“Fiecare este ‘cel mai frumos’ în felul său” este cadoul meu pentru tine!

Generația mea a fost crescută să fie cea mai cea. Fiecare afirmație ticsită de dragoste pe care bunicii și părinții generației noastre a oferit-o era un superlativ: Ești cea mai frumoasă. Ești cea mai deșteaptă. Sigur, și restul sunt ok, dar tu ești cea mai cea. 

Câteva zeci de ani mai târziu încercam să ne dăm seama de ce suntem patologic competitive, veșnic nemulțumite și cronic la dietă. De ce ne înfoiem ca un păun când în încăpere intră o altă femeie frumoasă. De ce avem nevoie de 10 aplicații de editare a pozelor, 7 filtre pentru Instagram și cum am devenit peste noapte toate maestre în arta fotografică. 

Slavă cerului, suntem mai mult decât “cea mai cea”. Suntem o combinație de trăsături individuale, magistral gândite pentru a însuma o combinație unicat. Este lecția pe care i-o repet zi de zi fetiței mele în speranța că o pot îndepăta de această rețetă sigură a nefericirii. 

Toate aceste gânduri vin drept consecință a unei vești bune. Acelasi mesaj de dragoste pentru unicitate este transmis de un brand răsunător: Kaufland lansează o nouă gamă de produse de îngrijire personală, marcă proprie, care promovează unicitatea și frumusețea trăsăturilor umane. Linia de produse se numește bevola si include peste 80 de produse și acoperă nevoile de îngrijire ale întregii familii.

Create pentru ritualurile de îngrijire a tenului, părului și a corpului, și până la igiena dentară, produsele bevola sunt de o calitate superioară, la prețuri accesibile și sunt disponibile la vânzare exclusiv în magazinele Kaufland din toată țara.

Cu mesajul „Iubește-te. Îngrijește-te”, campania de lansare bevola are ca scop evidențierea puterii conferite de individualitatea și particularitatea trăsăturilor umane, fie că vorbim despre pistrui, strungăreață sau alunițe. 

Îți propun un exercițiu de introspecție: Caută să identifici câteva dintre calitățile care se evidentează din lista trăsăturilor tale unice și schițează povestea frumuseții tale!

Răspunde printr-un comentariu la întrebarea “În ce constă șarmul tău?” și poți câștiga un coș cu produse bevola. 

Câștigatoarea sau câștigatoul va fi ales prin tragere la sorți pe data de 23 mai 2018. 

Bafta!

Cu drag,

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

183 Comments

  1. Sunt o persoana simpla si cu bun simt, si am parul creț, toata lumea adora parul meu!

  2. Șarmul meu consta în naturalețe, blonda naturala, piele alba , simplitate , nu mă machez prea mult … Când râd parca sunt și mai frumoasă!

  3. Sunt o persoana simpla , iar “rârâitul” meu este plăcut multora !

  4. Șarmul meu constă în naturalețea, sinceritatea și simplitatea felului meu de a fi!

  5. Sarmul meu consta in privire…pentru ca ochii sunt oglinda sufletului si eu intotdeauna mi-am adorat ochii….si in zambet…pentru ca mereu am fost o persoana cu zambetul pe buze. am invatat ca zambetul iti infrumuseteaza trupul si sufletul !

  6. Trebuie sa ne apreciem zi de zi pentru ce suntem Sarmul meu consta in faptul ca sunt o luptatoare, o mama, o sotie minunata si o femeie frumoasa, indiferent de greutatile prin care am trecut si trec in viata. Sarmul meu consta in frumusetea sufletului si a trupului!

  7. Șarmul meu constă in a fi eu însămi, cu trăiri si sentimente profunde. Sunt o mică vedetă in cercul unde mă învârt. Iubesc familia, arta si fiecare zi in parte! Iubesc lucrurile banale, in fine…iubesc viața!

  8. Arat lumii exact cum sunt si atunci cand ma privesc in oglinda acasa! Dar in acelasi timp, traiesc in primul rand pentru mine, ma bucur de orice clipa si nu fac sau fac unele lucruri doar de dragul lumii.
    Cred ca in asta consta in a avea sarm. In a iti asuma fiecare parte din tine fara regrete, fara intrebari si a nu uita indiferent de situatie, a fii tu insuti!

