Îngrijirea dinților: Când prevenția își face cu adevărat treaba

Paradoxal, scriu acest text fix înainte să plec spre programarea la stomatolog. De fapt, probabil că nu paradoxal fiindcă dacă îl scriam înainte și urmăm sfaturile, nu aveam nevoie de programare la stomatolog.

Întotdeauna am privit vizitele (deloc plăcute) la stomatolog ca un fel de revizie a mașinii – vreau, nu vreau, întotdeauna găsesc ceva defect care necesita reparații și timp pierdut la mecanicul auto. Din acest motiv, întocmai ca în cazul mașinii, am mers numai când mi s-a aprins un bec sau s-a auzit ceva scârțâind.

Dacă și ție îți place la stomatolog la fel de mult ca mie, atunci află că tehnologia a devenit într-atât de performanță încât poate preveni eficient patologii stomatologice tare nesuferite, de la carie la paradontoză. Să vă explic:

Cum să lupți cu paradontoza?

Este asta o întrebare pe care sigur ți-ai adresat-o vreodată sau ai auzit măcar pe cineva în jurul tău rostind-o! Fie că s-a instalat deja, fie că există această neplăcută perspectivă, e bine să știi răspunsul. Simpla periere a dinților  nu este suficientă, de aceea Panasonic  are pentru tine două produse de top care te pot ajuta în ”lupta” cu această afecțiune.

Periuța de dinți Panasonic EW-DL75 extrem de ușoară, reîncărcabilă, cu vibrații sonice. Este dotată cu peri extra fini (de 0,02 mm) care garantează faptul că punga parodontală este abordată profesional. Perii foarte fini pătrund în pungile parodontale și se deplasează de-a lungul liniei gingiilor.

Acest model de periuță de dinți utilizează vibraţii sonice ultraprecise de 1 mm, de mare viteză şi oferă până la 31.000 de perieri pe minut, pentru a elimina placa bacteriană. Grație acestor tehnologii originale, bacteriile din pungile parodontale sunt eliminate în profunzime fără a supune gingiile unei solicitări excesive.

Folosește irigator oral când ai aparat dentar!

Irigatorul oral Panasonic EW 1411 elimină, prin intermediul unui jet de apă, restul de alimente rămase între dinți și tartrul care se depune în pungile paradontale. Tehnologia de pompare a apei este originală Panasonic.

 

Tehnologia de pompare a apei marca Panasonic generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăță eficient locurile în care periuțele nu pot ajunge, cum ar fi între dinți și în jurul punților, al aparatelor și al coroanelor dentare.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, Panasonic recomandă ca periajul si irigarea să fie utilizate în tandem.  

Produsele sunt disponibile pe www.mypanasonic.ro, www.emag.ro, www.altex.ro 

 

 

Aest text a fost realizat in colaborare cu Panasonic Romania si este un advertorial

 

One Comment

  1. Pentru albirea dintilor un produs eficient e si Ibright un kit pentru albirea dintilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.