uscatoare BaByliss (si sunt la promotie!)

Spoiler alert: m-a cucerit de la prima folosire si am inteles de ce este atat de laudat. Dar nu a fost suficient sa fiu multumita. Am cautat sa aflu de ce produsul este atat de reusit si care sunt particularitatile prin care acest uscator atinge performanta. Iata ce am aflat:

1. Viteza de uscare

Daca ai parul lung, cu siguranta uscarea parului iti da dureri de cap. La propriu si la figurat. Gandul la cele doua ore de vajaiala de dupa, te face sa fugi de sampon. In plus, daca esti mamica de Rapunzel, stii ca spalatul pe cap al copilului vine la pachet cu doua ore de cardio in care fugi prin casa cu foehnul incercand sa prinzi copilul.

Judecand dupa acest tablou, se intelege cred de la sine de ce viteza cu care Le Pro Intense iti usuca parul a fost primul aspect care mi-a atras atentia.

Prin urmare, am pornit uscatorul si cronometrul si am aflat astfel ca durata necesara uscarii parului meu, un specimen lung cu textura moale, este de 2 minute si 13 secunde. Performanta este justificata de viteza cu care uscatorul sufla fluxul de aer: 130 km/h. In plus, cablul lung iti permite sa fugaresti copilul pe o raza de aproape 3 m ceea ce iti da o sansa buna de victorie.

2. Optiunea de uscare a parului la temperatura joasa

Cand copilul pleaca la bunici iar rutina de ingrijire pe care o practici in mod normal pe repede inainte are sansa de transformare intr-o sesiune de rasfat, probabil ca parul tau va primi cateva binemeritate tratamente suplimentare de ingrijire.

In cazul in care aplici uleiuri leave-in este recomandat sa iti usuci parul la temperatura joasa pentru ca structura proteica a firului de par se degradeaza la temperaturi inalte, in special daca adaugi uleiuri. Chiar si fara acestea, temperatura ideala la care parul trebuie uscat este sub 140 grade C insa, din pacate, majoritatea uscatoarelor functioneaza la temperaturi de peste 200 grade C. Uscatorul de par Babyliss Le Pro Intense are 3 optiuni de reglare a temperaturii dintre care v-o recomand pe cea mai joasa pentru uscarea parului atunci cand va doriti o rutina completa de ingrijire.

3. Tehnologia de uscare prin ionizare

In zilele noastre, cand suntem inconjurati de nenumarate aparate electrice, avem tendinta de a inmagazina energie electrostatica. Una din consecintele acestui fenomen este acea curentare nesuferita care se intampla ori de cate ori ne atingem de diverse obiecte sau persoane. O alta este ca parul arata uneori “curentat” si nu poate fi nicicum imblanzit.

Din fericire, uscatorul de par Babyliss Le Pro Intense este dotat cu tehnologia de uscare prin ionizare, asigurand la finalul uscarii un par matasos si stralucitor care nu se electrizeaza.

Cred ca deja uscatorul de par Babyliss Le Pro Intense iti face cu ochiul si iti doresti sa te convingi singura de performanta sa.

Poti castiga acest uscator de par, prin tragere la sorti, daca imi spui printr-un comentariu la aceasta postare (in blog sau pe Facebook) care sunt cele mai importante caracteristici pe care le cauti la uscatorul tau de par.

Concursul se incheie pe 5 februarie 2018. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Update: concursul a luat sfarsit. Castigatoarea este Rosu Andreea Florina.

Mult succes!

Cu drag,

 

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

5 Comments

  1. In primul rand sa aiba o putere de uscare foarte mare pentru ca nu am rabdare…am parul lung si des.

  2. Cele mai importante caracteristici pe care le caut la uscatorul de par sunt optiunea de uscare la temperatura joasa si ionizarea

  3. Reglarea optima a temperaturii, astfel incat sa nu imi degradeze firul de par, dar si ionizarea este importanta.

  4. Viteza de uscare si optiunea de temperatura mai joasa, deoarece am parul cret, des si de lungime medie spre lunga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.