  9. Sarmul meu este atitudinea 🙂 Dar și parul creț pt care ma invidiază toate prietenele si pistruii

  10. Sarmul meu constă in optimismul meu, sinceritate si felul meu de a fi. Sunt o persoană super pozitivă care iubește viata si tot ce este in jurul ei

  11. Cred ca in a fi ‘eu’, in a ma accepta si prezenta in fata celorlaltu exact cum sunt, cu sinceritate, dar in egala masura in a incerca sa imbunatatesc cate ceva:) Cred ca numai noi ne putem face mai buni pe noi insine si astfel putem sa ii ajutam si pe cei din jur!

  12. Șarmul meu consta în loialitatea pe care o am pentru prietenii mei.

  13. In faptul ca sunt o persoana plina de umor si pistrui si foarte simpla

  14. Șarmul meu, in aceasta perioada, consta in Suflețelul care creste in burtica mea, de altfel nu am trăsături fizice deosebite, dar prin naturalețe și sinceritate reușesc sa ma fac plăcută.

  15. Farmecul unei femei nu consta numai in aspectul fizic atragator, caci barbatii sunt mult mai atrasi de insusirile interioare, de acel farmec inefabil, acea vraja ametitoare specific feminina. O femeie atragatoare are o anumita stralucire interioara, exprima feminitate, dinamism, radiaza frumusete, este constienta de calitatile ei si le foloseste.
    Ceea ce ma definește este personalitatea, farmecul și știință de a ma valoriza. Îmi place sa cred ca șarmul meu este construit de zâmbet și naturalețe.
    Îți mulțumesc pentru “provocare” așa ne amintim noi femeile cât de des ar trebui sa ne prețuim ( atât noi cât și cei din jur).
    Sa ai parte de o zi frumoasa !!!

  16. Șarmul meu e dat de naturalețe și simplitate. Restul e “can can”

  17. Sarmul meu consta in faptul ca am ochii albastri, parul lung si sunt o persoana amuzanta.

  18. Sarmul meu constă în naturalețe, amabilitate, solidaritate , sociabilitate si modestie .

  19. Sarmul meu consta in naturalețea mea, firea deschisă si altruista , puterea mea de a degaja mult optimism si bucurie de a trăi!

  20. Șarmul meu consta, in primul rand, in felul meu de a fi! Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, sunt foarte pozitivă si amuzanta, așa că, oriunde merg eu, aduc un plus de relaxare și bucurie. 🙂 In privința trăsăturilor fizice, mi s-a spus de multe ori că am niste ochi foarte frumoși, foarte calzi, că privirea mea este foarte blândă. De asemenea, am niste buze pline și senzuale, iar parul este negru și foarte bogat. 🙂

  21. Nu am trasaturi fizice extraordinare, insa pistruii mei se vas de la o posta, inainte nu-mi placeau deloc, insa acum vad din ce in ce mai multa lume care iubesc pistruii si usor usor ma impac cu ei, sunt o persoana pozitiva , calda si foarte vorbareata si prietenoasa

  22. A avea șarm înseamnă a fi tu însuți, oriunde, oricând, căci nu e nimic mai frumos decât puritatea ființei umane. Cât despre mine, pe lângă naturalețe, sunt un curcubeu contopit cu stropi de ploaie. Natura ne-a zidit osmotic pe fiecare, fâcându-ne atât de speciali…

  23. Sarmul meu este ca sunt o femeie ingrijita chiar daca am o vrasta inaintata am grija de aspectul asa cum am facut intodeauna.

  24. În faptul că sunt o persoană cu zâmbetul pe buze mereu pusă pe glume si intotdeauna pozitivă.

  25. Dupa ce am vazut nunta regala si cat de frumoasa era mireasa , clar pistruii!

  26. Șarmul meu consta în feminitatea pe care încerc sa o arat în fiecare zi.

  27. Șarmul meu consta în zâmbet și umor. Ce poate fi mai plăcut decât sa zâmbești și sa îi faci și pe cei din jur sa zâmbească?

  28. Cred CA simtul umorului alaturi de zambetul prezent mereu…sunt o Persians pozitiva si optimista si transmit acest lucru celor din jurul meu

  29. Sarmul meu este dat de doi ochi carora nu le poti spune ce culoare au; oare sunt verzi, oare sunt albastri? Depinde de starea mea de spirit.

  30. Sarmul meu consta..in faptul..ca incerc sa fiu eu…modesta..simpla si sa ma accept asa cum sunt…fara a tine cont ” de masurile” societatii…sa ma accept ca sunt dragutza chiar de un am tenul de portelan…sa ma accept..ca..nu conteaza ca nu ai 90.60.90 ci conteaza ce ai in cap si in suflet…sa nu uiti de unde ai plecat si sa treci cu bine peste toate esecurile cu capul sus

  31. Șarmul meu…. cred k tot ce înseamnă eu, și faptul k oricine a încercat să mă schimbe nu a reușit… Cine ma place, ma place așa cum sunt….

  32. In simplitatea mea , si zambetul pe care il aduc , pe chipul celor din jurul meu ^_^ !

  33. Sarmul meu consta in zambet,optimism si felul meu de a fi,de a-i face pe ceilalti din jurul meu sa zambeasca,sa se simta bine.

  34. Sarmul meu ???? haine chic, zambet sincer, atitudine pozitiva 🙂

  35. Sarmul meu consta in pozitivism , atutidine razbatatoare, ambitioasa . Sunt o persoana sociabila si mereu cu zambetul pe buze.

  36. Sarmul meu Este dat de catre naturalete, sinceritate, simtul umorului si bineinteles Putin ruj, mascara si parfum!

  37. Șarmul meu consta în culoarea ochilor verzi, naturalețe, sinceritatea și simplitatea mea de a fi.

  38. Șarmul meu consta in felul meu de a fi pozitivă si vesela tot timpul!

  39. Șarmul meu cred că vine din felul meu e a fi, plina de viață, cu simțul umorului și mereu sinceră.

  40. Sarmul meu consta in zambetul meu, in ochii mei captivanti, in alunita de langa nas, imbracandu-ma cu haine in stilul meu, in parul ciufulit de vant, in faptul de a fi eu insumi!

  41. Sarmul meu este ca sunt o persoana glumeata, sociabila care stie sa faca fata oricarei situatii. Zambetul este atuul meu numar 1.

  42. Sunt o persoana educata, draguta si cu simtul umorului…stiu cand sa vorbesc si cand sa tac si ma consider o persoana placuta de cei din jur… mai trebuie sa lucrez la modestie!

  43. Șarmul consta in felul meu de a fi, mai glumeața din fire, in naturalețea cu care ma comport cu cei din jur, nu încerc sa par altfel decât sunt.

  44. Șarmul este dat de atitudinea mea de zi cu zi. Faptul ca sunt dispusă sa ajut mereu,ca sunt optimista și ca îmi place sa mă implic peste tot mă face sa fiu apreciata de toți cei din jurul meu!!!

  45. Consta in felul meu de a fi . Simpla,naturala, optimista si vesela.

  46. Șarmul meu hmm nu stiu ce sa spun. Cert este că sunt o persoana zgomotoasă , rad cu zgomot , vorbesc tare , nu prea tin cont de reguli , am un simt al umorului mai negru. Șarmul meu cred că ar fi alcătuit din curcubeul de ciudățenii

  47. Cred ca zambetul meu sincer (nu prea stiu zambi fals) si dorinta mea de a ajuta la nevoie pe cei din jurul meu imi dau sarm.

  48. Șarmul meu consta in naturalețe, respect pentru mine si pentru cei din jur si multe zambete!

  49. Sarmul meu consta in zambet,optimism si felul meu de a fi,de a-i face pe ceilalti din jurul meu sa zambeasca,sa se simta bine.

  50. Zâmbetul meu
    ……
    Cum zâmbesc cum p toți îi amețesc

  51. Șarmul meu consta în zâmbet, in privire și în alunițe.

  52. Sarmul meu consta in atitudine,zambet,sinceritate si bun simt,sunt o persoana cu simtul umorului,plina de viata si cred ca asta ii face soi pe cei din jurul meu sa zambeasca si sa ma placa…

  53. Șarmul meu consta prin atitudine,naturalețe,zâmbet și optimism.Prin farmecul meu de a fi unica!

  54. Șarmul meu consta în felul meu de a fi în simplitate inu optimismul de care dau dovada

  55. Sunt o persoană veselă care emană energie pozitivă dar în același timp liniștită, care stă în banca ei, iar uneori nebună și cu capul în nori. Toate astea cred fac parte din șarmul meu.

  56. Șarmul meu constă în a fi eu însămi, naturală și simplă.

  57. Șarmul meu constă în faptul că iubesc viața și oamenii de lângă mine, și nu îmi este teamă să o arăt!

  58. Sarmul meu consta in naturalete si intr-un zambet sincer !

  59. Sarmul meu consta in optimismul degajat, zambetul si gropita din barbie:-)

  60. Starea de spirit , atitudinea dar se pune in evidentă si cu îngrijirea ținutei si a propriei persoane , de altfel Si decenta e o trasatura pe principiul : less it’s more

  61. Am invatat sa ma apreciez si sa ma iubesc ma ingrijesc pentru propria mea placere si ma simt bine cu mine insumi singura sau inconjirata de cei din jur.

  62. Eu cred ca am simțul demnității . Se vede din privirea mea ,din maniera de a vorbi și de a ma prezenta în public, din zâmbetul discret. Sunt o femeie ingrijita,placuta ,comunicativa .

  63. Şarmul meu este privirea ,pentru ca se spune ,ca ochii căprui fura inima oricui.Iar ochii vorbesc mai mult ,decat vrea gura sa spună.

  64. Sarmul meu consta in ochi de un albastru puternic cand zambesc ochi zambesc si ei

  65. Sarmul meu consta in simplitate, naturalețe si zambet mult!Cand zambesc par mai frumoasa!

  66. Abilitatea de a avea grija de oricine, bunatatea, dorinta de a face bine oricarui om, prin asta atrag oameni de valoare sufleteasca in jurul meu.

  67. Cred ca sarmul meu e in stransa legatura cu naturaletea, cu pistruii pe care ii “port” cu mandrie (datorita fiului meu, care se faleste cu proprii pistrui, spunand mereu ca ei il fac deosebit si plin de farmec) si, desigur, cu zambetul sincer, pe care nu il ascund niciodata.

  68. Sarmul meu este in privire si in personalitate, chiar daca in acelasi timp mi s-a spus si ca sunt intimidanta din cauza/datorita privirii patruzatoare. (ochi verzi si zilnic machiaj smokey eyes)

  69. Șarmul meu cred ca e zâmbetul meu,ochii care isi schimba culoarea de la verde la căprui ,felul meu natural de a fi

  70. Naturalete, simplitate si sinceritate … Îmi place sa zic lucrurilor pe nume

  71. Șarmul meu consta in a fi tu naturală si ați împrospăta fata cu razele soarelui și arătând lumi cat de naturala pot fi și câtă tandrețe pot avea

  72. Sarmul meu este dat de naturaletea si de zambetul meu pentru ca, atunci cand zambesc ma simt frumoasa

  73. Sarmul meu cred ca este veselia.Rad mult cu nepotelele , ne jucam mult si suntem voiosi si sanatosi.Le spun mereu sa rada mult acum la varsta mica ca mai tarziu nu se stie.Ele spun ca au o mamaie haioasa.Asa o fi.

  74. Șarmul meu este zâmbetul indiferent de starea mea,ochi și optimismul meu molipsitor

  75. Sarmul meu consta in gropitele din obraji atunci cand zambesc dar si de felul meu de a fi, optimista si fericita tot timpul.

  76. Șarmul meu consta în a fi naturală, a lăsa frâu liber atât sentimentelor cât și ideilor sau gândurilor, umorul mai face parte din șarmul meu, sunt prietenoasă, ambițioasă, încăpățânata…

  77. Zambetul…, chiar si atunci cand sunt trista, ingrijorata..ofer un zambet celor din jur. Consider ca asa le oferi celorlalti o “raza de soare”… Eu sunt dintr-un oras mic, atunci cand m-am mutat in Bucuresti mi-a fost greu sa ma acomodez cu fetele impersonale ale oamenilor. Viata este scurta si trebuie sa ne bucuram de fiecare secunda !

  78. Șarmul este personalitatea și carisma care se vede din exterior. Eu ma comport natural și ador simplitatea!

  79. Cred ca sarmul meu consta in buna dispozitie si optimismul pe care le afisez zi de zi

  80. Vorbesc cu toată lumea,mereu spun câte o glumă,îmi place să cred că sunt o persoană sociabilă, mereu pusă pe șotii!

  81. Șarmul meu consta in naturalețe,simplitate și zâmbetul sincer

  82. Șarmul meu constă în simplitate, cred că trebuie să fim cât mai naturale si sa zâmbim mai mult…nu îmi place să îmi încarc tenul…

  83. Sarmul meu e dat de zambetul mereu pe buze, glumele pe care le spun si cu care imi inveselesc prietenii, buna dispozitie.

  84. Sarmul meu consta in a fi adevarata, in a fi directa si sincera, in a avea umor si in a pastra misterul in orice situatie. Iar ochii albastri si patrunzatori sunt mereu arma secreta .

  85. Sarmul meu este fericirea pe care o am cand daruiesc celorlalti cadouri

  86. Imi place sa ajut oamenii si acest lucru imi da o stare de bine

  87. Sarmul meu il reprezinta veselia, optimismul si un dezvoltat simt al umorului.

  88. Sarmul meu vine din naturalete, atitudine si zambet, iar respectul de sine si de semeni este un must-have.

  89. Șarmul meu consta în vorba mea dulce… Indiferent de situație și de starea mea interioara încerc sa fac diferența între viata personala și cea profesionala și răspund frumos și zâmbesc. Iar în meseria mea vorba mea dulce și amabila este foarte importanta

  90. Șarmul meu constă în naturalețe, sinceritate, iubire si multă răbdare.

  91. Sarmul meu consta in felul meu de a fi si optimismul care ma caracterizeaza.

  92. Sarmul meu conta in simplitate, pozitivism si buna dispozitie!

  93. Șarmul meu consta in loialitatea fata de cei dragi si in pielea mea ca si carameaua, asta ma face unica!

  94. Șarmul meu consta in faptul ca sunt o persoana simpla ,optimista si vesela .

  95. Mi se spune deseori ca am o voce care “zambeste”, asa ca eu cred ca e parte din sarmul personal. Ar mai fi parul negru “pana corbului” pentru care primeam mustruluieli in scoala ca il vopsesc, desi primul retus l-am facut abia acum, la 50 ani. Si nu in ultimul rand, spiritul vesnic tanar, care imi da energia pozitiva.

  96. Ochii mei verzi-albastri impresioneaza, nu e om care sa nu mi fi spus macar o data “Vai ce ochi frumosi ai!”.

  97. Sarmul meu consta in simplitatea mea, in nasucul meu cu varful ridicat adica pis, in zambetul meu cuceritor.

  98. Sarmul meu consta in atitudinea pe care o am, in zambetul larg incarcat de o doza de mister, in cuvintele dulci si pline de afectiune, in simplitate, delicatete, feminitate.

  99. Cred ca sarmul meu consta in atitudinea pozitiva si veselia din sufletul meu.Sunt o fire puternica,careia ii place sa se bucure de viata.

  100. Zambetul si optimismul sunt sarmul meu. 🙂 Cel putin asa cred.. 🙂

  101. Șarmul meu consta în a fi o persoană sinceră, onestă și simplă

  102. Sarmul meu constă în faptul că sunt mamă,soție,prietenă.Sunt o femeie simplă care adoră să fie mereu naturală și simplă.Nu mă machiez mereu,îmi place să fiu așa cum ma lăsat Dumnezeu“Naturală“.

  103. Şarmul meu constă în aspectul natural şi plăcut pe care îl am, pentru că îmi place să am grijă de mine şi să arăt bine, dar fără să mă machiez în exces sau să fac eforturi deosebite. Găsesc şarmant zâmbetul meu cald şi privirea seducătoare a ochilor mei de o culoare specială de verde-albăstrui. 🙂

  104. Eu sunt mereu cu zâmbetul pe buze care aceste buze sunt mereu date cu ruj Dar respectul și bunul simț mă cataloghează și cred că, acesta este șarmul meu.

  105. Șarmul meu constă în atitudinea pozitivă, zâmbetul larg și simțul umorului. Iar ca trăsături fizice, am un nas cârn, în vânt, zice lumea că e simpatic.

  106. Optimismul și buna dispoziție, simplitatea și modestia ma fac o persoană șarmantă!

  107. Șarmul meu consta in felul meu de a fi pozitivă, prietenoasă, ambițioasă,

  108. Cred ca sarmul meu consta in simplitatea mea, incerc sa spun lucrurilor pe nume si sa fiu eu insami indiferent de situatie. Plus un zambet sincer oferit dintr-un suflet!

  109. Șarmul meu constă în părul creț, admirat și complimentat de multă lume.

  110. Cu siguranţă, tuturor, ni s-a întâmplat, să vedem o persoană, pe care, o considerăm fermecătoare, iar, după ce, am schimbat câteva cuvinte cu ea, aceasta să devină urâtă în ochii noştri.
    Cu siguranță, se întâmplă şi opusul situaţiei – ai întâlnit o persoană, pe care, nu o găseşti foarte atractivă, dar, ea s-a dovedit plină de farmec, dupa ce i-ai descoperit calităţile.
    Care ar fi calităţile, trăsăturile de caracter, ce fac dintr-o persoană, o fiinţă fermecătore, emanând șarm?
    In cazul meu:
    1. Curajul
    Oamenii fermecători au curajul de a trăi, respectându-şi ideile, credințele și convingerile personale.
    2. Încrederea în sine
    Oamenii fermecători au încredere, în ei, și se simt, bine, „în pielea lor”. Ei nu se iau prea în serios și sunt capabili să râdă de propriile greșeli. Au mult umor, îndrăznesc să râdă și să îi facă pe ceilalţi să râdă. Se iubesc și se respectă, iar aceasta le permite să ofere dragoste și fericire în jurul lor.
    3. Atenția
    Persoanele, pline de farmec, știu, că, nu sunt singure pe lume. Ele îi ascultă pe ceilalţi şi fac tot posibilul, pentru a aduce fericire în anturajul lor. Ele dau, oferă, fără a aștepta, neapărat, ceva în schimb, doar, pentru plăcerea de a genera fericire.
    4. Pasiunea
    Oamenii fermecători sunt plini de pasiune. Ei au una sau, chiar, mai multe pasiuni, îşi cunosc scopul în viață și îsi trăiesc viața, în mod conștient. O persoană pasionată nu este, niciodată, plictisită și nici, plictisitoare. Ea este capabilă de a captiva un auditoriu, în câteva secunde.
    5. Responsabilitatea
    Oamenii, plini de farmec, sunt responsabile de direcția, pe care, o ia viața lor.
    Ei acționează și reacționează, nefiind pasivi.
    Sunt capabili să renască, după o lovitură dură, și sunt, adesea, cei mai apţi pentru a-i ajuta pe alții, atunci când, aceştia au nevoie.
    6. Onestitatea
    Oamenii fermecători sunt cinstiţi.
    Ei spun ceea ce gândesc, îşi exprimă, sincer, opiniile şi încearcă să fie cât mai diplomaţi, atunci când este necesar, pentru a nu răni, în mod inutil.
    7. Pacea interioară
    Oameni fermecători sunt împăcaţi cu ei înșiși. Ei au propria lor personalitate și sunt autentici.
    Ei se iubesc, așa cum sunt, și îi acceptă pe ceilalţi și calitățile lor.

  111. Sarmul meu consta in ochii senini si zambetul sincer,dar si in naturalete,simplitate si modestie

  112. Sarmul meu consta in ochii senini si zambetul sincer,dar si in naturalete,simplitate si modestie

  113. Sarmul meu consta in simtul umorului si in atitudinea pozitiva cu care privesc viata

  114. Prinși în vârtejul lucrurilor “importante” din viața de adulți de multe ori uităm să dăruim ceva ce înseamnă atât de mult și costă atât de puțin. Aș putea spune că șarmul meu constă în zambet, expresie facială nelipsită chiar și în situațiile dificile. Așa că “dacă în drumul tău întâlneşti un om prea obosit ca să-ţi poată dărui un surâs, lasă-i-l pe al tău. Căci nimeni nu are mai mare nevoie de un zâmbet decât acela care nu-l mai poate dărui”. (Dale Carnegie)

  115. Sarmul meu e dat de zambetul meu, rad si cu ochii cu mare bucurie.

  116. Sarmul meu consta in faptul ca sunt sarcastica (cu masura), ii binedispun pe cei din jurul meu si sunt gata sa ofer ajutor oricand, deoarece gesturile mici fac lumea mai buna.

  117. Șarmul meu constă in simplitate, sa fiu cat mai naturala si modesta, sa ofer dragoste si bunatate in jurul meu !

  118. Eu tind sa cred ca sarmul meu este doar prin simpla mea prezenta, prin faptul ca stiu sa zâmbesc indiferent de situație, faptul ca stiu sa ii dispun si pe cei din jurul meu si prin faptul ca sunt intr-o continua energie pozitiva. Astfel simt viata si natura mult mai frumoasa.

  119. Cred că şarmul meu sta in zambetul pe care il afisez ori de cate ori intalnesc o persoana. Pozitivitatea pe care o eman atunci cand sunt cu cineva si pofta de viata nemarginita❤

  120. Gropițele din obraji și simțul umorului de nestăpânit fac pereche bună în individualizarea personalității mele.

  121. Sarmul meu consta in carisma,sunt carismatica si in acelasi timp sensibila

  122. Sarmul meu consta in naturalete, niciodata machiata strident, fara dorinta de a iesi in evidenta. Sunt o persoana simpla, cu calitati, dar si defecte, simpatica si zambitoare. 🙂

  123. Sarmul meu sta in Simplitatea privire si uneri sunt foarte timida

  124. Sunt ambitioasa, cu principii foarte bine inradacinate, dispusa sa ajung pana in panzele albe pentru ceea ce imi doresc, ordonata, corecta si echilibrata.

  125. Bun simt, mereu cu zâmbetul pe buze, săritoare și plina de viață.

  126. Sunt naturala, sunt eu insami, spun intotdeauna ceea ce cred si incerc sa aduc un zambet pe fata celor din jur!

  127. Sunt o persoana sinceră,deschisă si comunicativă;mi-as dori să schimb lumea aceasta in care trăim intr-una mai bună,in care fiecărui om sa ii pese de cel de lângă el si să il ajute să treacă peste greutăți si probleme,să nu mai existe boli care lovesc in copii,adulți sau bătrâni,să nu mai existe bătrâni singuri si neajutorați care nu au pe nimeni să le ofere un zâmbet si o vorbă bună!! Din păcate,este greu de îndeplinit ceea ce imi doresc eu,dar eu incerc prin gesturi mărunte,dar care zic eu că sunt apreciate! ! În asta ( cred eu),că constă sarmul meu,este dat de persoana care sunt,deținătoare a unei fețe zâmbitoare,ochi jucausi si privire blândă! !

  128. Șarmul meu constă în faptul că sunt ambițioasă, am încredere în mine și am un suflet bun.

  129. Sunt o persoana simpla si cu bun simt, si am parul lung , toata lumea adora parul meu!

  130. Consta in puterea mea. Si nu doar a mea,șarmul consta in puterea tuturor femeilor,în atitudine,în elegenta(Ceea ce nu trebuie să lipsească unei femei)
    In ceea ce ma priveste,șarmul meu consta in putere, în pasiune,în atitudine si in suflet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.